izmir.mt).nin balık merakı kuş adası sevgi plajı ..

vallahi resimler de balıklarda gezide süperdi herkeze teşekkürler arkadaşlar sizlerle tanışmak güzeldiii..

vaayyyyyy :)

CANLI BALIK İMHA EKİBİ İŞ BAŞINDA :mrgreen:

bi dahakine zahmet olmazsa banada haber verin yahu :cat:

Moderatör (forrap)
Çok güzel olmuş yine:cat:
Tekerinize de yüreğinize de sağlık..

Herkes haftaya,ya da bi daha ki buluşmaya bende aranızdayım der,ben de 6,5 ay sonra kısmetse diyorum :mrgreen: 6,5 ay sonra aranızdayım,sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyorum :p Karmacoma ve Cesi özellikle sizlerle,sıcak kanlı insanlara benziyorsunuz ikinizde..

aslında mordoganda tekneler var ya 160 liraya 8 kişi alıyor...
öyle bir organizasyon mu yapsak ::159::
sınırlı sayıda kişi alınıp misafirin kabul edilmedigi bizbize keyifle balıgımızı tuttugumuz gır gır yaptıgımız bir gezi... :wiinkk:

Herkes haftaya,ya da bi daha ki buluşmaya bende aranızdayım der,ben de 6,5 ay sonra kısmetse diyorum :mrgreen: 6,5 ay sonra aranızdayım,sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyorum :p Karmacoma ve Cesi özellikle sizlerle,sıcak kanlı insanlara benziyorsunuz ikinizde..

oooo nolur ki şuracıkta 195 gün kalmış :cyclopsan :p :wiinkk:
yazın sen her hafta sonu topic acarsın hepberaber gideriz olmaz mı tuncerim hele bi ogünler gelsin de gerisi kolay :cat: :wiinkk:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
günü iyi geçirmişiniz balık ziyafetiniz mükemmel olmuş,resimlerde harika 1 hafta evvel ordaydım kaçırdım sizi

Moderatör (forrap)
oooo nolur ki şuracıkta 195 gün kalmış :cyclopsan :p :wiinkk:
yazın sen her hafta sonu topic acarsın hepberaber gideriz olmaz mı tuncerim hele bi ogünler gelsin de gerisi kolay :cat: :wiinkk:

Ne kolay söyleniyor demi 195 günCÜK :)
Dediğin gibi,o günler gelsin de gerisi kolay.
Hepinizi çok özledim inanın,rüyalarıma giriyor artık..Şubat ta bir nefes almaya gelicem 5-6 günlüğüne de olsa.

Gezin şimdilik benim yerime de:rendeer: Sonra zaten kurtuluşunuz yok :wiinkk:

bizlerde seninle tanışmak isteriz kanımız sıcacıktır sahlep gibi gelir sana :queen:
şu askerlıyi bitir bi hayırlısıyla sıcak kanımızdan iklram ederiz sana :queen::rendeer:

bi dahakine haber veririz mustafa abim :rendeer:

Son düzenleme:
Ne kolay söyleniyor demi 195 günCÜK :)
Dediğin gibi,o günler gelsin de gerisi kolay.
Hepinizi çok özledim inanın,rüyalarıma giriyor artık..Şubat ta bir nefes almaya gelicem 5-6 günlüğüne de olsa.

Gezin şimdilik benim yerime de:rendeer: Sonra zaten kurtuluşunuz yok :wiinkk:

kimbilir belki de kış gezisi yapıp sipile yada bozdağa gideriz :wiinkk:

güzel olmuş elinize sağlık, o balıklaı kim tuttu bakayım yoksa kıyıdan paraylamı tuttunuz :queen:

bu gün 5.6. kafadar toplandık ve balık tutalım dedik ve kuş adası sevgi pılajı balık barınağının yolunu tutuk yolda bizi çapırcı ermanın yüzündende hapı yutuk herif kuş adasına kadar 50.yle geldi .

haksızlık yapma cesi bu sefer gayet iiyidim virajlarda zorlandım sadece..oğuz abim farketti bendeki gelişmeyi:cherry::cherry::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
had,n bakem beklemedeyim aramanız için:)
GÖKALP fikir güzel haa:cat:

AYKUT ben biliyom CESUR çok iyi GÜMÜŞ OLTA atar:queen::queen::queen:

mustafa abi gerçekten tutuk bu sefer ve balık var dı ve nasib se tekrar gitçez oralara sizde gürceksiniz... aykut gelmedin diye çamur atma :queen:gelseydin öyle demezdin bileyimizin hakıyla tutuk bu sefer .:rendeer:

Nihayet milli olduk ve iplerimizin ucunda balıklarımızı gördük sonunda, neler neler çıkmadıkı denizden,
ee ne demişler denizden mandalina çıksa yerim, maşallah bizim gibi amatörler için hayet bereketli bir gün oldu,
bu günün oluşumunda yine misafirperverliği ile bizi mahçup eden başkanımız kaptanımız bülent abi ve ahmet kaptana bi sürü teşekkürler. :rendeer:
ve ayrıca yoldaş gaz arkadaşlarımında tekerlerine sağlık:rendeer:
zenon gözlüm gökalpcim ellerine sağlık ne güzel uploadlar yapmışsın gelir gelmez eferin.

@m.r.t.; dostum keşke olsaydın o havada bi deli kendini denize atardı bizde peşinden diğer delilerde belki atlar, bi de yüzmüş olurduk :mrgreen:

@Adaş kadri; şerefsizim benim aklıma geldi ama bayram haftası herkesin özel ziyaret ve meşguliyetler içerisinde olabilitesi yüksek olsuğundan bu defa hızlı ve offline bi hazırlık yapmış olduk, keşke düşüneceğime arasaydım.
bi daha sensiz gidenin oltasına piranalar takılsın :cherry:

@forrap;bazı şişelerin içinde balık görülüyomuş şimdilik onlarla idare et biraz Tuncerim, Afyon MT olarak resimlere bakınca gıcık olman normal bu havada orda balıkda tutulmazki :p,
yeter artık İzmir MTyi forumlardan takip ettiğin buralara çoktandır şööle kırmızı nickli kimse uğramadı, forumda yazılarından gördüğüm kadarı ile sen tam izmirlik bi elemansın, izmire senin gibi biri lazım, en yakın zamanda transferini yapıp tanışmak dileğiyle:p
İzmirde neden kış gezileri yoğunluk kazanıyo sanıyon, kanımız sıcak sık sık hararet yapıyoz, soğukda motor üstünde anca serinliyoz :wiinkk::cherry:

Moderatör (forrap)
@forrap;bazı şişelerin içinde balık görülüyomuş şimdilik onlarla idare et biraz Tuncerim, Afyon MT olarak resimlere bakınca gıcık olman normal bu havada orda balıkda tutulmazki :p,
yeter artık İzmir MTyi forumlardan takip ettiğin buralara çoktandır şööle kırmızı nickli kimse uğramadı, forumda yazılarından gördüğüm kadarı ile sen tam izmirlik bi elemansın, izmire senin gibi biri lazım, en yakın zamanda transferini yapıp tanışmak dileğiyle:p
İzmirde neden kış gezileri yoğunluk kazanıyo sanıyon, kanımız sıcak sık sık hararet yapıyoz, soğukda motor üstünde anca serinliyoz :wiinkk::cherry:

Afyon MT olarak sizleri saygıyla selamlıyorum..

Şişelerin içinde balık değil akvaryumlar görüyorum artık ama ne çare..:)

Transfer teklifinizi kabul etmekle beraber,sözleşmemin bitmesine mütakip ayrılmamak üzere takımınıza katılmayı planlıyorum.Sözleşmemin bitmesine 6,5 ay kaldı,o süreç içerisinde unutulmamak dileğiyle :)..

Dünden beri saatlerce fotoğraflara bakıyorum,sanırım izin kullanma vaktim geliyor..1 ay sonra inşallah.

bu gün 5.6. kafadar toplandık ve balık tutalım dedik ve kuş adası sevgi pılajı balık barınağının yolunu tutuk yolda bizi çapırcı ermanın yüzündende hapı yutuk herif kuş adasına kadar 50.yle geldi .

haksızlık yapma cesi bu sefer gayet iiyidim virajlarda zorlandım sadece..oğuz abim farketti bendeki gelişmeyi:cherry::cherry::queen::queen::queen:

EVET ermanda gerçekten büyük gelişme var.demekki onu arkada bırakıp gaza basmak gerekiyor.adam ensemizden eksik olmadı.en güzelide herkezin eglenmesi ve yolculugun sorunsuz bitmesi.CAPİTAN BARBOROS(SEGELMANN) BÜLENT kardeşime de çok teşekkür ederiz.deniz gibi bir yüregi var.bizi inciltmemek için elinden gelenin fazlasını yapıyor...SAGOL CAN DOSTT:cat::cat:UM

Afyon MT olarak sizleri saygıyla selamlıyorum..

Şişelerin içinde balık değil akvaryumlar görüyorum artık ama ne çare..:)

Transfer teklifinizi kabul etmekle beraber,sözleşmemin bitmesine mütakip ayrılmamak üzere takımınıza katılmayı planlıyorum.Sözleşmemin bitmesine 6,5 ay kaldı,o süreç içerisinde unutulmamak dileğiyle :)..

Dünden beri saatlerce fotoğraflara bakıyorum,sanırım izin kullanma vaktim geliyor..1 ay sonra inşallah.

bizde şimdiden geri sayıma başlıyoruz 1 ayı kaldı 29 gün :queen::rendeer::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar