[İzmir MT] 28 Eylül Cuma İftar Yemeği

Buluşun buluşun bakalım.......

sen gelmiyor musun ki yorgun savaşçı

murat ve forrap düşünce ve emekleriniz için teşekkürler iftar yeri.menü ve fiatlar çok uygun katılımın yüksek olacağı kanısındayım.keşke orda olabilseydim gelirdim ozaman,ama gelince yaparız bi organizasyon.bende busefer çorba kıymalı pide, salata, tatlı çeşitli iftar başlığı açarım fiatta uygun olur.ramazanın son haftası izmirdeyim.hepinizin ramazanı mubarek iftarınız hayırlı olsun

ümmet abicim valla gel özleştik. bu sefer de senin yerine ben çay içerim

aksi bir sey olmassa ben de gelmek isterm
sanırım bu sefer daha da kalabalık olcak
ayrica MURAT abi soru sorma sirasi sende
saglam sorular bekliyoz

gel bakalım soruları hazırlayayım okulda bana zor hoca derler ama bilesin.:queen::cat:

Son düzenleme:
Volkan kardeşim geçmiş olsun uzun süredir denk gelemedik görüşürüz umarım...

Moderatör (forrap)
Chatkut evet görüşemedik valla bayadır:)Bu sefer görüşürüz bir aksilik olmazsa...

Ümmet abi sende olabilseydin keşke..:)Özlettin kendini....

Alp_Tunay sen gelmiyormusun :silent:Ne demek buluşun buluşun:silent:Grubu toplar yemekten sonra sana çaya geliriz görürsün...Ama biliyorum,latife yaptın,geliyorsun tabi ki:)...

volkannnn. geçmiş olsun kardeşim. hayırdır? msn de bahsetmez mi insan yav? umarım iyisindir. uzun zamandır yoktun ortalıkta. özledim valla. gelde hasret giderelim.

Saolasın İskender abi,belde fıtık vardı ufak bi ameliyat oldum.Abi ben arada görünüyorum yinede sen hiç yoksun.Hem sen daha taşınmadınmı İzmire:)Nese cumaya az kaldı.Arkadaşlar tabi ameliyat lafı bile biraz ürkütücü ama güzel de bir tarafı var.Tam 40 gün raporluyum.Şaka gibi:queen:

Volkan kardeşim geçmiş olsun uzun süredir denk gelemedik görüşürüz umarım...

Sende saol Rots.İnşallah cuma denk getircez.Görüşmek üzere...

Son düzenleme:
nöbetçi olduğumdan dolayı iftara katılamıyacağım.
herkeze hayırlı iftarlar diliyorum Allah kabul etsin.

Her ne kadar adım hüsnü olmasada senlendirmeye çalışırım:p

Bak bu çok ilginç olur .soğanzarındanadam. :) bu arada ben hala açım yav.:)

cuma görüşmek dileğiyle..

kardeşim cuma ne varsa yiyeceksin gibi bir hisse kapıldım. gelirsen benden uzağa otur da millete yemek kalsın. ikimiz birer uçtan girelim masanın ortasında buluşuruz

Merhaba arkadaşlar bu sefer ben aranızda olamayacağım. malum ay sonu cep delik cepken delik. inşallah başka sefer.. size afiyet olsun allah kabul etsin.

gittardando,yine yoksun.Tamam,amacın özletmekse özlettin.Gidince Tarkan gibi karşılanayım,ortalık yansın herkes çığlıklar atsın diyosan onu da yaparız söz :p Gel gari...:)

Ya gelince tekme-tokat dövün yine razıyım Tuncer, hele bir geleyim de...

az kaldı arkadaşlar 2 sene sonra İzmir-MT'nin en aktif elemanı olacağım..
Allah kabul etsin.. İyi eğlenceler...

Kardeşim sen yavaş yavaş alıştır kendini, 2 yıl çok da uzun zaman değil, sen gelene kadar biz en az 100 motorcu oluruz burada. 100 motosikleti yıkayabilecek misin bakalım? şimdiden başla antrenmanlara:queen:
Bekliyoruz:cat:

az kaldı volki az. taşınacağım nasipse.

Abi yırttım sanma, senin için de geçerli bu motosiklet yıkama olayı...:queen: İyi düşün-taşın

biri bu bizim akhisarlılara bişey desin..gelmez gibi bunlar...

ama ben manisa MT il temsilcisi olarak ordayım..:cat:

akhisar tayfası gelip gelmiyeceğinizi erken söyleyinde ona göre tedbirimizi alalım, iftara yetiştirelim sizi :p
beyler herkes hazırlıklı olsun depolar dolu olsun cuma günü...akhisara adam kaldırmaya gidicez:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gelicem tabi..Bu kadar ısrara dayanamadım....:p

Gelmiycemi nerden çıkardınız yaw....:p

biri bu bizim akhisarlılara bişey desin..gelmez gibi bunlar...

ama ben manisa MT il temsilcisi olarak ordayım..:cat:

ya gelmezlerse kendileri bilirler ne diyelim mecitim. Ama inada binerse iş üşenmem giderim akhisara gece evlerini de biliyorum kapılarında hem davul çalar hem motoru bağıttırır hem camlarını taşlarım hemde evden çay isterim sabaha kadar uyutmam. zaten Lodos ve iski nin oğlanları bir uyanırabilirsem gerisini minik canavarlar hallederler

Gelicem tabi..Bu kadar ısrara dayanamadım....:p

Gelmiycemi nerden çıkardınız yaw....:p

öyle bir ihtimal yok zaten seni şakacı seni. gelmezsen kapında davul çalarız camının altında motor bağırtırız boza satarız vs vs bilesin

Merhaba arkadaşlar bu sefer ben aranızda olamayacağım. malum ay sonu cep delik cepken delik. inşallah başka sefer.. size afiyet olsun allah kabul etsin.

keşke gelebilseydin kardeşim ama neyse gönüller bir. bir gün de biz senin o taraflara geliriz inşallah

Son düzenleme:
ben de istanbul'dan katılsammı izmir'in iftarına...
yola çıksam yetişirmiyim acep :)

MECİT;818043' Alıntı:
AMANINNN tamamdır bu iş..tebrikler gene emeği geçenlere....
kısmetse +1 ile ordayım..

FORRAP ÇAY İÇMEYE PASAPORTA GİDELİM,,İSTEYENDE NARGİLEDE İÇSİN DEMİ............

abi manisadan beraber çıkalım bende +1 ile katılıyorum

Son düzenleme:
yola çıksam yetişirim de istanbul'dan iftarınıza bir şartla gelirim... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar