Rahmi abi önce üzüldüm..Sonrada bulduğun için sevindin abim..ale:
Boşver..Kafana takma..:wiinkk:
Güvenlikçi içinde söylenecek ancak tekşey var bence..:bounce:
Allahtan ; ne şekil davrandıysa o kişi hak ettiğini bulacaktır..
Kötü düşünüp dediğin gibi içini kendisi boşaltıysa (tahminin) Allahından bulsun..
Yok eğer gerçekten mesleğine yakışır bir davranış yaptıysada Allah Razı olsun..
Ama şunu belirtmek istiyorum abim..:wiinkk:
Bazen bizim meslekte de oluyor böyle vâkâlar..:mrgreen:
Devriye gezerken biri gelip "ben şu cüzdanı buldum.İçinde para yok ama kimliği var" diyor..:bounce:
Bizde sahibine ulaşıyoruz tabi..Ve sahibine veriyoruz.:wiinkk:
Sahibininde kötü düşünmemesi ve kendimizi yasal yoldan güvene almak için;
Bulan kişiye belge düzenleyip imzalatıyoruz.:cat:
Kanunen bu yapılmalı..Güvenlikçi arkadaşta bunu yapmalıydı..Yani bu onun görevleri içinde yazılı..:bounce: :farao:
Tekrardan geçmiş olsun abim..:rendeer:
Ulen gezi düzenliyorsunuz..Kilimini alda gel..Kurbanın olam diyorsunuz..:queen:
Organizasyonun baş aktörüsün..Tık yok...
Nirde fotolar bakem..:wiinkk:
Yükleyinde biraz neşemiz yerine gelsin yaw..![]()
Cüzdanı bulan güvenlikçi değil Murat kardeşim cuzdanı ben benzin aldığım yerde bana benzin satan adam buldu . (Benim tahminim tabii) hatta düştüğünü gördü, ben benzin parasını verirken cüzdanın boş olmadığını görmüştü. güvenlikçi de onun kardeşi ve benzinliğin hemen yanındaki bir sitede görövli . yeni iş bulmuştum abii gibi laflar da etti . gecenin o satinde ve o civarda hurda toplayan kimse bulunmaz. şikayetçi olsaydım belki benzincinin güvenlik kamerasından olay çözülürdü. fakat ikinci bir defa başka bir vatandaşın cüzdanı teslim edilmezdi.
Bu arada ilgilenen tüm arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum . Oğuz kardeşim ben toplantılara sık sık gelemediğim için beni tanımak isteyen tüm arkadaşlar , kim bu ihtiyar diye aklına getirmeden yanıma uğrayıp kendilerini tanıtırsa , sevinirim. Tüm MT İzmir benim ailem evlatlarım ,torunlarım . Hatta aklıma uzun yıllar önce Hürriyet gazetesinde okuduğum bir haber geldi. adamın 120 torunu varmış hepsinin ne adını ,nede simasını hatırlıyor benim kiside ona benziyor . buradan isimlerinizi biliyorum ama bir araya gelince, kim kimdi diye başımı kaşıyorum:queen: o yüzden beni tanıyan zaten kopamaz da bütün mesele yanıma gelip kendini tanıtması. tüm motor dostlarının tekeri düz yolu açık olsun
Son düzenleme: