Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[İzmir MT] 06 Mart Cuma "Marpuç da Yenir Mi Havuç?" toplantısı
Chatkutum,chivas ciddi ciddi çalındı ama ben chivas getirmesemde başka bir şeyler getirdim :wiinkk: Litrelik aslan sütü ve yavrusu 20 lik aslan sütü gibi..Onları gerekli yerde kullanacağız,anladın sen onu :wiinkk:
6 Mart olmaz...::123434:: Hiç olmazsa 16 olsun::154::... Yarın akşam Ankara'ya gidiyorum, ne zaman döneceğim de belli değil, uygun bir zamanda dönmüş olursam burada durmadan İzmir'deyim... Ama şubat sonu, mart başına o kadar şartlanmışken şu Ankara olayı yine "size iyi buluşmalar, iyi eğlenceler" dileyecekmişim sadece gibi hissetmeme sebep oluyor... Benim için de bir nefes nargile çekin, bir duble sütü "gerekli yerde kullanın"...
güzel bir akşam oldu gellen bütün arkadaşlara teşekürler gelemeyipte yüreyiyle katılanlarada teşekürler uzakta ulupta gelemeyenlerede teşekürler ...:rendeer:ayrıyeten foğraf çekip ve yükleyenlerede teşekürler bu kadar oh be :cherry::rendeer:
Bırakalım da yağsın niğmet...ver allahım......
Yağmur son yıllarda git gide azalan bir niğmettir....şimdi yağmaz'sa yazın çok ararsın:bounce: temizlenmek için kullanıyorsun, içmek için kullanıyorsun çok sevdiğin Motoikletinin temizliğinde keza... eeee...