[İzmir MT] 04 Kasım Pazar "Şişşt bak bi mangal yapçezz" Gezisi

Motosikleti
Forza250-cygnusL
evde çocuklar açmış gelemiyormuş eski çizmelerimi çocuklar kemirdi açlıktan dedi:queen: son çift ayakkabısınıda bu gezi için verecekmiş onlar kemirirken belki gelebilirim dedi, kolay değil bornovada 4 dönüm arazi içinde havuzlu teraslı ev yaptırıyormuş :p sadece sizin için dedi :cat: sabırlı olun dedi

Kim dedi kim dedi?......:silent::silent::silent::queen::queen:

şimdi gelirse görürsün kaçacak delik ararız kanında manisalılık var nede olsa:rendeer:

Moderatör (forrap)
Gece geyiğine bende katılacaktım ama boşa dememişler bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim diye.Geldi gece gece bir ordu götürdü,geç geldim muhabbete dahil olamadım.Güzel geyik dönmüş yine...

1 saat sonra görüşürüz :)

arkadaşlar size iyi eğlenceler malum iş ama bunları yazıyoz birkenara acısı fena çıkacak bay:cat:

evde çocuklar açmış gelemiyormuş eski çizmelerimi çocuklar kemirdi açlıktan dedi:queen: son çift ayakkabısınıda bu gezi için verecekmiş onlar kemirirken belki gelebilirim dedi, kolay değil bornovada 4 dönüm arazi içinde havuzlu teraslı ev yaptırıyormuş :p sadece sizin için dedi :cat: sabırlı olun dedi

gece çocuklar acıkmış
gezi için ayrılan son çizmeyide yemişlerrr malumm yol parasıda güme gitti
ama havuzlu villa için bahçe dekorasyonuyla uğraşıyorum
bi katta manisa mt bi katta izmir mt bi katıda misafir mt üyeleri içinn
azz kaldıı sabredinn yanii

nerdesiniz piknikçiler..? ne zormuş yaw geziye katılamayıp evde ekibin dönüp şuraya 1-2 cümle yazmasını beklemek :pr:

Walaa saat 3 civarlarında yağmur yağıyordu bu taraflarda.Mangal sırasında yağmura yakalandısalar ...

nerdesiniz piknikçiler..? ne zormuş yaw geziye katılamayıp evde ekibin dönüp şuraya 1-2 cümle yazmasını beklemek :pr:

bendee ayar oldumm
gelmedilerr halaa
saat olmuşş 11
yaaa şirincede şarap mahsenlerindee kayboldularrr
yada ada diye bizi kandırıyorlarrr
yarından öncee zor yükler bu gezginler fotolarııı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geliyolar abilerrrr yoldalarrrr gosunus aydıınnn

arkadaslar, cok gelmek istedim ama kimseye ulasamadim... isteyenler bana ozelden cep nolarini atarlarsa sevinirim...

Haydaaaa ilk defa gezi dönüşü ilk yazan benmi olucam tek kelimeyle süper bir gezi oldu çoban et mangal ve yemek olayından sonra yağış altında Kuşadasına gidiş adada çay içip laflayıp yine yağış altında izmire dönüşümüz anlatılmaz yaşanır diyorum detaylar yavaş yavaş dökülür ben bir genel olarak durumu geçeyim istedim yorgunum bana müsade.

az kalsın ıslanıyorduk :mrgreen: çok güzel bir gündü ıslanıp rezil etmeyelim diye çok uğraştık, az bişi ıslandık, en irimiz pier kadar küçüldü çekti, katılan tüm dostlara geçmiş olsun, MECİT kardeşimde bizi kırmadı geldi üşenmedi, ekip kurusun tekrarını yaparız

Arkadaşlar sadece mangalda yakalanmadık yağmura :bounce: O yağmurda kuşadasına gittik ve daha yeni döndük :queen: Benim TrTarık'a arkadan vurmam dışında mükemmel bir gün oldu.Ve bizim içinde muhteşem bir tecrübe oldu tabiki :wiinkk: Kazaya gelince bende ve tarıkta bişey yok.Kırmızı ışıkta ıslak zemin sebebiyle duramadım,motoru yan yatırıp tarık'ın motorun egzozuna vurdum.Tarık'ın motorda hasar yok.Benimde sadece ön çamurluk kırıldı.Yani pek önemli birşey değil.Gelemeyen arkadaşlar çok şey kaçırdı.Böylelikle tatlı su motorcusu olmadığımızıda kanıtladık :queen:

arkadaşlar bu mekemmel ötesi anlatılamaz ancak yaşanılası gezinin ayrıntları bendee eklesemmi acabaa fotoları yoksa yatsam mı......?.......he he heee....

hadi geçmiş olsun millet...
bende işleri anca yetiştirdim geziye katılamadım maalesef ama 1 saatlik kaçamak yapıp beyazgül mustafanın tiyatro muhabbetine gittim...yağmurda atladım motoruma gittim tiyatroya,mekana girince ağlayasım geldi. bir gurup tatlı su motorcusu isim vermiycem [nick vereyim o zaman demi :queen: ceyz,duyulmaz,sandman,böcek,umutus ve wallace(bahanesi var ama olsun] oturmuş çay içiyolar ben sırılsıklam malum...neyse gösteriyi beğenmedik açıkcası hatta eleştiriye alınmazlarsa çok kötüydü...gecenin sonundada atladım motoruma, tek motorcu evime döndüm :queen::queen:

mehmet geçmiş olsun...allah beterinden saklasın

Son düzenleme:
cesur abimin fotoğrafı ile başlayayım fotolara...

alp abi bu biberle ne demek istiyorsunnnn....?

ekmek arası dediğin böyle olur.....:cat:

cesur abi bu kızı kandırabilseydi Z750S'de bana kalacaktı ama olmadı başka bahara.....:)

ne yazıkki benim makinenin gece çekimi kötü arkadaşlarrr...:(

Gökalp Seezi ne kadar tatlı çıkmışsınız böleee...:) tuncerim forrapım sende çokk yakışıklısınn yawww...

Alp abi seni kimm ıslattı böylee yaaa.....?

yine CENGÜZ abi heyecanlı birşeyle anlatıyorrr...

HERKESE İİİ GECELER ARKADAŞLARRR..... BENDEKİ FOTOLAR BU KADAR...YAYINDA VE ÇEKİMDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE SAYGILAR

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar