[İzmir MT]22 Şubat Cuma "iran'a Inat Doğalgaz üreteceğiz" Pilav Üstü Kuru Gecesi

Kuru Fasulye neli olsun?

• Kullanılan toplam oy
    64
  • Anket kapatılmış .
bu kuruların gazıyla kim bilir neler yapılır daha :) mekan falan temizlenicekse çekinmeyin şimdiden alıştırın bizi :queen:

Moderatör (forrap)
Mekan temizlenmeyecek,bizde bir gelenek vardır..
Bu geleneğe göre,yeni gelenler eskilerin motorlarını yıkarlar.

Tabi bir kaç ufak prosedür daha var.Bunlar herkesin yaptığı standart şeyler(grubun en eskisi olarak ben ve bir kaç arkadaş yapmadık tabi,geleneği koyanlar biz olduğumuz için bu işten karlı çıkanlarda bizleriz :p).

yıkarız abi yıkarız sorun yaptığınız şeye bak cuma görüşürüz arkadaşlar :rendeer:

Beni unuttularmı bilmiyorum ben yıkamadım eskilerin motosikletlerini ama sizlere kesin temizlik yolu göründü arkadaşlar. İki haftadır rahatsızlık veriyorum MT İzmir'e fakat beni görmezlikten geliyolar kanımca...

Yada imzamı görüp gerçekten çamurlu birgün bekliyolar o zaman punduna getirip yıkatacaklar... :silent:

Son düzenleme:
Beni unuttularmı bilmiyorum ben yıkamadım eskilerin motosikletlerini ama sizlere kesin temizlik yolu göründü arkadaşlar. İki haftadır rahatsızlık veriyorum MT İzmir'e fakat beni görmezlikten geliyolar kanımca...

Yada imzamı görüp gerçekten çamurlu birgün bekliyolar o zaman punduna getirip yıkatacaklar... :silent:

o zaman toptan temizlik var :queen:

arkadaşlar kuru fasülyeler gruba katılım zamanına göre dağıtım yapılacaktır sonda kalanlarada kalır umarım :p

1.forrap 2.apv41 3.wallace.................10.chatkut.....13.TrTarık......16.Kumita45.......20.bikerboy......87.bcoskunsoy 88.VaSco1925 89.MARCOCİAS :queen::queen:

Not: sıralamalarda yanlışlıklar ve eksiklikler olabilir...önemli olan son sıradakileri açlıkla terbiye etmektir :p

*bu mesaj latifedir :p

Son düzenleme:
o 16 ile 87 arasında mesela senin adın kaç defa tekerrür ediyo chatkut :cherry:
senin formül tutumazsa b planı ;
listedeki sıralamadan ilk 11 i masaya sürelim , mide zaafiyeti, spazmı falan geçiren olursa değişiklik yapıp sıradan masaya alalım. :p
millet cidden topik açıldığından beri yemek yemiyo anlaşılan :queen:

Moderatör (forrap)
Ben kaç gündür bişey yemiyorum,o güne saklıyorum kendimi.Eeee ilk sırada da ben olduğuma göre (benden sonra gelenler de beni aratmayacağına göre) sonlardakilere zor yetişir yemek :)

abi boşunamı etli' yi işaretledim ben şimdi, o zaman ne kalırsa yani ben illa etli diye psikolojimi ayarlamayım :)

bu bir adet kusura bakmazsın umarım vasco...
mesela ben ilk katıldığımda halı saha maçı yapmıştık sonra kaybeden takım baklava aldı...herkes baklavasını yedi en son tepsi bana uzatıldığında sadece tepside şerbeti kalmıştı bende şerbeti parmaklamıştım...:pr::queen:

Bu mesaj Latifeyse neden buraya yazıyon ? Latif e yaz madem :p

:queen::queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
forrap iyi geldi hahahhahaha

abi adet yerini bulsun o zaman başa geliyor çekiliyor deriz :)

bu arada bizim hatayda ciddi derecede elektrik kesintileri başladı :pr: habersiz duyurusuz bilgisayarlar yanıcak yaa :pr:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bu bir adet kusura bakmazsın umarım vasco...
mesela ben ilk katıldığımda halı saha maçı yapmıştık sonra kaybeden takım baklava aldı...herkes baklavasını yedi en son tepsi bana uzatıldığında sadece tepside şerbeti kalmıştı bende şerbeti parmaklamıştım...:pr::queen:

:queen::queen::queen::queen::queen:

Sana gene şerbeti kalmış... Karma ya tepsi kaldıydı...... :queen::queen::queen:

abii gizli mangalcı buldummmm bizim counter terörist mangalcı çıktııı :queen::queen:

counter2ic4.jpg

Arkadaşlar bu cuma (22.02.2008) Bornova Rise kafede doğalgaz üretimi ile ilgili bilgilendirme ve altyapı toplantısı yapılacaktır. tüm üyelerimizin bu şölene katılmasını öneririm.

Detaylara gelince;
Akşam yemeği için süper olarak bizler için özel pişirilmiş kurufasulye, pilav ve turşu olacak. tabağını kapan gelsin:queen::queen:
Epeydir özlediğimiz kurufasulyemize bu cuma kavuşuyoruz. Ve bilenler bilir Rise kafenin ustası nasıl bir kuru yapar. parmaklarınızı da yanında götüreceğiniz kesin.
Karnımız tok sırtımız pek olacağız. çayları söylemenin gereği bile yok zaten. nargile de var. Gittardando da belki bize yemek ziyafetinin üstüne tatlı niyetine bir de müzik ziyafeti çeker. hatta belki çirkin birileri de ikinci bir gitarla eşlik eder.

KATILIM LİSTESİ: 19.02.2008 saat 19:45

1.Wallace+1
2.Forrap
3.Gittardando
4.Apv41
5.Alp_Tunay
6.Uglychild(gönülden bizle beraber.....)
7.chatkut
8.böcek
9.bcoskunsoy
10.kumita45
11.karmacoma
12.Sercedando
13.tazmania_KSK
14.yasmindando
15.Dandoaşireti
16.EliteXC
17.Rots
18.Ceyz
19.I-BEN
20.zardanadam
21.kolpa
22.miss kolpa
23.csalgin
24.malcolm_x
25.UGLYCHiLD
26.

wallace im beni de yaz lutfen listeye, surprız yapacaktim ama dayanamadim... beni ne kadar sevdiginizi anladim, bu hasrete son vereyim dedim... Cuma ozzee da miyiz? o koreli hatun gelcekse gelirim yoksa gelmem haberin ola:rendeer:

Oh be sonunda :p En renkli buluşmalardan biri olacağı kesin :) Şükür bizi kuruya kavuşturana :p
Uglychild ım gelir kesin geliiiiir :wiinkk:
:

Gelmem mi beyaaa, uzun zamandir goremedigim motosiklet cetemle hasret gidermek, geyik yapip , fasulye yemek:)

arkadaşlar kuru fasülyeler gruba katılım zamanına göre dağıtım yapılacaktır sonda kalanlarada kalır umarım :p

1.forrap 2.apv41 3.wallace.................10.chatkut.....13.TrTarık......16.Kumita45.......20.bikerboy......87.bcoskunsoy 88.VaSco1925 89.MARCOCİAS :queen::queen:

Not: sıralamalarda yanlışlıklar ve eksiklikler olabilir...önemli olan son sıradakileri açlıkla terbiye etmektir :p

*bu mesaj latifedir :p

hoppppssss kazanın başında ben varım bi daha düşün istersen.:cat::queen: bence siz hafif tok gelin. ben 16.00 dan sonra Rise kafede olacağım hazırlıklar için.

*Bu mesaj Latif tir,Latife çok kapris yapıyor,uğraşamam elin hatunuyla :p

Iğykk..

modum hakkikaten doğrusun. tam bir ığykkkkk

wallace im beni de yaz lutfen listeye, surprız yapacaktim ama dayanamadim... beni ne kadar sevdiginizi anladim, bu hasrete son vereyim dedim... Cuma ozzee da miyiz? o koreli hatun gelcekse gelirim yoksa gelmem haberin ola:rendeer:

Gelmem mi beyaaa, uzun zamandir goremedigim motosiklet cetemle hasret gidermek, geyik yapip , fasulye yemek:)

olum zaten seni yazdım listeye. geleceğini tahmin etmiştim dayanamaz bu kuruya demiştim. hatta etiketlere de yaxdım seni çikin cocuk ve supriz diye. koreli ye gelince sen dert etme çağırırım gelir ama bu aralar benim iki tane misafirim var St. Petersburg dan geldiler. onlarla ilgilenmem lazım:cat:

Son düzenleme:
saatler kaldı büyük buluşmaya ne çok kurucu ( buradaki kurucu FASULYE şeklinde algılanacaktır ) varmış burada ya bir haftada mangalda kuru yapalım :p

Cengiz abi (APV41) Doğum günün kutlu olsun.. Allah sevdiklerinle beraber sağlıklı, huzurlu nice uzun ömürler nasip etsin inşallah.... :rendeer::rendeer::rendeer:

dogum_gunu_03.gif

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar