Benim o parkta yüksek yerde tanıdıklarım var (yüksek bi kaydırakta kaydırak sorumlusu) gerekirse onu devreye sokar kapatırız mekanı
Geyik bir yana daha çok gün var,herkesi bekliyoruz..Yolları inleteceğiz,sesimizi dinleteceğiz![]()
Dishy,foto değilde dişini çekicem o olacakDu şimdi konuyu saptırma,foto çekeriz sen merak etme
Daha gitmeden foto getirmezseniz diye başladın Tubi
![]()
:queen::queen::queen::queen::queen::queen: bi gidiş bi de dönüş marşı da bestelesek. havuzları taşıracaz, kaydırakları aşındıracaz... allahhh allaahhh fena gaza geldim ben
Ya nasıl resim çekeceksiniz, o eğlencede aklınıza gelmezse 6 sında sizi çok fena yaparım:mrgreen:
Son zamanlarda sizden hiç bi hareket göremiyoruz..... antalyada bi tek senmi varsın?.... Gezi falan yapmıyormusunuz?......:silent:
eyvallah kardeşim sağolasın...kuşaadası 80 km benim bildiğim..yoluda gayet iyidir kasma kendini o kadar biz yardımcı 0oluruz sana...bizler ne için varız......ayıpsın...
valla aslını istersen her yoldan gidiliyor adaya..bir seferihisar tarafından..bir gaziemir tarafından bir de otobandan gidiliyor...ama her üçyolda güzel yani..
chopperrider,akşam saat kaçta çıkacağımızı şimdiden kestirmek mümkün değil,hele ki bizim guruptaAklımız eser yolda güzel bir yerde dururuz,ne yapacağımız belli olmaz.Kaldı ki biz oradan akşam 7 de dahi çıksak o trafikle (pazar günü tatil dönüş yolu ve saatleri) İzmir e gelmemiz 9 u bulur.Karanlık havada sürüş yapmama gibi bir şansımız olacağını sanmıyorum.Ama yollar fena değil kasma kendini bu kadar,gider gelirsin çok zor olmaz :wiinkk: Ki gideceğimiz yer de aman aman bir uzun yol değil,hatta yol değil
70 - 80 km nedir...Kasma kendini bu kadar..
doğaçlamalarr süperr walla
karmacoma forrap helalll olsunnn sizeee
dishy bu arada bekliyrzz senide
ayarla işleri ona göree![]()
özgürüm geçmiş olsun, merak etme yolda kalmayız asla, her yer yakın, toplam 7 tekerimiz var senle benim , rüzgar yemek istiyom dersen 150km yi geçeriz otobanda camları tam açarız kaskınıda takarsın yanımda giderken :wiinkk: