Nihayet milli olduk ve iplerimizin ucunda balıklarımızı gördük sonunda, neler neler çıkmadıkı denizden,
ee ne demişler
denizden mandalina çıksa yerim, maşallah bizim gibi amatörler için hayet bereketli bir gün oldu,
bu günün oluşumunda yine misafirperverliği ile bizi mahçup eden başkanımız kaptanımız
bülent abi ve ahmet kaptana bi sürü teşekkürler. :rendeer:
ve ayrıca yoldaş
gaz arkadaşlarımında tekerlerine sağlık:rendeer:
zenon gözlüm gökalpcim ellerine sağlık ne güzel uploadlar yapmışsın gelir gelmez eferin.
@
m.r.t.; dostum keşke olsaydın o havada bi deli kendini denize atardı bizde peşinden diğer delilerde belki atlar, bi de yüzmüş olurduk :mrgreen:
@
Adaş kadri; şerefsizim benim aklıma geldi ama bayram haftası herkesin özel ziyaret ve meşguliyetler içerisinde olabilitesi yüksek olsuğundan bu defa hızlı ve offline bi hazırlık yapmış olduk, keşke düşüneceğime arasaydım.
bi daha sensiz gidenin oltasına piranalar takılsın :cherry:
@
forrap;bazı şişelerin içinde balık görülüyomuş şimdilik onlarla idare et biraz Tuncerim, Afyon MT olarak resimlere bakınca gıcık olman normal bu havada orda balıkda tutulmazki

,
yeter artık İzmir MTyi forumlardan takip ettiğin buralara çoktandır şööle kırmızı nickli kimse uğramadı, forumda yazılarından gördüğüm kadarı ile sen tam izmirlik bi elemansın, izmire senin gibi biri lazım, en yakın zamanda transferini yapıp tanışmak dileğiyle

İzmirde neden kış gezileri yoğunluk kazanıyo sanıyon, kanımız sıcak sık sık hararet yapıyoz, soğukda motor üstünde anca serinliyoz :wiinkk::cherry: