[İzmir MT-Manisa MT] Aqua Center a gidiyoruz!!! 5 Ağustos -Fotolar Eklendi-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forrap sen bir harikasın biladerrr emeklerin içinn çokk teşekküelerrr.... hızımızıı hiçç kesmedennn yeni aktivitelereee imzalarımızıı atalımmmm kıskananlarııı düşmanlarımızıı çatlatalımmm neysee benimkii latifeee...) (...muratt abiii sende hani harikasınn ama, aqua ya yanaştıkk daha montumu yeni çıkardımmm elindee duble çayy hangi aralıktaa neredenn buldunnnn...insann ötesii biişiiysinnn...:) birr kokluyonn çayı buluyonn... bi dinliyonn bu taraftaa hayatt varr diyonn nee diimm artıkkk....)....duyulmazzz kardeşimm hani hepp diomm yaaa mıknatıss etkimm varr dieee, senn ne diyorsunnn tabikidee geçeceğizz turuncuda ne oluyormuşşşş sen beni takip ettt isteseydinn turuncudann çıkınca bir sağğ sinyalll siyahhtann gerii bilemmm tırmanırdıkk..:)))).....neysee ben susuyorum fazlaaa atmaya başladım sdanırsam galibaaaa.....:))))..........alp_tunay abi umutla göksu varyaaaa takipteyim yatıyorlarrrr bizimm kolalarınnn üstüneee amaaa senn meraketmeeee benn herr fırsatta hatırlatıyorummmmm......:)........herkese bişilerr yazmakk istiyorumm amaaa çokk uzuyorrrr yaaaaa biri beni durdursun.....valla nöbettennn çıktımmm halen yatmadımmm....çokkk uykumm varrrrrrrrr........:).........hani fotolardaaaa........perfect .......deklanşöre basann ellerinizzz derttt görmesinnnnnnn........saygılarrr......(sizlerr birer harikasınızzz...)... yakın zamanda görüşebilmek dileklerimle...

aqua85.jpg

ARKADAŞLAR BU ARADA SİZ SİZ OLUN DİZLİK TAKMADANN ARABA YIKAMAYINN ÜST TARAFTAKİ RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ BİLİNÇLİ BİRR VATANDAŞŞ VARRR......:)........Murat abiiiiiiii.........:)...........(arkadaşlar bu arada ilk defa foto ekliyorumm çıkacakmı onuda bilmiyorummmmm......???.....)

Son düzenleme:
BEn anca bu gün oturabildim bilgisayar karşısına. Çok güzel bir aktivite oldu. Devamını bekleriz :wiinkk:. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Hadin kolay gelsin :) :rendeer:

Moderatör (forrap)
Teşekkürler arkadaşlar herkese...

Eylemlerimiz tabi ki sürecek :)
Görüşmek üzere:cat:

Özlem örtmenim teşekkürler :) Ama şeker olmadıktan sonra taktir ne işe yarar :p Biz şekeri çok seviyoruz örtmenim,ödevini iyi yapanlara şeker,sakız felan vermicekmisin örtmenim ?

Son düzenleme:
Özlem örtmenim teşekkürler :) Ama şeker olmadıktan sonra taktir ne işe yarar :p Biz şekeri çok seviyoruz örtmenim,ödevini iyi yapanlara şeker,sakız felan vermicekmisin örtmenim ?

walla benim veletler şekerle falan kanmıyorlarr sizi kandırabileceksek ne ala
nasılsa şeker bayramıda geliyorrr
hallederiz bir ara bi bonibon yada lolipop:queen:
istediğin şeker olsunn tuncer

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Abi topic patlar dedik ama.......

Nasıl patlama anlamadım...İzmir uyanın şşşşttt.....:cyclopsan

Moderatör (forrap)
Alp_tunay, millet yaralarını sarıyor :p Dayak yedik sanki...
Herkes yorgun,herkes yaralı... :)
Hem sende abartma o kadar:p -Bu konuya 388 cevap yazıldı 5209 kere görüntülendi- yazıyor,daha ne olsun :) 20 sayfa oldu... Bu altı üstü bir gezi.MT il grupları ve ya bir markanın model bilgi paylaşım topici bile açılalı aylar olmasına rağmen bu kadar sayfaya ulaşamayabiliyor :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Alp_tunay, millet yaralarını sarıyor :p Dayak yedik sanki...
Herkes yorgun,herkes yaralı... :)
Hem sende abartma o kadar:p -Bu konuya 388 cevap yazıldı 5209 kere görüntülendi- yazıyor,daha ne olsun :) 20 sayfa oldu... Bu altı üstü bir gezi.MT il grupları ve ya bir markanın model bilgi paylaşım topici bile açılalı aylar olmasına rağmen bu kadar sayfaya ulaşamayabiliyor :)

Sanki biz sağlamız.....Kürek kemiklerimin 2 side haşat....Nasıl ağrıtmışsam artık...

Boynumu hiç sorma....2 gündür bir bütünüz kendisiyle...Beraber dönüp beraber bakıyoruz...Oynama yok.... Kitlendi kaldı....:p:p:p

İyiki motorla gitmemişim....Dönüşte oturur ağlardık heralde....:queen::queen:

yaww sorma boyunlarr felç
tek sebebide o botlu kaydıraklar kasklarr

2 gün geçti haala gelemedim ben kendimeeheryerimm ağrıyorrr
dirsekk şiş ayak bileğii şişş

Moderatör (forrap)
dirsekk şiş ayak bileğii şişş

Çöp şişş :p

Başlık açıcam zaten bu gidişle [MT İzmir - MT Manisa] Masaj salonuna gidiyoruz diye :p
Bende aynı dertten muzdaripim valla..Ağrıyor her yanım,şu beyaz büyük kaydırağın da çok suçu var bu işte..Lap diye yapışıyorsun uçup.
Eğlencesi güzelde,sonuçları biraz garip :)

millet sağlam gidip , çürük geldi. acaba gelemediğime sevinsem mi , üzülsem mi ? :queen:

wallla ben bu kadar felç edeceğini düşünmüyordumm açıkçası
açalım yaw bi masaj topiği yada hamam yada kaplıca
ama baş masajcı ahmeti ilan edelim
ii masaj yaptığına dair duyumlar varrdı:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
wallla ben bu kadar felç edeceğini düşünmüyordumm açıkçası
açalım yaw bi masaj topiği yada hamam yada kaplıca
ama baş masajcı ahmeti ilan edelim
ii masaj yaptığına dair duyumlar varrdı:)

Hemen açalım..... MT İZMİR Yaralarını Sarıyor..... Diye....:queen::queen::queen::queen::queen:

Aslında aquadan sonra şirince yerine masaj salonuna gitseydik daha faideli olmazmıydı....:queen::queen::queen:

Hemen açalım..... MT İZMİR Yaralarını Sarıyor..... Diye....:queen::queen::queen::queen::queen:

Aslında aquadan sonra şirince yerine masaj salonuna gitseydik daha faideli olmazmıydı....:queen::queen::queen:

walla arabada dedim ben forrapa bi masaj organizasyonu ayarlamak lazım diyee
ama o o zaman farkında değildi gelecek ağrılarnn:queen:

sevgili forrap
ardarda yaptığın güzel organizasyonlar için teşekkür ediyor ve kutluyorum seni. ellerine yüreğine sağlık.

aqua center öncesindeki hafta yıllık izinde fethiyedeydik. çarşamba günü dönüş yapmayı düşünüyorduk. ama herşey yolunda gidince ben iznimi uzatınca biraz daha kalmaya karar verdik. cumartesi gecesi saat 2 gibi izmire dönebildik. o kadar yorulmuşuzki gece saat 4 e kadar uyuyamadım. e hal böyle olunca pazar günü öğlen 2de gözlerimi zor açtım. tabi aqua center gezisi malesef kaçmış oldu bu nedenle. inanın çok üzgünüz gelemediğimiz için. bütün güzel dostlar oradaymış. kendilerini özletenlerde.....

sevgili özlem sen gelmişsin bu geziye ama bu kez ben yoktum :pale: yine görüşemedik yani. başka buluşmaya inşallah.

özer abim selim abim cengiz abim güreli abim iyiki varsınız bizim sizin gibi aklı başında abilere ihtiyacımız var.

anna marina özledim seni.. özer abim senide...

muratcım başındaki şapkamıydı kukuletamıydı neydi bilmiyorum ama çok hoş olmuş çok yaşa emi.

babyface erhan bile gelmiş geziye :mrgreen: daha ne olsun bundan iyisi can sağlığı. sınavlar bitti galiba erhan???

alp tunay bile tam izmirli oldu vallaha bravo çabuk kaynaştınız eşinizle aramıza sevgiler saygılar. yengecim gruba yeni katılan motorcular gruptaki bütün motorları yıkıyor. böyle bir gelenek var. bunu geçtik onun yanında yeni katılan yengelerde börek yapıyor:phaberin olsun. ve patlıcanlı olsun şeneeeeeeeeeer sen bilirsin :)

sevgili tuncer tekrar teşekkür etmeden yapamayacağım grubu yeniden toparladığın için bu kadar güzel insanı bir araya getirebildiğin için tebrikler

adını yazamadığım bütün arkadaşlar sizlerle olmak vakit geçirmek çok keyifli herkese sevgiler saygılar

NOT ben yine nöbetteyim yarında nöbetteyim önümüzdeki haftada var nöbetim :salut: üüüüüüüüüü

Motosikleti
Forza250-cygnusL
speedygirl şule;763688' Alıntı:
sevgili forrap
ardarda yaptığın güzel organizasyonlar için teşekkür ediyor ve kutluyorum seni. ellerine yüreğine sağlık.

aqua center öncesindeki hafta yıllık izinde fethiyedeydik. çarşamba günü dönüş yapmayı düşünüyorduk. ama herşey yolunda gidince ben iznimi uzatınca biraz daha kalmaya karar verdik. cumartesi gecesi saat 2 gibi izmire dönebildik. o kadar yorulmuşuzki gece saat 4 e kadar uyuyamadım. e hal böyle olunca pazar günü öğlen 2de gözlerimi zor açtım. tabi aqua center gezisi malesef kaçmış oldu bu nedenle. inanın çok üzgünüz gelemediğimiz için. bütün güzel dostlar oradaymış. kendilerini özletenlerde.....

sevgili özlem sen gelmişsin bu geziye ama bu kez ben yoktum :pale: yine görüşemedik yani. başka buluşmaya inşallah.

özer abim selim abim cengiz abim güreli abim iyiki varsınız bizim sizin gibi aklı başında abilere ihtiyacımız var.

anna marina özledim seni.. özer abim senide...

muratcım başındaki şapkamıydı kukuletamıydı neydi bilmiyorum ama çok hoş olmuş çok yaşa emi.

babyface erhan bile gelmiş geziye :mrgreen: daha ne olsun bundan iyisi can sağlığı. sınavlar bitti galiba erhan???

alp tunay bile tam izmirli oldu vallaha bravo çabuk kaynaştınız eşinizle aramıza sevgiler saygılar. yengecim gruba yeni katılan motorcular gruptaki bütün motorları yıkıyor. böyle bir gelenek var. bunu geçtik onun yanında yeni katılan yengelerde börek yapıyor:phaberin olsun. ve patlıcanlı olsun şeneeeeeeeeeer sen bilirsin :)

sevgili tuncer tekrar teşekkür etmeden yapamayacağım grubu yeniden toparladığın için bu kadar güzel insanı bir araya getirebildiğin için tebrikler

adını yazamadığım bütün arkadaşlar sizlerle olmak vakit geçirmek çok keyifli herkese sevgiler saygılar

NOT ben yine nöbetteyim yarında nöbetteyim önümüzdeki haftada var nöbetim :salut: üüüüüüüüüü

Fotoğraflardan da gördüysen eğer; aranıza katılalım diye arabamı bile yıkadı Murat....İlk toplantıda motorumuda yıkayacak....Eee Ankaradan transfer bu...biraz tuzlu olur...:p

Hal bööle olunca; böreklerde sizden.....:queen::queen:

Bizimki de habire nöbette....Ne bu hastanecilerden çektiğimiz yaaa....:pr::pr:
Saatleriniz bile belli diil.....:pr::pr:

İşallah gene bir gün bir yerde toplanırız....Tabi nöbetler uyarsa....:p:p

Özlem Arabada benimde aklıma geldi...Asfalta yatıp bi motorcuyu üstümden geçirmek....Zor geldim eve valla.....Kürek kemiklerimin başları bile dokununca yedi ceddimi saydırıyo bana....:queen::queen::queen::queen:

Son olarak pişmanmıyım...:silent::silent:

Değilim tabiiki..... Hadi bu haftada gidelim diicem ama:queen::queen::queen:

bu arada kırmızı cbr125 ile gelen Şener arkadaşımın bagaj filesi bende kalmış, ben İzmir o Şirince yaparken arada unuttuk gitti. tanıyan bilen varsa nickini yazıversin de ulaşalım arkadaşımıza bi zahmet ayıp olmasın...

sevgili forrap

walla şule bi türlü denk getiremiyoruz senleee
çeşmede de karşılaşamamıştıkk en son ne zaman denk geldik hatrlmyrmmm

umarım tatiliniz güzel geçmiştirr
darısı benim başıma
haftasonuyla birleştirip totatl 4 günde bende kalyr izin
işallah kaçabilirimmm

en yakın zamanda görüşmek üzere

Moderatör (forrap)
Şuleeee aplaaaaaaaa :)
Keşke olsaydınız aramızda,çok isterdim inan.Gözlerim çok aradı sizi..
Her an çıkıp gelirsiniz belki umudu vardı.
Neyse artık,başka gezilere kısmet..Ferhat ım a selam(gerçi şimdi arıycam cepten :) anakart sormuştu da),özlettiniz kendinizi vallaha.
Bu grup durmaz bundan sonra..Hep beraber taşıdık bu günlere grubu,ki bunlar ilk adımlar,daha koşacağız...
En kısa zamanda görüşebilmek dileğiyle..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar