[İzmir MT]22 Şubat Cuma "iran'a Inat Doğalgaz üreteceğiz" Pilav Üstü Kuru Gecesi

Kuru Fasulye neli olsun?

• Kullanılan toplam oy
    64
  • Anket kapatılmış .
yemek ne kelime akşam yemeği kesin pizza yer şimdi o zararım büyüüük =)

Tarık sen geliyormusun bulusmaya ?

Son düzenleme:
saygıyla anıyoruz bu arada deli meli ama bi firuze şarkısını dınleyesım geldi :S allah rahmet eylesin

Bu nasıl bir topiktir bölee ta cumaya adamlar sankin bedava ekmek kuyruğuna girmiş gibi :p:p..

Şimdik benim durumum belli olmaz die sessiz kalmayı tercih edip bi son dakika değişikliği olursa bol pastırmalı, güzel manzaralı tarafından yerimi ayırtırayım dedim.. Gelebilirsem tabi :cherry:... Gelecek olursam beni de eklettirecek bir msj ekleyeceğimdir.. Gelemezsem de herkese afiyet olsun en gazlısından.. :wiinkk:

Ben gelmiyom.... Sarımsaksız soğansız kurumu olur yawww.... Hem cik cik kızdı bana...Küstüm....:salut:

haydaaaa abi ne kızması yahu alıngan gördüm seni :queen:
yok ben başka planlar peşindeyim de ::gozluk::

zaten son anda vazgeçtim ajans toplantısından... gerekçemi de ilettim kızlara: biz şimdi soğan sarımsak yerken (farkındaysan aranızdanmışım gibi konuşuyorum:cat:) sizler karşımızdan böööleee mini mini eteklerle uzuuuuun sütuuun bacaklarla parfüm kokularıyla geçeceksiniz (buradaki alaycı bakışlarını şimdiden görebiliyorum tabi amaç bir anlamda bunu engellemek) o değil güzelim soğan kokusuyla o salak parfüm kokuları birleşince.... ::wacko::::wacko::::wacko:: yaniiii....
biz en iyisi bizbize iğrençleşelim ne gerek var yabancılar olsun... hem ben yabancıların arasında rahat davranamam. mesela soğan yiyen birinin boğazını sıkmak isteyebilirken yapamayacağım.:pl::pl:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kuru varmı yokmu?..... Taaam ben hoşafa da razıyım.....:p

ajans toplantısınında ertelendiği tarihi alsaydık...katılımda bulunmak isteyenler olabilir :p:queen:

Moderatör (forrap)
Aykut,o güne özel gidicez :p Soğan kokmadan,sağlam kokarak :p Dur sen karıştırma,sayımız az olsun o manken arkadaşlarla buluşacağımız zaman :p

soğandan bu hafta vazgeçelim bence şimdi tam AB AREFESİNDE rezil olmayalım naomiye :p

Kuru varmı yokmu?..... Taaam ben hoşafa da razıyım.....:p
abi zaten konu amacından sapmış durumda. toplantımızın amacı kurufasulye+pilav+turşu.... bu kadar siz karıştırıyorsunuz konuyu sonra nerede olduğunuzu unutuyorsunuz...:queen::queen:

ajans toplantısınında ertelendiği tarihi alsaydık...katılımda bulunmak isteyenler olabilir :p:queen:
bak sennnnn... sen soğan sarımsak katılımcısı olma ben bir toplaşmalarında seni katılımcı göstereyim ajansa :cat:

Aykut,o güne özel gidicez :p Soğan kokmadan,sağlam kokarak :p Dur sen karıştırma,sayımız az olsun o manken arkadaşlarla buluşacağımız zaman :p
ha ha anlıyorum :queen::queen:

soğandan bu hafta vazgeçelim bence şimdi tam AB AREFESİNDE rezil olmayalım naomiye :p
bence de abi çaktırma ama ::secreet: sen yeme boşver... olur da çıkıp geliverirler...:queen::queen:

tamam anladık cikcikdando , soğan yiyenler yanında macun fırça ve karanfil getirecek korkun olmasın :wiinkk:

benim vizör buğu tutmaz, rüzgar almaz, koku çıkarmaz :p:cat:
ajansın aktivitesinde kaskla iştirak ederim olmamı?

topic duruyo duruyo patlıyorrrrr......yawwww.....:cherry:

hee bu arada bugün siteden birisi ile farkında olmadan polemiğe girmişim pro da

silmiş mesajımııı.....he he heeee......bi acayip hissettim kendimiii.....:p

kumita okudum bugun. gereksizdi her konuda salça adam zaten.

şimdi kuru fasülye yenceğine göre bol bolda üstüne soda içilmesi gerek soda stokları ne durumda acaba :queen:

kumita okudum bugun. gereksizdi her konuda salça adam zaten.

şimdi kuru fasülye yenceğine göre bol bolda üstüne soda içilmesi gerek soda stokları ne durumda acaba :queen:

valla vasko sen sodayı napcan saat ondan sonra geleceğim diyorsun en iyisi

sodaları sen zula yap bari bizim işimize yarasınnn.....:p:p:p

ama makul bir ücret karşılığında sana bir tabak kuru aşırtabilirimmm....:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar