Bakayım,elimde bir şeyler kaldıysa seve seve ayarlarım :cat:
XL var,istersen getireyim...
Aman girmeyelim yine şu tshirt olayına abi,zaten yetmedi kimseye deşme yaramızı.
Bir tek xl kaldı elimde.
beyler kaç kişi olcak acaba bi liste oluştursak ben kesin geliorum +1le manisadan gelicem manisalı arkadaşlar orda görüşürüz artık erken çıkıcam yola bu arada bi arkadaşımızın sölediği gibi ya masaya bi bayrak gibi bişey koysak yada tshirt olayı falan olsun tanıyamayız gidip başka masaya oturupta rezil olmayalım bide millete:mrgreen:
-merhaba şey ben motor muhabbet iftar yemeği hani
+ne iftarı ne motoru kimsin kardeşim
gibi bi olay olmasınr::mrgreen::queen:
Bende MD tişörtü giyer gelirim......:cherry::cherry:
beyler kaç kişi olcak acaba bi liste oluştursak ben kesin geliorum +1le manisadan gelicem manisalı arkadaşlar orda görüşürüz artık erken çıkıcam yola bu arada bi arkadaşımızın sölediği gibi ya masaya bi bayrak gibi bişey koysak yada tshirt olayı falan olsun tanıyamayız gidip başka masaya oturupta rezil olmayalım bide millete:mrgreen:
Arkadaşım konuyu açarmısın sen nedemek istiyorsun öküz möküz haaa:bounce:öküz altında buzağı aramayın arkadaşlar :queen:
ilgin için teşekkürler Forrap xl tshirt seninde dediğin gibi bana olmaz, ben m giyiyorum. anahtarlık ve sticker bulursan çok sevinirim..:cat: ben katılacağım buluşmadan önce sana haber veririm..Sticker kalmadı aslında ama bir tane bir yerlerde olması lazım,ondan veririm motoruna ya da kaskına yapıştırabilirsin:wiinkk:Anahtarlıklardan kalmadı ama bakayım ben yine,bulabilirsem...Tshirt de sadece xl kaldı,doğal olarak sana uymaz![]()
Ya tshirtlerden ve ürünlerden sorumlu devlet modu Forrap. Bir dönem tshirt geldi ve tükendi elinde sana uygun beden varsa getirsin söyleyelim.
arkadaşlar menü güzel :cherry::cherry:
oruç tutmasamda yanınızda olmaya çalışacağım