İzmir MT - Manisa MT Gazetede

Moderatör (forrap)
medyamt2yd6.jpg

Geçen pazar günü gerçekleştirdiğimiz Kuşadası Aqua Center organizasyonumuzda,DHA ajansından,muhabir Cemal YILDIRIM grup olarak fotoğraf ve videolarımızı aldı.Benimle ve Böcek nickli Özge arkadaşımızla röportaj yaptı...
DHA ajansına mensup bir muhabir kendisi,ancak bunun haricinde yerel bir gazeteleri de var.Kendisi video ve fotoğrafları Kanal D ana merkez e iletti,tabi ki yayınlayıp yayınlamamak Kanald ye kalmış(CNN ve Doğan grubuna bağlı başka yayın organlarında da çıkabilir,belli olmaz),ki bilirsiniz bu tür motosiklet haberleri pek ilgi çekmez...
Kendisi dün kendi gazetesinde bize yer verdi.

Aydın da yayınlanan bir gazete bu,Ses gazetenin ismi.

medyamtge6.jpg

Küçük bir kaç karışıklılık oldu,motosiklet tutku yaratır olarak çıkmış mesela sloganımız,oysa ki hepimizin bildiği üzere sadece Tutku Yaratır olacaktı.Burada hata Cemal arkadaşımızda değil...
Kendisi sitemize de üye oldu (kaçarı yok,motorcu yapacağım onu da :)),nicki GAZETECİ09 .
Kendisine,bize gazetesinde yer verdiği ve bana gazeteleri kargo ile yolladığı için teşekkürlerimi iletiyorum...

(Bu arada,İzmir ve Manisa dedim ama Aydın dan da Ayhism arkadaşımız aramızdaydı,onu da unutmamak gerekir.)

medyamt2yd6.jpg

EKLEME !

10 Ağustos tarihinde yayınlanan Hürriyet Ege ekinde de grubumuza yer verildi.
Hürriyet gazetesinden haberi bulabilir isteyen(egede olan).

Resim.jpg

Son düzenleme:
tuncer dakka bir gol bir hemen taratıp yüklemişsin
ne uçan ne kaçan kurtulur elinden:mrgreen:
yaw çokk ses getirdi aqua
topic 400 bilmem kaçlardaa
ohohhh
mt aşkı kuşadasını değil türkiyemi bilem inletir bu gidişle:queen:

Moderatör (forrap)
Bende geçen gün ona dikkat ettim...
MT İzmir sayfası şuan 40.sayfada(kaç aylık başlık),ama yaptığımız bir gezi mesela Kuşadası Aqua gezisi başlığı şuan 23.sayfada:)
İki dakika yerimizde duramıyoruz,dolayısıyla da MT İl gruplarımızdaki başlıklar yerine gezi başlıklarının arkası kesilmiyor,uzayıp gidiyor :)

Biz her yeri inletiriz bu grupla:wiinkk:Bunlar daha başlangıçlar,ara sıcaklar ve ana yemek henüz gelmedi bile...

Güzeldi güzel ve doğruyu söylemek gerekirse bunların olucağı başından beri belliydi dünyayı sarsıcak bi virüs gibi büyüyoruz her toplantıda, yeni arkadaşlarımız kardeşlerimiz katılıyor aramıza yaklaşık bi yıl sonra Times dan röportaj için ararlarsa şaşırma Tuncer

bende sizlere göstermiş olduğunuz yakınlıktan ve aranıza beni etmenizden dolayı teşakkür ediyorum...:rendeer:

Moderatör (forrap)
Ellerine sağlık Cemal...
Beğendik tabi ki.

Umut,New York Times gazetesi zaten aradı,pek yüz vermiyorum şimdilik :)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Güzel haber Tebrikler MT İzmir Ve MT Manisa :cat:

Son düzenleme:
Eninde sonunda duyulacaktı zaten motorcuların ihtişamı :).. Pek bi güzel olmuş. Ellerinize sağlık :cat::rendeer: ...

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Eminim çok güzel bir gündü oradakiler için. Tebrik ederim ben de.

süper bir haber zaten meşurduk mt ailesi oalrak ama dahada meşur olduk süper

Meşhur olduk hihihi :cherry:

Sorma basına malzeme olduk. Gerçi ben manşetten bekliyordum ama 3. sayfada fena değil :queen: Sabah işe giderken kızlar parmakla gösteriodu aaaaa gazetedeki motorcu çocuklardan biri değilmi bu... :queen:

Kalemine sağlık GAZETECİ09

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Meşhurda olduk sonunda.... :p

Cemal kardeş teşekkürler.....:rendeer:

Özge'nin konuşması nerede yaaa o olmadan olmaz heheheee,Özlem siyay beyaz pek göremedim yazının arkasına saklanmış bak heheheee!!!

Cemal çok teşekkür ediyoruz,o gün bizi bekledin,yaptın böyle bi güzellik.Çok sağol

Özge'nin konuşması nerede yaaa o olmadan olmaz heheheee,Özlem siyay beyaz pek göremedim yazının arkasına saklanmış bak heheheee!!!

yaw duyulmaz beni taşlamasan olmaz demi
yakında görünmez yapcam bak seni heee ona göre:queen::queen:
hem siyah beyaz falan değil
ben bilerek markelendimm
sonra bnm öğrenciler görür ötmenlerine özenir
forumda üye sayısı falan patlarr ne gerek var

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Valla bende amma esmerleşmişim.....Fotoda belli bile olmuyom.... Acele beyazlamam lazım....:p

Bravo arkadaşlar tebrikler :)

Ayrıca Cemal beye teşekkürler :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar