[İzmir MT] ÇATADA PRANG toplantısı 9/11/07 Cuma - Teras Cafe

NEREYE GİDELİM

• bornova TERAS CAFE

Oy: 5 23.8%
  • inciraltı GURME RESTORAN

Oy: 7 33.3%
  • benim fikrim geldi ( lütfen açıklayınız )

Oy: 1 4.8%
  • sizinle olduktan sonra CEHENNEM olsada olur

Oy: 8 38.1%

• Kullanılan toplam oy
    21
ARKADAŞLAR umumi istek üzerine 9/11/2007 cuma günü siz değerli MT İZMİR üyelerinin isteği doğrultusunda bir toplantı yapmayı uygun gördük,katılımınızla bizi onurlandırırsanız çok mutlu olacağız

toplantı konusu; başta ÇATADA PRANG olmak kaydıyla Begüm ün yeniden bağlanan internetini, duyulmazın motorsuzluğunu, gıyabında rahmi amcanın motorunu kutlamaktır :cat:
---------------

Buluşma Yeri: Teras Cafe Bornova

Buluşma Saati : 20:00

Moderatör (forrap)
:)
Toplantımızın konusu bence nasıl başlık koyulur olmalı :p Cengiz abi sen yazarken,ben düzeltirken can çekişiyorum :)

O değilde mekan belirleseydiniz keşke..

çenkissss :cat:abi yine kopardın beni sizinlee heryeree varımm be yawwww....

Moderatör (forrap)
inciraltı GURME RESTORAN
kumita45

Neden kandırıyosun milleti,gurme demişsin işte :p Hani sizinle her yere varım diyodun ? :p

Lodosum da Teras demiş,Teras yapınca geliyo sanki :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gurmeyi kim istedi merak ediyom.....:silent:

inciraltı GURME RESTORAN
kumita45

Neden kandırıyosun milleti,gurme demişsin işte :p Hani sizinle her yere varım diyodun ? :p

Lodosum da Teras demiş,Teras yapınca geliyo sanki :p

Gürme restoranta hiç gitmediğim için oyumu öyle kullandım. amaa sizinle heryere tabikide varım biliyorsunuzzz..... bakınızz...çoban et mangalda duş macerasına....he he heeee

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Aceba Toplantıyı marmariste mi yapsak?.....:silent:

yawww duyulmazınn motoraa noldukiii arkadaşlarrr
motorsuzum deyip duruyor

şu davutuda hiç anlayamadım abi ya dizi seyrediyor, ya dolap kuruyor, sabahlarıda seda sayan seyrediyordur, brezilya dizilerinden önce :p

arkadaşlar carrefourdan bi gardrop aldım 3.5 saattir kurmaya çalışıyorum yarında işe gideceğim meydanı size bıakıyorum benim sabaha kadar bu gardrobu kurmam lazım yoksa işe gidemicemm yada gardrop hayri aman davut olacak ismimm....he he heeee

şu davutuda hiç anlayamadım abi ya dizi seyrediyor, ya dolap kuruyor, sabahlarıda seda sayan seyrediyordur, brezilya dizilerinden önce :p

abi sabah 08:00 akşam 17:00 çalıştığım içinn sabah programlarını kaçırıyorumm sormaa......:queen:

Evet cuma saat yedide cehennemde görüşmek üzere :queen: :queen: :queen:

Çoğunluk cehennemi tercih ediyor :cat: Ama alper abimin marmaris teklifide cazip hani :wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Eee anketin zamanı ne zaman doluyor?:silent:

Evet cuma saat yedide cehennemde görüşmek üzere :queen: :queen: :queen:

Çoğunluk cehennemi tercih ediyor :cat: Ama alper abimin marmaris teklifide cazip hani :wiinkk:

Sen önden git de.... Her yere giderim....:queen::queen:

Son düzenleme:
toplantı konusu; başta ÇATADA PRANG olmak kaydıyla Begüm ün yeniden bağlanan internetini, duyulmazın motorsuzluğunu, gıyabında rahmi amcanın motorunu kutlamaktır :cat:

Başta benim ÇATADA PRANG'ı kutlayacağımıza göre bana çayları hanginiz ısmarlıyo bakalım :silent:

Orda Mt varmıymışkinem?....:silent::silent::silent:

Kıvırma şimdi..Bekliyoruz senide.... Artık neresi olursa....:cherry:

doğru ya marmariste mt yoktu muğlada vardı demiii hehheee:p:p
onun yerine manisa mt versekkk
yerini tutmazz emme idare etcennn artıkkk
kırmızı halımı serdinmiii
özellll közde pişmiş kahvemi hazırlattınmıı ki beklynn benii
hıhhhh zorrrrr
ben nireee izmirrr nireeee
ama dersen yengenle bi hava değişimi istyrz pazar salsa party e gel yiyorsaa:queen::queen::queen::queen: iii kıvırıyormuşsunn duydğuma göreee öle dedi ankaranınnn kuşlarııı

yarın akşam 22 00 de sonuç açıklanacaktır :cat: görüldüğü üzere neresi olduğu değil kiminle olunduğu önemli, sanırım ve umuyorum herkezin istediği bir mekan olacak sıcak ve ekonomik :rendeer:

yarın akşam 22 00 de sonuç açıklanacaktır :cat: görüldüğü üzere neresi olduğu değil kiminle olunduğu önemli, sanırım ve umuyorum herkezin istediği bir mekan olacak sıcak ve ekonomik :rendeer:

buda teras cafe demek oluyorr sanırımm...???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar