[İzmir MT] 28 Eylül Cuma İftar Yemeği

Moderatör (forrap)
Bakayım,elimde bir şeyler kaldıysa seve seve ayarlarım :cat:

Moderatör (forrap)
XL var,istersen getireyim :)...
Aman girmeyelim yine şu tshirt olayına abi,zaten yetmedi kimseye deşme yaramızı.
Bir tek xl kaldı elimde.

beyler kaç kişi olcak acaba bi liste oluştursak ben kesin geliorum +1le manisadan gelicem manisalı arkadaşlar orda görüşürüz artık erken çıkıcam yola bu arada bi arkadaşımızın sölediği gibi ya masaya bi bayrak gibi bişey koysak yada tshirt olayı falan olsun tanıyamayız gidip başka masaya oturupta rezil olmayalım bide millete:mrgreen:
-merhaba şey ben motor muhabbet iftar yemeği hani
+ne iftarı ne motoru kimsin kardeşim
gibi bi olay olmasın:pr::mrgreen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
beyler kaç kişi olcak acaba bi liste oluştursak ben kesin geliorum +1le manisadan gelicem manisalı arkadaşlar orda görüşürüz artık erken çıkıcam yola bu arada bi arkadaşımızın sölediği gibi ya masaya bi bayrak gibi bişey koysak yada tshirt olayı falan olsun tanıyamayız gidip başka masaya oturupta rezil olmayalım bide millete:mrgreen:

Nerde tipsiz topluluk var ahanda işte o biziz....Mutlaka tanırsın....:p

Moderatör (forrap)
Bende MD tişörtü giyer gelirim......:cherry::cherry:

Bu iyiydi işte :mrgreen:

Ya arkadaşlar yapmayın Allah aşkına,sanırım ilk defa bir motosiklet grubuna katılıyorsunuz.Motorlar var,motorcular var,tshirtler giyilmiş olacak görürsünüz zaten de diyorum,herkes takım elbiseli ya da short la dolaşmıyor ki ortalıkta "ne motoru ne motorcusu" diyecek bir masaya oturursanız zaten bravo size insan istese yapamaz-karıştıramaz o kadar-,motorcu her zaman anlaşılabilir,hele ki yan yana gelmiş 40 motorcuyu anlamak için oxford mezunu olmak ya da üstün zekalılar listesinde yer almaya gerek yok ki.
İşte motosiklet,işte,motorcu,işte MT tshirtü,işte siz ve motorlarınız işte çorbacı SEBO.Biz zaten gelince size hoşgeldiniz vs. deriz,bu kadar kasmayın lütfen.Samanlıkta iğne aramıyorsunuz,samanlıkta saman arıyorsunuz.

öküz altında buzağı aramayın arkadaşlar :queen:
uzun saçlı bol pantolonlu modum tuncerim zaten yemek başlayana kadar oturmaz ayakta geleni gideni kontrol eder siz ürkek tavırlarla gruba yaklaşsanızda hemen kucaklar sizi :wiinkk:
bide elinde duble çay ile masa çevresinde gezinen hafif dolgun bi abi görürseniz korkmayın yanaşın gruba aha o grup MTizmir:bounce:

ya şimdi kem küm :silent:

bu konu uzun abi yarın yemekte konuşalım :queen:

(wallace asıl okusada bi çemkirse diye bekliyorum bakalım:cherry:)

Adamın çevresi geniş ne varki bunda dokunmayın wallace'ıma yazıktıır.

arkadaşlar menü güzel :cherry::cherry:

oruç tutmasamda yanınızda olmaya çalışacağım

Sticker kalmadı aslında ama bir tane bir yerlerde olması lazım,ondan veririm motoruna ya da kaskına yapıştırabilirsin:wiinkk:Anahtarlıklardan kalmadı ama bakayım ben yine,bulabilirsem...Tshirt de sadece xl kaldı,doğal olarak sana uymaz:)
ilgin için teşekkürler Forrap xl tshirt seninde dediğin gibi bana olmaz, ben m giyiyorum. anahtarlık ve sticker bulursan çok sevinirim..:cat: ben katılacağım buluşmadan önce sana haber veririm..

yemeğe giden tüm dostlarimıza afiyet olsun.. allah kabul etsin...

bı aksılık olmazsa bende ordayım karnımda actı hemen gıdıyım barı mutfağa ıtfaıye eğıtım alanından cıkınca o eğıtımlerden sonra kurt gıbı ac olurum malum askerıyeden bı farkı yok ustune nargılede ne gıder haaaa nys gorusmek uzere...

Ya tshirtlerden ve ürünlerden sorumlu devlet modu Forrap. Bir dönem tshirt geldi ve tükendi elinde sana uygun beden varsa getirsin söyleyelim.

ben bi t-shirt aldım zamanında bizim Forrap ım Tuncerim den ama giyemedim.Bugüne kadar bir kere bile Mt tshirtü giyemedim,hiç beni Mt tsh
rtüyle gören oldu mu.OLMAZ...NEden???? Arkadaş sığamıyorum,zaten küçük tshirt.Artık iyice sığamıyorum içine aboowww fenalık geldi

arkadaşlar menü güzel :cherry::cherry:

oruç tutmasamda yanınızda olmaya çalışacağım

Bi biz öğlene kadar tutuyoz,ben de sendenim.hehehheee

ÖNEMSİZ VE GEREKSİZ DUYURU

Cuma günü akşam annem tam da bizim yemek yediğimiz saatte İZmirde olacak.Ankara'dan gelecek kendisi.Onu almaya gideceğimden aranızda olamayacağım.Diyeceksiniz ki annen niye geliyor.Arkadaşlar ev aramaya çıkacaz da annemle...diyeceksiniz ki annen olmadan arayamıyormusun??? Bekara ev vermiyorlarmış,hele ki öğrenciyse iyiden iyiye ev vermiyorlar...hele ki hem öğrenci hem bekar hem de motorcuysa kız artı ev verimyorlar...Kaçırırsan ne ala...

bu nedenle annemle ev arıcaz:bounce::bounce::bounce:

Yeppa ...büyüklerimin ellerinden küçüklerimiz gözlerinden ki zannetmiyorum benden küçük olduğunu öpüyorum...

Afiyet olsun ay balalar!!!

ŞU SON TARİF BENİ KOPARDI
eğer bu şekilde bir konuşma geçerse :queen: ben motorum iftarınızı bozmaya geldim sonrada sigara içer muhabbet ederiz DERSİN

Süper bir organizasyon inş bir aksilik çıkmazsa bende geleceğim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar