[İzmir MT-Manisa MT] Aqua Center a gidiyoruz!!! 5 Ağustos -Fotolar Eklendi-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya tuncer kalabalıkmı olacaz ne sanki, sen şimdiden aqua centeri arasanda biz 30 ile260 arasında bi grup olarak gelecez gibi görünüyo tedbirlerinizi alınmı desen , olurmu acep ne dersin :)

Moderatör (forrap)
Mekanı kapatırız gerekirse siz hiç merak etmeyin :) Bir emrime bakar mekanın kapatılması :p

izmirim moderatörüde bööle olur işte, helal, daha 10 gün var kapatacak sayıya ulaşsak , yada o gün erken gidecez zaten, içeriyi erkenden doldurup soora gelecekleri alamayacak seviyeyi yakalasak otomatik olarak kapatmış oluruz belkide, haydii izmir manisa kapatacaz orayıı galibaa. :D

Moderatör (forrap)
Benim o parkta yüksek yerde tanıdıklarım var (yüksek bi kaydırakta kaydırak sorumlusu :p ) gerekirse onu devreye sokar kapatırız mekanı:)
Geyik bir yana daha çok gün var,herkesi bekliyoruz..Yolları inleteceğiz,sesimizi dinleteceğiz :p

Ya nasıl resim çekeceksiniz, o eğlencede aklınıza gelmezse 6 sında sizi çok fena yaparım :p :mrgreen:

Moderatör (forrap)
Dishy,foto değilde dişini çekicem o olacak :p Du şimdi konuyu saptırma,foto çekeriz sen merak etme :p Daha gitmeden foto getirmezseniz diye başladın Tubi :p

Benim o parkta yüksek yerde tanıdıklarım var (yüksek bi kaydırakta kaydırak sorumlusu :p ) gerekirse onu devreye sokar kapatırız mekanı:)
Geyik bir yana daha çok gün var,herkesi bekliyoruz..Yolları inleteceğiz,sesimizi dinleteceğiz :p

:queen::queen::queen::queen::queen::queen: bi gidiş bi de dönüş marşı da bestelesek. havuzları taşıracaz, kaydırakları aşındıracaz... allahhh allaahhh fena gaza geldim ben

Dishy,foto değilde dişini çekicem o olacak :p Du şimdi konuyu saptırma,foto çekeriz sen merak etme :p Daha gitmeden foto getirmezseniz diye başladın Tubi :p

Ohhh sen geyiği yap yap, biz önemli bi konuda yazalım, konu sapsın de :p :queen:
Bazen geyik potansiyelin bol oluyor, msn de coşuyorsun, o günündesin sanırım :queen::queen:

Banane banane, geyik yapasım var :queen:

Benim made in china race bozuldu !

şaseye 2 pedal kaynattırsam gider mi ki ?

:salut:

Moderatör (forrap)
:queen::queen::queen::queen::queen::queen: bi gidiş bi de dönüş marşı da bestelesek. havuzları taşıracaz, kaydırakları aşındıracaz... allahhh allaahhh fena gaza geldim ben

Aqua dedik gittik kaydıraktan kaydık,
Havuza daldık,
Bizden başka kaç kişi vardı ki,çok kolay saydık.
Az kalsın parktaki insanlar geldiğimizde korkudan kaçacaktı
Park park olalı böyle gurubu bulamadı,nerede bulacaktı...

(Baş harflerden ahbap yaptım senin için karmacoma :p)

Motorlar elimizde,uzun ip halat çekme yarışında,
Tam dostlarız biz,biri 20 biri 50 yaşında...
İzimiz yol olur biz varken,
Zerremiz kalsa yine oluşur dev dalgalar gün batarken...
Manası var herşeyin burada,dostluk kardeşlik hepsi bir arada,
İllede dostluk,illede motorculuk ruhu,
Rodajı yeni başlamış bir motor gibi,daima heyecanlı ve durmamacasına...

(Bundan da MT İzmir oldu,Manisa da ekliycektim de moku çıkmasın diye eklemedim idare edin :p)

tuncer alnından öpmek lazım seni ne bu doğaçlama ya, 5 dakkada

Fena gaza geldik, duramıyoz biz
Otobana dalıp adaya geliriz
Ruhumuz her zaman genç bizim
Rotamız belli olmaz her zaman her yerdeyiz
Aqua center sıkı dur geliyor mtmiz
Park sorunumuz falan yok çünkü iki tekeriz

bu da naçizhane moduma hediye

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Ooo abi naaptın sen utandırdın valla ::unsure:: Teşekkürler :) Baya bi konu dışına çıktık ama olsun,en azından başlık güncel kalıyor :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ya nasıl resim çekeceksiniz, o eğlencede aklınıza gelmezse 6 sında sizi çok fena yaparım :p :mrgreen:

Son zamanlarda sizden hiç bi hareket göremiyoruz..... antalyada bi tek senmi varsın?.... Gezi falan yapmıyormusunuz?......:silent:

eyvallah kardeşim sağolasın...kuşaadası 80 km benim bildiğim..yoluda gayet iyidir kasma kendini o kadar biz yardımcı 0oluruz sana...bizler ne için varız...;)...ayıpsın...
valla aslını istersen her yoldan gidiliyor adaya..bir seferihisar tarafından..bir gaziemir tarafından bir de otobandan gidiliyor...ama her üçyolda güzel yani..

chopperrider,akşam saat kaçta çıkacağımızı şimdiden kestirmek mümkün değil,hele ki bizim gurupta :)Aklımız eser yolda güzel bir yerde dururuz,ne yapacağımız belli olmaz.Kaldı ki biz oradan akşam 7 de dahi çıksak o trafikle (pazar günü tatil dönüş yolu ve saatleri) İzmir e gelmemiz 9 u bulur.Karanlık havada sürüş yapmama gibi bir şansımız olacağını sanmıyorum.Ama yollar fena değil kasma kendini bu kadar,gider gelirsin çok zor olmaz :wiinkk: Ki gideceğimiz yer de aman aman bir uzun yol değil,hatta yol değil :) 70 - 80 km nedir...Kasma kendini bu kadar..

tamam o zaman beyler nöbetim falan olmazsa havuz suyu taşırmaya geliyorum bende inşallah...

doğaçlamalarr süperr walla
karmacoma forrap helalll olsunnn sizeee

dishy bu arada bekliyrzz senide
ayarla işleri ona göree:)

özgürüm geçmiş olsun, merak etme yolda kalmayız asla, her yer yakın, toplam 7 tekerimiz var senle benim , rüzgar yemek istiyom dersen 150km yi geçeriz otobanda camları tam açarız kaskınıda takarsın yanımda giderken :wiinkk:

eyvallah canımm mustafam...teşekkür ederim..görülmez kaza buna denir işte...;)
ya ben bayadır uzak kalmışım internetten minternetten...
baksana herkes bir kafiye,bir mani felan coşup gitmiş yaa...:)
havuz gününe kadar 15 16 sayfa olucak heralde bu topic...

haydi izmir mt...haydi manisa mt...şenlendirin ortalığı..tüm türkiye kıskansın bizi...!!!:queen::queen:

@Fo

chopperrider, eczaci101 siz neden bu kadar üzüyosunuz kendinizi be abilerim.Olmadı benim rebelin arkasına bi karavan baglarız ikinizide keyif yapa yapa götürürüm ben yahu :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar