ya ben geçen haftadan bi hazırlık listesi çıkarmıştım,
1-havlu 2-güneş yağı 3-şort 4-termos 5-terlik 6-palet 7-kolluk 8-bone 9-sabun 10-kese 11-şinorkel (kesin yanlış yazdım) 12-zodiac 13-yedek şort 14-olta takımı 15-zıpkın 16-GPS 17-deve güreşi turnuvası için güreş mayosu 18-tünel kaydırak için fener 19-açık kaydırak için bjk (iğrenç bi espiri) 20-kronometre 21-saç kurutma makinası 22-suda uyumak için sörf tahtası 23-uyanmak için çalar saat
çalışmalarım sürüyo ama daha bitmedi
haftaya ertelesek olurmu :cherry:
Biz buluşmadan sonra gurup sürüşü hakkında kısa bir bilgilendirmenin ardından kahvaltı yapmaya gideceğiz.Kahvaltıdan çıkıp Kuşadası'na gelmemiz ortalama 11 i bulur gibi.Sizde ona göre ayarlayın kendinizi...:wiinkk:forrap dostum biz aydından geleceğiz ya siz kaç gibi kuşadasında olursunuz? bizde ona göre buradan hareket edelim erken gidipde sizi beklemiyelim.
tesekkurler Moderatörlerın bıtanesı sağyende oğrenıcez ıns.. gelmek ıcın elımden gelenın fazlasını yapıcam kendımı parcalıcam ıns gelırım sımdılık gelmemem ıcım bı durum yok ama heran hersey olabılır...
arkadaslar bıseyı kararlastıralım hep beraber bıyerde kahvaltı yapıcaksak ac gelelım:cherry::cherry::cherry:
tuncer'im bence toplanma saatini 1 saat öne almanızda fayda görüyorum...
nedenleri;
1- sabah hareket saatinden hemen sonra kahvaltı yapılacak ki bu kalabalığa servis süresi uzun olacağı kanaatindeyim (yangından mal kaçırır gibi millete hadi çabuk yiyin de denmez :mrgreen: )
2- kahvaltı öncesi grup sürüşü hakkında bi söyleşi yada öğreti toplantısı olacak(ki kesinlikle gerekli) buda içimizden arkadaşların bir kaç soru sorması ile biraz uzayacaktır(gayette normal)
3-yüksek cc makine birkaç tane olmasına karşın 250 cc altı motosikletli arkadaşımız grupta baya bi var + kalabalık olmanın verdiği - ile emniyetli ve yavaş bi seyir olacağını tahmin ediyorum
4- yol güzergahimız hem araçlar bakımından kalabalık(malum pazar)hemde riskli olacak yol bir kısmı virajlı (grup sürüşü bakımından)
5- hem yolda teker patlaması veya mekanik arıza olasılıklarınıda bence gözönünde bulundur
6-geç kalırsak kalabalık olur bize kaydırak kalmaz :cherry:
yolda bide wallace'nin çay ve sigara krizinin tuttuğunu düünemiyorum bile:queen:
tekrar bi düşün güzargah ve zamanları sanal olarak bi daha gözden geçir...
lodos,her şeyin planlaması yapıldı.Bir saat öne çekmemiz imkansız.Zaten 8 gibi erken bir saatte buluşuyoruz.Molalar ve kahvaltı hesaplandı,mekanla özel olarak bu konuda görüştük,sabah o saatlerde müşteri olarak çok kişinin olmadığını ama 25 tane elemanın (akşamları çok kalabalık olan bir yer) erken saatte iş başı yaptığını,kesinlikle servis konusunda sıkıntı çekmeyeceğimiz belirtildi.Masaların dizilişine kadar tek tek herşeyi konuştum ve planladım.
Kısaca bahsetmek gerekirse,
8:15-8:30 Kahvaltı yapacağımız yere doğru (1-2 km mesafe) teker çevrilişi.Kahvaltı mekanına ulaşmamız 2-3 dakika gibi bir süremizi alacak,varacağımız saati bildirdim mekana,bunun için önceden her şey hazırlanmış olacak,biz yok servis açıldı yok şu oldu bu oldu beklemeyeceğiz.Elbetteki dakikasında her şey önümüze konulmaz,ancak aman aman bir gecikme olmayacak,bunu da özellikle konuştum.Kahvaltı mekanı için hesaplanan çıkış süresi 9:15.Ve yola çıkışla birlikte hızlı makinalar için ayrı bir gurup,yavaş makinalar için ayrı bir gurup oluşturuldu.Tek mola vereceğiz yolda.Ortalama olarak 10:45-11:00 da aqua da olacağız.Bu süre zarfında da aqua dolmamış olur ve bizim gideceğimiz zaten belli olduğu için varıştan önce oranın sorumlusu Banu hanımla tekrar telefonlaşacağım.Oraya vardığımızda,yer bulma sıkıntısı çekmeyeceğiz merak etmeyin...
Bunun haricinde,otobüsle buluşma yerine gelecekler var(migros a) onların otobüsle gelmesi için hafta sonunu da göz önüne alarak bu saati verdim.Saat 7 de yapsak,otobüsle gelecek insanın sabah 5:30-6:00 da otobüse binmesi gerekir ki o saatte otobüs bulamaz.
Kısacası,herşey kontrol altında...Hesaplar yapılarak bu veriler elde edildi.
lodos,her şeyin planlaması yapıldı.Bir saat öne çekmemiz imkansız.Zaten 8 gibi erken bir saatte buluşuyoruz.Molalar ve kahvaltı hesaplandı,mekanla özel olarak bu konuda görüştük,sabah o saatlerde müşteri olarak çok kişinin olmadığını ama 25 tane elemanın (akşamları çok kalabalık olan bir yer) erken saatte iş başı yaptığını,kesinlikle servis konusunda sıkıntı çekmeyeceğimiz belirtildi.Masaların dizilişine kadar tek tek herşeyi konuştum ve planladım.
Kısaca bahsetmek gerekirse,
8:15-8:30 Kahvaltı yapacağımız yere doğru (1-2 km mesafe) teker çevrilişi.Kahvaltı mekanına ulaşmamız 2-3 dakika gibi bir süremizi alacak,varacağımız saati bildirdim mekana,bunun için önceden her şey hazırlanmış olacak,biz yok servis açıldı yok şu oldu bu oldu beklemeyeceğiz.Elbetteki dakikasında her şey önümüze konulmaz,ancak aman aman bir gecikme olmayacak,bunu da özellikle konuştum.Kahvaltı mekanı için hesaplanan çıkış süresi 9:15.Ve yola çıkışla birlikte hızlı makinalar için ayrı bir gurup,yavaş makinalar için ayrı bir gurup oluşturuldu.Tek mola vereceğiz yolda.Ortalama olarak 10:45-11:00 da aqua da olacağız.Bu süre zarfında da aqua dolmamış olur ve bizim gideceğimiz zaten belli olduğu için varıştan önce oranın sorumlusu Banu hanımla tekrar telefonlaşacağım.Oraya vardığımızda,yer bulma sıkıntısı çekmeyeceğiz merak etmeyin...
Bunun haricinde,otobüsle buluşma yerine gelecekler var(migros a) onların otobüsle gelmesi için hafta sonunu da göz önüne alarak bu saati verdim.Saat 7 de yapsak,otobüsle gelecek insanın sabah 5:30-6:00 da otobüse binmesi gerekir ki o saatte otobüs bulamaz.
Kısacası,herşey kontrol altında...Hesaplar yapılarak bu veriler elde edildi.
lodosum bende özlemiştim seni sana verdiğim söz hala geçerli B R R üçgenini kuracağız ( kimseye çaktırmadan ) yoksa deniz kıyısında bir roka tarlası lazım bu YAMYAM lara