O çoktaaan döndü..... Şimdi karabağlarda mesaiye çıktı.....:queen::queen::queen:
Ben gelmiyom.... Sarımsaksız soğansız kurumu olur yawww.... Hem cik cik kızdı bana...Küstüm....:salut:
abi zaten konu amacından sapmış durumda. toplantımızın amacı kurufasulye+pilav+turşu.... bu kadar siz karıştırıyorsunuz konuyu sonra nerede olduğunuzu unutuyorsunuz...:queen::queen:Kuru varmı yokmu?..... Taaam ben hoşafa da razıyım.....![]()
bak sennnnn... sen soğan sarımsak katılımcısı olma ben bir toplaşmalarında seni katılımcı göstereyim ajansa :cat:ajans toplantısınında ertelendiği tarihi alsaydık...katılımda bulunmak isteyenler olabilir:queen:
ha ha anlıyorum :queen::queen:Aykut,o güne özel gidicezSoğan kokmadan,sağlam kokarak
Dur sen karıştırma,sayımız az olsun o manken arkadaşlarla buluşacağımız zaman
![]()
bence de abi çaktırma ama ::secreet: sen yeme boşver... olur da çıkıp geliverirler...:queen::queen:soğandan bu hafta vazgeçelim bence şimdi tam AB AREFESİNDE rezil olmayalım naomiye![]()
benim vizör buğu tutmaz, rüzgar almaz, koku çıkarmaz:cat:
ajansın aktivitesinde kaskla iştirak ederim olmamı?
kumita okudum bugun. gereksizdi her konuda salça adam zaten.
şimdi kuru fasülye yenceğine göre bol bolda üstüne soda içilmesi gerek soda stokları ne durumda acaba :queen: