[İzmir MT-Manisa MT] Aqua Center a gidiyoruz!!! 5 Ağustos -Fotolar Eklendi-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Rüzgar konusunda endişelenenler için küçük bir araştırma yaptım:

Sabaha biz İzmir'den çıkarken kuzeyden yani aşağı yukarı arkamızdan hafif olarak esecek. Dönüşte de İzmir 'de kuzeyden (karşımızdan) gelecek ancak yine hafif olacak:

Kuşadası da aynı şekilde sabaha ve akşam saatlerinde öyle şiddetli bir rüzgarla karşılaşmayacağız:

Tek olacak olan durum biz Kuşadasında kayarken İzmir'de öğle vakti rüzgar artacak ve sonra biz dönmeden önce azalacak. Yani bu verilerden yola çıkarak rüzgarın bize problem olacağını sanmıyorum.

yine yaptın yapacağını selim şimdi herkez senin bir uydun olduğunu anlayacak UYDU SELİM

lodosum bende özlemiştim seni sana verdiğim söz hala geçerli B R R üçgenini kuracağız ( kimseye çaktırmadan ) yoksa deniz kıyısında bir roka tarlası lazım bu YAMYAM lara

hehe...cengiz abi sen nasıl dersen öyle olsun ben desem beni roka niyetine meze yaparlardı ,sen dedinmi kimse ses çıkarmaz :cherry:
yarın aquada eylemin ayrıntılarını konuşur karar bağlarız abi,burada o iş için hazırlanmış çok güzel mekanlarda var...:p

ben yarın en küçük MT üyesi, oğlumuda alıyorum geliyorum dostlar :cat:

Moderatör (forrap)
Yapılacak her türlü eylemde yetkili mercilerle ortaklaşa iş yapın ki başınız ağrımasın.Her işte böyledir bu,bir tanıdık,bir yetkili merci işin içine dahil olmalı...
Bilmem anlatabiliyormuyum :) He siz derseniz ki yetkili kurumdan bize zarar gelmez,bişeycik olmaz,siz bilirsiniz :)

Oğlanı da al gel tabi lodos,onu da yavaş yavaş alıştıralım motora,gerçi sen ka ile geleceksin ama motorları görünce bakmaz senin ka na:)

evet bencede tuncer bu konuda haklı B R R işinde bu olayın moderasyonunu yapacak bir yetkili lazım B boyunu R dozunu R ekşisini ayarlama yapacak bir yetkili bulunduralım

arkadaslar sımdıden sıze ıyı yolculuklar dılıyorum kazasız belasız gıdın gelın ınsallah. ben gecen hafta ordaydım yalnız dıkkat edın hırsızlık cok fazla esyalarınızı sakın şezlonglarda bırakmayın anında goturuyorlar,ıcerde tahta kasalar var ucretsız fakat onlarda sakat onlarıda acıyorlar. en guzelı sıze tavsıyem 5 ytl ye celık kasalar var onunde guvenlık beklıyor 3-5 kısı bırlesıp bır tane kıralayın cuzdanları ve telefonları koyabılırsınız.benden bu kadar allaha emanet olun

50 kişilik bir gruba yaklaşmak istemeyecektir kimse...biri bir farkederse linç olurlar:queen: ama dikkatli olmak lazım yinede...

hatırladığım kadarıyla sol köşede çimenlik alan vardı, armut koltuklar falan biz oraya yerleşiriz :bounce:

Moderatör (forrap)
Uydu,meteoroloji ve her türlü teknolojik birim ile sürekli irtibat halindeyiz maaşallah:p Teknolojik gurubuz vesselam...Yarın hiper optik basküler dondurucu mu da getireyim bari:)...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
sabah saat 8 de okulun ordayım..... apv41 e duyrulur...........:p

Yapılacak her türlü eylemde yetkili mercilerle ortaklaşa iş yapın ki başınız ağrımasın.Her işte böyledir bu,bir tanıdık,bir yetkili merci işin içine dahil olmalı...
Bilmem anlatabiliyormuyum :) He siz derseniz ki yetkili kurumdan bize zarar gelmez,bişeycik olmaz,siz bilirsiniz :)

Oğlanı da al gel tabi lodos,onu da yavaş yavaş alıştıralım motora,gerçi sen ka ile geleceksin ama motorları görünce bakmaz senin ka na:)

walla tuncer'im biz çiğ yemedik başımız ağrısın,biz bu eylemleri defaten ve uzunca zamandır yapıyoruzda siteye yansıtmıyorduk :p
cengiz abinin yazılarını görünce dayanamadım deşifre ettim olayı :mrgreen:
zaten sen bu seferde gelmessen böyle bi organizasyona bizim bu taraflara(akhisar'a )uyuz olacam sana iyice :bounce: :)

benim ufak canavar'a gelince(oğluma) o'nun motosiklet geçmişi yaşı ile birdir,öyle alıştırdım doğuştan motosiklet tiryakisi yandınız abicim yandınız.:cherry:

Moderatör (forrap)
Tamamdır abi :) Alındı mesaj...
Senin canavarı (oğlanı :))sitenin gelecekteki modu yapıcam:p Referansı benim :)
Daha sonra da geleceğin Kenan Sofuoğlu su olacak Allah ın izniyle:)

sizler birer harikasınız arkadaşlar iiiki bende bir MT üyesiyimm artıkkk, okuduklarımm çokk şaşırttı uydu görüntüsünden rüzgar durumlarından kahvaltı otobüs planlaması daha birçok şeyy aqua falannn ne dieeyimm tekrar harikasınız hepberaberr birçokk aktiviteye imza atacağımıza inanıyorumm yarın görüşmekk üzeree saygılarr selamlarr..

yawww arkadaşlar saat 1 olmuşşş ben hala ayaktayımmmheyecandan uyku girmiyor gözüme:queen::queen:
saat 5.30 uyanışşşş
umarımmm uyuya kalmammm offofff:pr:
kanal d de güzel de bi korku filmi var
uyku tutmayanlara duyurulur:p

Moderatör (forrap)
Bu ne ilk,ne de son...
MT dir ne yapsa yeridir haline geldik artık.
7 saat sonra buluşacağız.Çoğu kişide uçuşan pireleri görebiliyorum :p

uyumayanlar var , yarın bin atlı gibi şendik diecez ya heyecandanmı uyuyamıyo acaba şu an online olanlar hımmm.?

Bu ne ilk,ne de son...
MT dir ne yapsa yeridir haline geldik artık.
7 saat sonra buluşacağız.Çoğu kişide uçuşan pireleri görebiliyorum :p
ah ahh şu pireler bi de bende uçuşsa yaaa

uyumayanlar var , yarın bin atlı gibi şendik diecez ya heyecandanmı uyuyamıyo acaba şu an online olanlar hımmm.?

walla bin mi on binmi bilemem ama aquanın inleyeceği kesinnn :queen:
yandınız arkadaşlar ben uyumayınca daha bi hiperaktif oluyorummm
umarım vardır müzk sizstemi falanda atarız enerjiyi
yok yokkk en iisi ben kaydırak kaydırak dolaşıyım:p

Moderatör (forrap)
Müzik sistemi var merak etme :) Su dansı felan da yapıcaz daha :p
Valla şimdi olsa şimdi dalardım havuza yaaa...
İyiden iyiye canım sıkılıyor,uykunun U su yok.Sabaha kadar böyle devam eder gibi:) Sabah gücü kuvveti herkesin yerinde olsun,aklımda halat çekme yarışı ve bilimum atraksiyon var:)
Şezlongta uyuyan MT üyesi istemiyooooruuuzzz :p

bende uyuyamayınca sabah yol görünce çizgiler hipnoz yapıyo bana uyuyom :queen:
uyanık halde aquaya varırsam havuzda uyuyakalmayayım, bana dikkat edin boğulmayayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar