[İzmir MT] 15 Mayıs PAZAR "Ayvalık Tostu,Hepimizin Dostu" Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bir daha grup gördüm mü yapışıyorum, ne çıkarsa artık kaçırdım ya sizi pişman oldum şimdi :pale: Fotoğrafları bekliyorum :rendeer:

Sadece sen değil..Bizimkilerde yapışıyor..... :queen::queen::queen::queen: Adamlar başka guruba takılıp yol yapıyorlar.... :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Sadece sen değil..Bizimkilerde yapışıyor..... :queen::queen::queen::queen: Adamlar başka guruba takılıp yol yapıyorlar.... :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Grup lideri bayrak taşısa problem olmazdı yoldan geçenlerde görür hem yahu MT'midir nedir diye, ayvalıkta var 3-5 MT'li görse yapışırdı :queen:

27 tane mola :mrgreen: vermemiz eve dönüşümüzü biraz geciktirse de genel olarak keyifli bir geziydi. Fotoğraflar için ayrı bir başlık açılacak mı ?

Amca dönmüş..Gerisini boşver.... :queen::queen::queen::queen::queen:

O; kadar karışık bir yol oldu.... :queen::queen::queen: Bizim adamlar başka guruba daldı..Biz başka guruba daldık... Bayağı sosyal bir yol gezisi oldu.... :queen::queen::queen::queen: Çevremiz genişledi... :queen::queen:

Ben buradayım Artçı nın artçısı olarak sağ salim vardık.:cat::rendeer::cherry::queen:

Moderatör (forrap)
Gezi fotoğrafları bölümünde başlık açıldı,oradan devam edelim:cat:

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/89212-ayvalik-gezisi-fotograflari-15-mayis-pazar-%5Bmt-izmir%5D.html

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Başlık amacına ulaşmıştır.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar