[İzmir MT] 3 Ağustos Cuma Toplantısı - Ömerağa-

güzel bir gece. ayrıca güzel dostlar. ahmet sen yandın abicim. bundan sonra her seni gördüğüm yerde sana masaj yaptıracağım.

Sayınn renksiz renkli:p takım üyeleri junior FENERBAHCELİLER(ee takımınızı bizimkilerden kurduk sayılır artık) madem ölene kadar beşiktaş diyorsunuz yarın akşam süper kupa final maçı var bilmem anlatabildim mi_????

saat 21:00 de show tv de....

bakın aklıma şu replik geldi.....

tarih 18 eylül 2005 yer inönü

anelkaa korayın yanından geçtii,koray anelkanın rüzgarıyla kendinden geçti anelka gidiyor anelka vurdu ve GOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!:...............durum 0-1

dakika 87 topun başında kleberson uzak bir mesafe baraj yerinde kleberson klebersobn vurduuuuuuuuuuuuuuuuu ve mükemmel bir gol durum 1-1

dakika 90

tuncay aldı topu tuncay gidiyor ,tuncay korayı geçti tuncay ceza sahasının dışında tuncay hala gidiyor ,top hala tuncay tuncay 2 rakibini daha geçiyor tuncay kaleci ile karşı karşıya vurdu ve GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!

ve en çok sevdiğim replik

spiker: İNÖNÜ' de BÜYÜK SESSİZLİK!!

bırısı su arkadası uyandırsınnnnnnnnn....:p:p:cherry: saygılar kardes..

bırısı su arkadası uyandırsınnnnnnnnn....:p:p:cherry: saygılar kardes..

peki....:):)

sokemon tehlikeli sularda yüzüyorsuunnnnnn....:)

güzel bir toplantıydı bencede fakat halen kuşadası güzergahı belli değil nasıl gideceğimiz sanırsam sabahki bulusmamızda belli olacak halen tekrarlıyorum yarın için rüzgar kuvvetli esecek diyor hava tahminciler ; aramızda yeni arkadaşlar var bunları göz onune alalım...

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
sokemon,güzergah belli,nerden çıkardın belli olmadığını :silent:
Dün buluşmada tekrar enine boyuna konuştuk.Siz yoktunuz o muhabbette...
Otoban üzerinden gidilecek(yeni arkadaşlar olması dolayısıyla tek şerit yollardan gitmek yerine otobanı daha uygun bulduk).Herşeyi konuştuk merak etme..

ok forrap ben toplantıya eğitimim oldugu için geç geldim ki konusulmus konulardan haberdar olmadıgımdan ve kimsenin topicte bu konuyu belirtmemesinden dolayı konusulmadıgını sandım.....no problem

benim yol ustunden katılma ihtimalim var bu sebeple üstünde duruyorum...

güzel bir geceden sonra güzel bir yol olacağını sanıyorum tuncer kardeşim her ayrıntıyı düşünmüş yine tarih yazacağız

Güzel bi akşamdı tadını alamadım valla :pale:

Ama bu pazar acısını çıkarıcağım

Moderatör (forrap)
Eklemeler yaptım aqua topicine...
Herkes göz atsın.Merak ettiğiniz soruları itina ile yanıtlarım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eeee, başka fotoğraf yok mu? Ben kendimi göremeyecek miyim? :pale:

güzel bir gece. ayrıca güzel dostlar. ahmet sen yandın abicim. bundan sonra her seni gördüğüm yerde sana masaj yaptıracağım.

peeee abi sen geliyomusun da masaj yapalım sana,masaj yerine... aman pardon mesaj yerine ulaşmışdır umarım hehehheee:cat::cat::cat::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
omeraga.jpg

omeraga1.jpg

omeraga2.jpg

omeraga3.jpg

omeraga4.jpg

omeraga5.jpg

omeraga6.jpg

omeraga7.jpg

omeraga8.jpg

omeraga9.jpg

omeraga10.jpg

omeraga11.jpg

omeraga12.jpg

omeraga13.jpg

omeraga14.jpg

omeraga15.jpg

omeraga16.jpg

omeraga17.jpg

omeraga18.jpg

omeraga19.jpg

omeraga20.jpg

omeraga21.jpg

omeraga22.jpg

omeraga23.jpg

omeraga24.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Heyoo! Yaşasın ben de varmışım. Sağol Murat. :p

herkese selamlr... Ya arkadaşlar bir itirafta bulunayım; ben sizlere inanılmaz derecede özeniyorum. Motosikletim yok. 2-3 yıllık planlarım içinde bir tane alacağım kendime motosiklet, o zaman bende aranızda olmaktan büyük zevk duyacağım. hepiniz sevgiyle klın. saygılarımla...

sen ilk önceleri otobüsle toplantılara gel seni birisi geri bırakacaktır daha sonra aileden sana motor almayan kim varsa onu getir bizimle tanıştır oda motorcu olacaktır toplantılara hatta bir geziye katılan kim varsa 1 yıl içinde motorcu olmuştur yada ihtiyarlayınca gönlünde motor sevdasıyla ÖLMÜŞTÜR

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar