[İzmir MT]22 Şubat Cuma "iran'a Inat Doğalgaz üreteceğiz" Pilav Üstü Kuru Gecesi

Kuru Fasulye neli olsun?

• Kullanılan toplam oy
    64
  • Anket kapatılmış .
Motosikleti
Forza250-cygnusL
forrap bende istediğim zaman anket sonuçlarını görebiliyom,
yoksa bende moderatörüm de haberimmi yok. :silent: :queen:

Sen görüyorsun al ben de basayımmm....

Sade
APV41
1 4,55%
Sucuklu
Carcharoth, DARKDIAMOND, kumita45, ryangt
4 18,18%
Pastırmalı
-BSI-, alp_tunay, darksilence, deli mavili, emin_arikoglu, erginbay, karmacoma, koray gfb, mata, ozzy73, Shrieker
11 50,00%
Etli
Bart, serdar23_Bilgem, VaScO1925
3 13,64%
Acılı
bcoskunsoy, chatkut, ebushh

Ben de Admin miyim aceba........:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Sen görüyorsun al ben de basayımmm....

Sade
APV41
1 4,55%
Sucuklu
Carcharoth, DARKDIAMOND, kumita45, ryangt
4 18,18%
Pastırmalı
-BSI-, alp_tunay, darksilence, deli mavili, emin_arikoglu, erginbay, karmacoma, koray gfb, mata, ozzy73, Shrieker
11 50,00%
Etli
Bart, serdar23_Bilgem, VaScO1925
3 13,64%
Acılı
bcoskunsoy, chatkut, ebushh

Ben de Admin miyim aceba........:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

abi sende site birincisi ve er-5'cisin olacak o kadar adminlikkk....modaratörlük kesmedi herallll......:queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Toplantı her an iptal edilebilir..:queen:. Serçe sessiz kaldı..:cherry:.Kesin kızgınlığının geçmesini bekliyor.... Geçmesse başka bir organizasyona hazır olun....:queen::queen:

Risenin arka taraftaki garajında mangal yakarız bizde......:queen::queen: Bu sefer mangalda balık partisi olur..... :queen::queen:

bari cumaya kadar bozmasaydınız be,

aaa biz senin nikini kırmızı görüyoz bilmiyomusun falan deseydiniz,

pastırmalı kuru ve kelle soğanı yerken söölerdiniz gerçek olmadığını, o ziyafet sırasında alacağım keyfin yanında bunu öğrenmem şu anda koyduğu gibi koymazdı,:salut:
:cherry::queen:

yok yok bu iş böyle olmayacak şimdi kapatıyorum mekanı bu kabusa nasıl son veririm diye eve gidene kadar düşüneyim bakalım ne çıkacak.

murat abi yine şokk olacakk topic aldı başını yürüdüüü.......:queen:

kader diyelim artıkkk.....:queen::queen::queen:

tamam yahu sizi mi kıracağım soğanlar sarımsaklar benden olsun hatta. az önce aldığım bir habere göre bizim toplantının olacağı akşam izmirden bir mankenlik ajansının da toplanması söz konusu... onları alt kata alacağım bizler üst katta olacağız... ajanstan oldukça güzel kız arkadaşlarım var bu dip nottur. siz soğan ve sarımsakla meşgulken onlar da yeni tanıtılacak parfümlerle meşgul olacaklar. ben onlara hakkınızda hep iyi şeyler anlatacağım merak etmeyin. :cherry:

bence soğan sarmısak ağır basar gibime gelitorrrr.....mankenler falan bizim ilgimizi çekmezzz...he he heeee.....

iii gecelerrrr.....

Ben de o akşam ne işim var, ne işim var diye düşünüyordum, tabii yaa, ajansla birşeyler içecektik... Canım sizin orada mıymış toplantı? Tühhh...

Herkese ayrı ayrı laf yetiştirmeye kalksam alp_tunay kadar mesaj sayım olur :p Ben bundan sonraki geyiğe katılmakla beraber, forum kurallarına aykırı mesaj yazdığı için Prometheus'u kınıyorum...:farao:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben de o akşam ne işim var, ne işim var diye düşünüyordum, tabii yaa, ajansla birşeyler içecektik... Canım sizin orada mıymış toplantı? Tühhh...

Herkese ayrı ayrı laf yetiştirmeye kalksam alp_tunay kadar mesaj sayım olur :p Ben bundan sonraki geyiğe katılmakla beraber, forum kurallarına aykırı mesaj yazdığı için Prometheus'u kınıyorum...:farao:

Hay mesaj sayım tek tek kafana düşsün emi.....:pr::pr::pr: Taktın sen sayılara....:wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Pro da samimiyetimizden yazıyor Ali cik...Takma kafana...:cat::cat:

Bu arada serçedandinidinidon cik cik... Naapalım biz mankenleri.... Biz onları kokularımızla döveriz ...... Hatta gerek kalmaz kendileri kaçar....:queen::queen::queen:

valla helal olsun topic almış yürümüş gene. Kumita45 in dediği gibi gene dumur oldum. yaw 12 saatte 4 sayfa topic mi ilerler?
Listeyi güncelleyeyim bari.
KATILIM LİSTESİ:
1.Wallace+1
2.Forrap
3.Gittardando
4.Apv41
5.Alp_Tunay
6.Uglychild(gönülden bizle beraber.....)
7.chatkut
8.böcek
9.bcoskunsoy
10.kumita45
11.karmacoma
12.Sercedando
13.tazmania_KSK
14.yasmindando
15.Dandoaşireti
16.
17.
18.

o +1, iki tabak yiyecem onumu demek istiyon :queen::queen:

:queen::queen:güzelmiş o zaman +5 demem lazım ama. hoş ben direk kazanın başında olacağım o yüzden siz düşünün kaç tabak yiyeceğimi.

Acılı ve pastırmalı kafa kafaya gidiyor (sadece izmir oylarını sayarsak). Aslında acılı saçma olmuş yani acı biber koyarız isteyen atar içine acıyı.:cat:

+1 demek üyemiz olmayan bir misafirim de olacak demek:cat::rendeer:

+1 in genelde ööle bi anlamı var tabii de, ne biliim yemekli bir toplantı , sen ve içindeki canavar beraber düşününce acaba dedim :p
:rendeer:

Bende geliyorum kaç zamandır canım çekiyordu zaten :cat:

Konusunu hep açıyosunuz bide adamın ağzını sulandırıyosunuz....

KATILIM LİSTESİ:
1.Wallace+1
2.Forrap
3.Gittardando
4.Apv41
5.Alp_Tunay
6.Uglychild(gönülden bizle beraber.....)
7.chatkut
8.böcek
9.bcoskunsoy
10.kumita45
11.karmacoma
12.Sercedando
13.tazmania_KSK
14.yasmindando
15.Dandoaşireti
16.EliteXC
17.
18.

Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
karmacoma, ceyz, rots, sahtekisi

aha birilerini gördüm, bu kaçmaz dimi :wiinkk:

ben kendi göveçimi alıp gelirim ceyzle birlikte kardeşim....hatta ceyzi göveçin içine koyup bide içine böçek katıp öyle gelirim sığar kanımca ikisi bi yere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar