forrap sen bir harikasın biladerrr emeklerin içinn çokk teşekküelerrr.... hızımızıı hiçç kesmedennn yeni aktivitelereee imzalarımızıı atalımmmm kıskananlarııı düşmanlarımızıı çatlatalımmm neysee benimkii latifeee...) (...muratt abiii sende hani harikasınn ama, aqua ya yanaştıkk daha montumu yeni çıkardımmm elindee duble çayy hangi aralıktaa neredenn buldunnnn...insann ötesii biişiiysinnn...
birr kokluyonn çayı buluyonn... bi dinliyonn bu taraftaa hayatt varr diyonn nee diimm artıkkk....)....duyulmazzz kardeşimm hani hepp diomm yaaa mıknatıss etkimm varr dieee, senn ne diyorsunnn tabikidee geçeceğizz turuncuda ne oluyormuşşşş sen beni takip ettt isteseydinn turuncudann çıkınca bir sağğ sinyalll siyahhtann gerii bilemmm tırmanırdıkk..
))).....neysee ben susuyorum fazlaaa atmaya başladım sdanırsam galibaaaa.....
)))..........alp_tunay abi umutla göksu varyaaaa takipteyim yatıyorlarrrr bizimm kolalarınnn üstüneee amaaa senn meraketmeeee benn herr fırsatta hatırlatıyorummmmm......
........herkese bişilerr yazmakk istiyorumm amaaa çokk uzuyorrrr yaaaaa biri beni durdursun.....valla nöbettennn çıktımmm halen yatmadımmm....çokkk uykumm varrrrrrrrr........
.........hani fotolardaaaa........perfect .......deklanşöre basann ellerinizzz derttt görmesinnnnnnn........saygılarrr......(sizlerr birer harikasınızzz...)... yakın zamanda görüşebilmek dileklerimle...
ARKADAŞLAR BU ARADA SİZ SİZ OLUN DİZLİK TAKMADANN ARABA YIKAMAYINN ÜST TARAFTAKİ RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ BİLİNÇLİ BİRR VATANDAŞŞ VARRR......
........Murat abiiiiiiii.........
...........(arkadaşlar bu arada ilk defa foto ekliyorumm çıkacakmı onuda bilmiyorummmmm......???.....)
ARKADAŞLAR BU ARADA SİZ SİZ OLUN DİZLİK TAKMADANN ARABA YIKAMAYINN ÜST TARAFTAKİ RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ BİLİNÇLİ BİRR VATANDAŞŞ VARRR......
Son düzenleme: