forrap bey sizde orada olacakmısınız .. ayrıca forumdaki uslubunuz ve sanatçı kişiliginiz sizinle aynı masada oturmaya itti beni bikaç lafın belini kırardık sevgiler
Ne biliim sana sormak lazım...... Senden çaldım.... Bir önceki teras başlığına sen yazmışsın.... :queen::queen::queen::queen::queen:
Çok arakcısın abiZaten kroki de çalıntı,hep çalıntı hep çalıntı nereye kadar
Saçlar kesildikten sonra bi değiştin sen
![]()
Hadi hayırlıs.Söz vermiyorum ancak elimden geldiğince gelmeye çalışacağım.
bu havalarda aliağadan gidip gelmek zor özellikle dönüşte 2-3 derece sıcaklıkta 70km yol gitmek pek hoş olmuyorama havalar daha iyi olduğunda yine düzenleyeceğiniz bir organizasyona katılacağım
Arkadaşlar bende geleyimde ortalığı karıştırayım biraz.
Buluşma yeri cafemidir?yiyecek bir şeyler varmıdır?
Hazır fast food olarak menüler mevcut...... Aç kalmassın..Yiyecek bişiyler vardır elbet...:cat::cat:
Bekleriz... :cat::cat:
Sevgili alp_tunay ;
Abi bende geliim mi?![]()
Sorman hata... Herkes gelebilir.... :bounce::cat:Sevgili alp_tunay ;
Abi bende geliim mi?![]()
Demek 5 şubatta izmirdesin.... :wiinkk::wiinkk:Tühh 5 şubat olsa gelirdim :mrgreen:
Herkese keyifli zamanlar dilerim, İzmir'e kocaman sevgiler :rendeer:
Bende geliyorum inşallah sizleri çok özledim
Gelsin tabiiki....Ne demiş Hz. Mevlana. Gel kim olursan ol yine gelgel tabi neden soruyorsun ki...Alp gelsin dimii :wiinkk:
Motoru da yeni sattık yaw. Hala temiz bi Er-5 bulamadık. Otomobille gelsek ortamı bozmayız dimi?
subat tatili sebebiyle izmirdeyim, malesef gelemiyorum bir sonraki bulusmada gorusmek uzere![]()
bu havalarda aliağadan gidip gelmek zor özellikle dönüşte 2-3 derece sıcaklıkta 70km yol gitmek pek hoş olmuyorama havalar daha iyi olduğunda yine düzenleyeceğiniz bir organizasyona katılacağım
Toplantıyı Amasya da yapmıyoruz olm..... :queen::queen: