[İzmir MT] 06 Mart Cuma "Marpuç da Yenir Mi Havuç?" toplantısı

Moderatör (forrap)
Herkesi bekliyoruz arkadaşlar :cat:

Chatkutum,chivas ciddi ciddi çalındı ama ben chivas getirmesemde başka bir şeyler getirdim :wiinkk: Litrelik aslan sütü ve yavrusu 20 lik aslan sütü gibi..Onları gerekli yerde kullanacağız,anladın sen onu :wiinkk:

Super Moderator
6 Mart olmaz...::123434:: Hiç olmazsa 16 olsun::154::... Yarın akşam Ankara'ya gidiyorum, ne zaman döneceğim de belli değil, uygun bir zamanda dönmüş olursam burada durmadan İzmir'deyim... Ama şubat sonu, mart başına o kadar şartlanmışken şu Ankara olayı yine "size iyi buluşmalar, iyi eğlenceler" dileyecekmişim sadece gibi hissetmeme sebep oluyor... Benim için de bir nefes nargile çekin, bir duble sütü "gerekli yerde kullanın:p"...

bende gelmek istiyorum artık toplaşmalara....ehliyetimi de aldım...ama cuma akşamları arkadaşlarla muhabbet ediyorum...ama bugün belki gelebilirim...

Derslerle uğraşmaktan 2 gündür nete giremiyordum. Onun için yeni haberim oldu. Neyse bu seferlik fotoğraflarla idare edelim.

resimler geliyor

25tjpjo.jpg

n6bybk.jpg

10rpsmu.jpg

2rn8oro.jpg

v76vip.jpg

xl9tm1.jpg

10p7luw.jpg

21o7ybl.jpg

2vt791u.jpg

2vs2dc0.jpg

242s6zl.jpg

33yntj9.jpg

VE İDOLÜM VE BENN

yine güzel bir toplaşma olmuş ama toplantıya biraz geç katıldım..şimdiki fotolar toplantı sonrası dürüm keyfiiiiii...:cat:

güzel bir akşam oldu gellen bütün arkadaşlara teşekürler gelemeyipte yüreyiyle katılanlarada teşekürler uzakta ulupta gelemeyenlerede teşekürler ...:):rendeer:ayrıyeten foğraf çekip ve yükleyenlerede teşekürler bu kadar oh be :cherry::rendeer:

resim yükleyenlere teşekkürler çok güzel kareler yaklamışsınız...

güzel bi toplantı oldu, haftaya görüşmek üzere :rendeer:

resimler için tşkler arkadaşlar güzel bi akşamdı yaz gelsede açık mekanlarda otursak valla

oh oh oh
neler kaçırmışız neler
Tuncer kardeşimizi de göremedik :pale:
olsun canım şafak azaldı
yazın arayı kapatırız :cherry:

Selam İzmir MT....
Tuncerim hoş geldin sefalar getirdin:rendeer: üzüldüm gelemediğimize:pale:

bu ne ya sürekli yağmur yağmur yağmur

Bırakalım da yağsın niğmet...ver allahım......
Yağmur son yıllarda git gide azalan bir niğmettir....şimdi yağmaz'sa yazın çok ararsın:bounce: temizlenmek için kullanıyorsun, içmek için kullanıyorsun çok sevdiğin Motoikletinin temizliğinde keza... eeee...

Son düzenleme:
Fotoğraf çekenlerin ellerine
gelenlerin ayaklarına
geceyi paylaşanlarn yüreklerine sağlık :):)..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar