[izmir mt] 4 şubat teras cafe buluşması

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Demek 5 şubatta izmirdesin.... :wiinkk::wiinkk:

Nerdeee ah nerdeee :pale: Birazcıcık daha var gelmeme, az kaldı :)
Kışın pek gelmek istemiyorum oraya malum geçen geldiğimde İzmir tabelasını görür görmez yağmur başladı şaka gibi ama İstanbul günlük güneşlikti. Bu sefer de kesin kar yağar gelirsem ondan yani :mrgreen: Biraz daha bekliyorum sırf havanız bozulmasın diye :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:41 ----------

Jesse sen İzmir'e ne ara gittin yahu :silent:

metroyu soranlar için izban mevcut. aliağadan gelmiyor ama mavişehirden bornovaya ordan da menderese gidiyor :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Son kez güncelleyelim.......

Yarın görüşmek üzere... :cat:

Hava muhalefetinden dolayı gelemiyeceğim:pale:
Toplantı günü için,İzmir in en kötü hava şartları seçilmiş yahu:salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geliyorum diye şaka yapmam bile yetti yani brawo bana :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Öğleden sonra yağış yok diyor meteoroloji... :):) Şahsen bilinerek seçilmiş gün değil yahu... :p Yağmur işte..Ne zaman yağacağı belli olmuyor... :p:p

Geliyorum diye şaka yapmam bile yetti yani brawo bana :queen:

Ba ba baaa.... Nasılsa gelmeyeceğini biliyoruz... :p:p Biz de seni kandırdık... :queen::queen:

Havayı bahane etmeyiiin...bizde gelebilmek için otobüs,metro ve izray kullanacağız hemde hepsini gidiş ve dönüşte:wiinkk:

Gördüm nihayet bir izmir topağı. mekanı unutmaya başlamıştım. nasıl gideceğiz bu teras kafeye tarif eden olursa sevinirim. karşıyaka dan geliyor olacağız. o bölgeyi pek iyi bilmiyorum da bu havada teraslarda oturup üşümez miyiz? evde balkona çıkmıyorum terasda donmayalım bak :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hava soğuk..... Rüzgar fırtına.....
En iyisi metro otobüs gibi toplu taşıma araçları galiba....:):)

Havayı bahane etmeyiiin...bizde gelebilmek için otobüs,metro ve izray kullanacağız hemde hepsini gidiş ve dönüşte:wiinkk:

Gördüm nihayet bir izmir topağı. mekanı unutmaya başlamıştım. nasıl gideceğiz bu teras kafeye tarif eden olursa sevinirim. karşıyaka dan geliyor olacağız. o bölgeyi pek iyi bilmiyorum da bu havada teraslarda oturup üşümez miyiz? evde balkona çıkmıyorum terasda donmayalım bak :)

Hava soğuk..... Rüzgar fırtına.....
En iyisi metro otobüs gibi toplu taşıma araçları galiba....:):)

Biz nasıl geliyorsak sizlerde öyle gelin bu seferlik:)

Epeyden buyana Terasta buluşmamıştık.
Gelerek katılan herkese teşekkür ederim...bayağı güzel ve hoş sohbet bir akşam oldu.İnşallah eskisi gibi devam ederiz:rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel bir geceydi.... Özlemişiz..... :cat::cat::cat:

Aranıza katıldığım ilk buluşmaydı. Hepiniz çok iyi insanlarsınız. Buluşmaları sıklaştıralım.

BU TOPLANTILARIN devamı gelecek :wiinkk: biz bu tarihte özellikle toplantıyı yaptık tatlı su motorcularını yada grup sevdalılarını gördük özlemişiz özleşmişiz motor fuarı öncesi ve sonrası yine yapacağız. geçtiğimiz yıllarda bu havalarda toplantı değil gezi yapıyorduk :cat: bknz; manisa mt :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar