[İzmir MT] 7 Eylül Cuma " Marti Havada Ayaklar Suda " Toplantisi

Moderatör (forrap)
Aslında iyi gelmişte (gelirken iyiymiş:p) şimdilerde iyi değil :) Geldiğinde sapasağlamdı,turp gibiydi,şimdi harp mahruru gibi:)
Vermeyince Ma'bud Ne Yapsın Mahmut.. :) Tanrı hayırlı verse de Fadıl larda kalınca hayırsız oluyor :)Evde düşmeyen yok ya :p

yaw bi akıllı adam yok mu bizde millet kopmuş. akşamı düşünemiyorum şimdiden. geleceğim herhalde yanaklarıma gülmekten ağrılar girecek. çok eğleneceğiz anlaşılan herkes trigel kayışını sıyırmış sanki

fadılcım çok geçmiş olsun,
evet wallace ya küresel ısınmamıdır nedir, beyin loplarında da fazla ısınmadan kavramada patinaj yapıyo bu dönemlerde sanırım, var bişiler ama çözemiyom, kafa o kadar basmıyo ondan herhalde... :)

dünde yazmıştım akşam gelemiyorum maalesef, iyi eğlenceler, bol muhabbetler, geyik çevirmesi yaparsanız banada bi but ayırırsınız. :queen:

:rendeer:

Son düzenleme:
yaa arkadaşlar iki gündür nete giremiyorum sebebini sormuyorsunuz. gece motorlar la giderken biraz sürat yapayım dedim , havamı atmak istedim başımda kask ve hiçbir korumam da yok , şöyle bir viraja geldim farkında değilim yatırdım motoru. pegler yerden ateş çıkarıyor , birde baktım yola kum dökülmüş, motor başladı kaymaya yan yan epey gittim, sonunda kaçınılmaz sonuç motor beni bıraktı başka yöne yöneldi ben ise şarampole doğru yuvarlanırken uyandımki yerdeyim yataktan düşmüşüm . Allahtan kırık çıkık yok hemen kalktım ve yatağa geri döndüm . bu arada aşkım ne oluyor diye beni sarsmaya başladı ,ikimiz bir yatağın içinde oturup gülmeye başladık . MADEM geyik bu kadar da benden olsun .
görüşmek üzere:mrgreen::cherry:

ammman güreli abi , ilk satırları okudukça kalbimin atışı hızlandı, gözlerimi kısarak okumaya başladım, sonu gelince nabız falan normale döndü.....

Moderatör (forrap)
Güzel bir buluşmaydı arkadaşlar.Herkese teşekkürler :cat:

Fotoğraflar felan gelir heralde yakında :)...

ya bu foto çekme olayıda histerik bi problem oldu izmi-mt-manisa'da :mrgreen:
kimse eline makine almıyor galiba
baksana tuncer bile yuvarlak konuşuyo fotolar hakkında adam bile kıllanmış foto makinesi olan üyelerden :queen:

bu resim olayının tek yetkilisi wallace o çekmezse kimse çekmez resim yoksa sorumlu odur onu parçalayabilirsiniz

marti.jpg

marti1.jpg

marti2.jpg

marti3.jpg

marti4.jpg

marti5.jpg

marti6.jpg

marti7.jpg

marti8.jpg

marti9.jpg

buyrun arkadaşlar dün geceye ait resimler. bakın bu sefer çok da hızlı yükledim. açıköğretime dua edin yoksa pazartesi görürdünüz ancak resimleri:mrgreen:

Son düzenleme:
eline sağlık kardeşim bende şimdi diyordum wallace bu işi boşlamaz yapar diye üzmeyin onu diyordum ( mesajlar çok yakın oldu yerler umarım )

Abanowww ilk bu resmi görünce agzım açık kaldı.

marti.jpg

Gs yi kapmışsın gözlerinin içi gülüyo valaa:cherry:.Hade hayırlı olsunnn:cat:

marti6.jpg

eline sağlık kardeşim bende şimdi diyordum wallace bu işi boşlamaz yapar diye üzmeyin onu diyordum ( mesajlar çok yakın oldu yerler umarım )

apvem 41im yemezlerse ısıtır önlerine bir daha koyarız napalım. valla üst üste denk geldi. tesadüfün iğne deliği dedikleri bu olsa gerek

Son düzenleme:
Abanowww ilk bu resmi görünce agzım açık kaldı.

Gs yi kapmışsın gözlerinin içi gülüyo valaa:cherry:.Hade hayırlı olsunnn:cat:

saolasın kardeş daha iyileri senin olsun inşallah...
bu arada Wallace gözünü seveyim benim ninja üstünde olan hariç diğer fotolarımı kaldır yahu. acayip kötü çıkmışım moralim bozuktu. hemen ölüm orucuna başlıyorum ötesi yok. koca motor altımda pocket pike gibi gözüküyo çok canım sıkıldı yahu.
ha bak son dakka senin çay karambole gitti o yüzden koyduysan söz sana bi demlik çay bi dahaki toplantıya ama kaldır şu fotoları gözünü seveyim hadi be:)

chopperrider OLurmu yaw ne pocket bike ı güzel çıkmışsın o ninja kimin bu arada :)

o motoru da dün eczaci101 e aldık hayırlısıyla.
kendime almış gibi sevindim Allah kazasız belasız binmek nasip eder herkese inşallah.

hayırlı olsun chopperrider,
güzel çıkmışsın o kadar da sorun etme. allah kazasız güzel günlerde bindirmeyi nasip etsin. bu arada motor hakkında ilk izlenimin nasıl oldu..?

offfffffffffffff yıne kacırdım ben bu ıslerın varya:pr::pr::pr::pr::pr::pr: guzel bı toplantı olmus cokda guzel eğlanmısınız ama bana resımler az gıbı geldı... bıdahakı sefer ınsallah herkese sevgıler saygılar...

marti6.jpg
[/QUOTE]

hayırlısı olsun allah kazasız belasız cezasız surusler nasıp etsın...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar