[İzmir MT] 19/10/2007 Terasta Tabu Toplantisi

ya hakkaten kim o garip. bu karda kışta üşümesin oralarda. Birde ben niye hatırlamıyorum o bardakları. ne arada oynadınız sizi hainler.

Moderatör (forrap)
:salut::salut::salut::salut::salut:

Bunlar sevinç gözyaşları...
Özgür foto eklemiş :salut: Duygulandım bak şimdi...
Bu arada fotolar süper :) ..

:cyclopsan Gözlerime inanamıyorum beklemekten fotoloarda deformasyonlar oluşmaya başlamış :queen: deklanşörüne sağlık :wiinkk:

ya hakkaten kim o garip. bu karda kışta üşümesin oralarda. Birde ben niye hatırlamıyorum o bardakları. ne arada oynadınız sizi hainler.

Abi bardak mardak yok, yalan ben hatırlamıyorum ole bişi fotomontaj :queen: ben hatırlamıyorum ne zaman oynandı o oyun ?

Bardak demeyin tikim var içim bi hoş oluyor kötü hisler uyandırıyor bende.

Son düzenleme:
evet ya bi de bana kızarsınız geç yüklüyor diye. oysa ben haftasonu bilgisayarımı açmaya karşı olduğum için en geç 3 günde yüklüyorum.

Modum özgüre bi ceza kesmek mi lazım plaket mi vermek lazım bilemedim. Ya MT izmirde en geç resim yükleyen üye plaketi ya da ceza olarak çay servisi.
Seçsin birisini

:cyclopsan Gözlerime inanamıyorum beklemekten fotoloarda deformasyonlar oluşmaya başlamış :queen: deklanşörüne sağlık :wiinkk:

Abi bardak mardak yok, yalan ben hatırlamıyorum ole bişi fotomontaj :queen: ben hatırlamıyorum ne zaman oynandı o oyun ?

O bardaklarla senin aranda ne geçti çok merak ettim şimdi. bu işi bilenler anlatsın. Tek tek o fotoğraf karesindeki isimlerden TrTarık ve bardak olayının detaylarını istiyorum....

Son düzenleme:
hani sen bi 5 (+55) dakka alsancağa gidip geldiydin ya o arada çevirdik bi kaç tur şahane pazar :p

Ewt bardak olayını açmaya gerek yok hakketen biz pek hoşlaşmıyoz o konuyla
karıştırma wallace....::shhh::

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ama ben çok sevdim...Hatta cenkis bayıldı.....:p

Bunlar acemi canımmmmm.......

bu haftada oradayız bardaklarda orada jengada var HODRİ MEYDAN wallace sana orada anlatırız yada tekrarını yaparız :p

valla bu karede herkes gülmekten ölmüş...cengiz abi madem bu kadar eğleniliyo şu çakmağı bu haftada getir ben bi çakayım :queen:

Son düzenleme:
:salut::salut::salut::salut::salut:

Bunlar sevinç gözyaşları...
Özgür foto eklemiş :salut: Duygulandım bak şimdi...
Bu arada fotolar süper :) ..

evet ya bi de bana kızarsınız geç yüklüyor diye. oysa ben haftasonu bilgisayarımı açmaya karşı olduğum için en geç 3 günde yüklüyorum.

Modum özgüre bi ceza kesmek mi lazım plaket mi vermek lazım bilemedim. Ya MT izmirde en geç resim yükleyen üye plaketi ya da ceza olarak çay servisi.
Seçsin birisini

abi walla sorry ya..işlerden dolayı bir türlü fırsat bulamadım yüklemek için..

iş değişitiricem diye manisalara felan gittim koşuşturdum felan...::144::
aslında o koşuşturma resimlerimi koysam daha acıklı olur...:pale:
ama cezama razıyım yalnız...:wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi walla sorry ya..işlerden dolayı bir türlü fırsat bulamadım yüklemek için..

iş değişitiricem diye manisalara felan gittim koşuşturdum felan...::144::
aslında o koşuşturma resimlerimi koysam daha acıklı olur...:pale:
ama cezama razıyım yalnız...:wiinkk:

Tamam..Çaylar sendenmiş madem..Dur bi kaçtane +1 olcaktı bende... Haber veriyim gelsinler....:queen::queen:

ben zaten termosla içiyorum zögür biliyor. abicim sen maaşı al gel hallederiz. yetmezse üstünü biz tamamlarız:mrgreen:

harika bir gündü yenı girebildim fotolar için ayrıca :rendeer: tesekkürler

bakın bu topic de ömrünü tamamladı bence. Yakında uzun şaçlı, bol pantalonlu şerif gelip kilitler gibime geliyor. İzmirin en hızlı kovboyuymuş rivayete göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar