chatkut orda gorusuruz kib
Buluşun buluşun bakalım.......
murat ve forrap düşünce ve emekleriniz için teşekkürler iftar yeri.menü ve fiatlar çok uygun katılımın yüksek olacağı kanısındayım.keşke orda olabilseydim gelirdim ozaman,ama gelince yaparız bi organizasyon.bende busefer çorba kıymalı pide, salata, tatlı çeşitli iftar başlığı açarım fiatta uygun olur.ramazanın son haftası izmirdeyim.hepinizin ramazanı mubarek iftarınız hayırlı olsun
aksi bir sey olmassa ben de gelmek isterm
sanırım bu sefer daha da kalabalık olcak
ayrica MURAT abi soru sorma sirasi sende
saglam sorular bekliyoz
volkannnn. geçmiş olsun kardeşim. hayırdır? msn de bahsetmez mi insan yav? umarım iyisindir. uzun zamandır yoktun ortalıkta. özledim valla. gelde hasret giderelim.
Volkan kardeşim geçmiş olsun uzun süredir denk gelemedik görüşürüz umarım...
Her ne kadar adım hüsnü olmasada senlendirmeye çalışırımbekliyoruz zardanadam gel soframızı şenlendir...
Bak bu çok ilginç olur .soğanzarındanadam.Zardanadam,sen gel söz sana soğan zarından adam yapıcam Bu arada bende şimdiden acıktım yav Bekliyoruz......
Her ne kadar adım hüsnü olmasada senlendirmeye çalışırım
Bak bu çok ilginç olur .soğanzarındanadam.bu arada ben hala açım yav.
cuma görüşmek dileğiyle..
gittardando,yine yoksun.Tamam,amacın özletmekse özlettin.Gidince Tarkan gibi karşılanayım,ortalık yansın herkes çığlıklar atsın diyosan onu da yaparız sözGel gari...
![]()
az kaldı arkadaşlar 2 sene sonra İzmir-MT'nin en aktif elemanı olacağım..
Allah kabul etsin.. İyi eğlenceler...
az kaldı volki az. taşınacağım nasipse.
biri bu bizim akhisarlılara bişey desin..gelmez gibi bunlar...
ama ben manisa MT il temsilcisi olarak ordayım..:cat:
Gelicem tabi..Bu kadar ısrara dayanamadım....
Gelmiycemi nerden çıkardınız yaw....![]()
Merhaba arkadaşlar bu sefer ben aranızda olamayacağım. malum ay sonu cep delik cepken delik. inşallah başka sefer.. size afiyet olsun allah kabul etsin.
MECİT;818043' Alıntı:AMANINNN tamamdır bu iş..tebrikler gene emeği geçenlere....
kısmetse +1 ile ordayım..
FORRAP ÇAY İÇMEYE PASAPORTA GİDELİM,,İSTEYENDE NARGİLEDE İÇSİN DEMİ............
yola çıksam yetişirim de istanbul'dan iftarınıza bir şartla gelirim...![]()