[İzmir MT] 15 Mayıs PAZAR "Ayvalık Tostu,Hepimizin Dostu" Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harika bir gezi oldu ve benim içinde mükemmel bir tecrübe oldu,ancak herrrr yerimmmm ağrıyor.Rüzgara karşı gidonu dengede tutucam diye kendimi fena kasmışım :) Giderken biraz zorlasada dönüş yolunda baya rahatdım.Motor bana ben motora baya alıştık.Gittiğimiz mevkiler gitmek isteyipte birtürlü gidemediğim yerlerdi.Cunda adası,şeytan sofrası ondan öncesi yapılan çim üzerindeki kahvaltımız çay keyfi dönüş yolunda verdiğimiz çay molaları hepsi harikaydı.Emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler.Müthiş yorulmuşum bendeki resimleri yarın buraya ekleyeceğim.

Güzel bir gezi oldu,devamının gelmesi dileğiyle herkese iyi geceler.Resimleri ve videoları yarın eklerim.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Selamımı niye almadınız :salut:

Sen nerdeydin?..Neden gelmedin yanımıza?.... :silent::silent::silent::silent:

Çok keyifli güzel bir geziydi... Katılan herkeze çok teşekkür.....
125 tane resim var.... Herkeste makina olduğunu hesap edersek baya bir resim görücez.... :p:p:p:p:p:p:p

Siz Cunda'dan dönüyordunuz gönül yolunda gördüm.Cuma günü kornam bozulmuştu o yüzden basamadım.Selektör falan yaptım da nafile :mrgreen: MT'den olduğunuzuda çözene kadar yanımdan geçtiniz. Bu arada ayvalıktaki apaçi oranını görmüşsünüzdür umarım. Kask+Ayna :queen:

kimseyi unuttukmu acaba orada :queen: tuncer yarın başlığı açınca resimlerden sayım yapalım :cat: sanki eksik döndük geriye :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
kimseyi unuttukmu acaba orada :queen: tuncer yarın başlığı açınca resimlerden sayım yapalım :cat: sanki eksik döndük geriye :p

Amca dönmüş..Gerisini boşver.... :queen::queen::queen::queen::queen:

O; kadar karışık bir yol oldu.... :queen::queen::queen: Bizim adamlar başka guruba daldı..Biz başka guruba daldık... Bayağı sosyal bir yol gezisi oldu.... :queen::queen::queen::queen: Çevremiz genişledi... :queen::queen:

benzin 4 tl yi geçmiş bizim ekip atılan paraları topladı geri dönüş için, bizden dahamı çok geziyor ŞEYTAN ihtiyacı yoktur :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar