- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
- Konu Yazar
Onun için biraz daha az yiycen..Kıhkıhkıhkıh::148:: Yolda geçen Cbf i gördün sende dimi adam giyinmiş giyinebildiği kadar motor gözükmüyordu öyle olmayayımda::153::
Onun için biraz daha az yiycen..Kıhkıhkıhkıh::148:: Yolda geçen Cbf i gördün sende dimi adam giyinmiş giyinebildiği kadar motor gözükmüyordu öyle olmayayımda::153::
tam korumam mevcut ayrıca yıllardır motosiklet sürüyorum tecrübeyle sabit yani okonuda rahat olun
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
alp_tunay, celikgürsel, PIERzig+
Ah be zig cim.... Kaçırdın gene ziyafeti.....Olm sen olmayınca bak neler yiyoz... Bu 2 oldu... :queen:
harika ortam olmuş.kavurma afiyet olsun:rendeer:
gelsek iki lokmada bize düşerdi sanırım ama mesafe çok ne yaparsın
ilk resimlere bakarken hemen aklıma semaver nerde demek geldimütakip resimlerde efsane semaveri görünce çayı içmiş kadar oldum.. yannız baba o malzemeye o saç ufak gelmiş.. saç bi boy büyük olacakki rahat rahat karıştır..
cengiz baba o nasıl motor ya .. marmarise geldi hala bakıyom yeni gibi duruyo. yannışlık lmasın japon malı falan olma ihtimali varmı :cherry:
tamam lem alın semaveri gidiyoruz BARIŞA çay içmeye TİZ ATIMI HAZIRLAYIN sefere çıkıyoruz :wiinkk:
ilk resimlere bakarken hemen aklıma semaver nerde demek geldimütakip resimlerde efsane semaveri görünce çayı içmiş kadar oldum.. yannız baba o malzemeye o saç ufak gelmiş.. saç bi boy büyük olacakki rahat rahat karıştır..
cengiz baba o nasıl motor ya .. marmarise geldi hala bakıyom yeni gibi duruyo. yannışlık lmasın japon malı falan olma ihtimali varmı :cherry:
patlayana kadar yolu var sende 102 000 km koşsan sende garip sesler çıkarırsın sonunda fabrikası bunu alıp müzeye koyacak TARİH kokuyor bu motor diye :mrgreen: