Izmir Koylarında Ufak Bir Gezi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kıhkıhkıhkıh::148:: Yolda geçen Cbf i gördün sende dimi adam giyinmiş giyinebildiği kadar motor gözükmüyordu öyle olmayayımda::153::
Onun için biraz daha az yiycen..:p 2 ata ekmeği insana fazla yawww.... :queen::queen::queen::queen:

tam korumam mevcut ayrıca yıllardır motosiklet sürüyorum tecrübeyle sabit yani okonuda rahat olun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tam korumam mevcut ayrıca yıllardır motosiklet sürüyorum tecrübeyle sabit yani okonuda rahat olun

Tamamdır dostum takip etmeye devam et yakın zamanda bunun benzeri geziler ayarlanıcaktır ve kış boyuncada devam edecektir..Bağzı arkadaşlar sezonu kapattı biz yeni açıyoruz:p

Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
alp_tunay, celikgürsel, PIERzig+

Ah be zig cim.... Kaçırdın gene ziyafeti.....:p Olm sen olmayınca bak neler yiyoz... Bu 2 oldu... :queen:

Sizi eşekle kınıyorummm..:farao::farao::farao:

Biz öğlen aralarında tenefüste simide talim ederken...:salut:
Ayıp yauv:p
Kısa zamanda tekrarlanması dileğiyle :)

harika ortam olmuş.kavurma afiyet olsun:rendeer:
gelsek iki lokmada bize düşerdi sanırım ama mesafe çok ne yaparsın

Süper Moderatör (BBRR)
ilk resimlere bakarken hemen aklıma semaver nerde demek geldi:p mütakip resimlerde efsane semaveri görünce çayı içmiş kadar oldum.. yannız baba o malzemeye o saç ufak gelmiş.. saç bi boy büyük olacakki rahat rahat karıştır..:p

cengiz baba o nasıl motor ya .. marmarise geldi hala bakıyom yeni gibi duruyo. yannışlık lmasın japon malı falan olma ihtimali varmı :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
harika ortam olmuş.kavurma afiyet olsun:rendeer:
gelsek iki lokmada bize düşerdi sanırım ama mesafe çok ne yaparsın

Birdahaki sefer inş. bekleriz kapımız herkese açık herkesle yolumuzu yemeğimizi ve çayımızı paylaşırız saygılar...

ilk resimlere bakarken hemen aklıma semaver nerde demek geldi:p mütakip resimlerde efsane semaveri görünce çayı içmiş kadar oldum.. yannız baba o malzemeye o saç ufak gelmiş.. saç bi boy büyük olacakki rahat rahat karıştır..:p

cengiz baba o nasıl motor ya .. marmarise geldi hala bakıyom yeni gibi duruyo. yannışlık lmasın japon malı falan olma ihtimali varmı :cherry:

Valla bizde çözemedik o motoru o MARMARİS'ten sonra daha ne yollar yaptı kuşadasına gidip geldiğinin sayısını ben bile hatırlamıyorum 110BİN km yol az değil sanırım:silent: allah kaza bela vermesin nazardan saklasın taş gibi motor
CENGİZ BABA gibi bir kullanıcı olmasınında bunda etkisi var diye düşünüyorum...

BBRR Kesin ve emin olmamakla birlikte marmarise bir gezi organize edebiliriz İZMİR den sevgilerle diyip eline semaveride tutuştururuz:p:cat:

tamam lem alın semaveri gidiyoruz BARIŞA çay içmeye TİZ ATIMI HAZIRLAYIN sefere çıkıyoruz :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
tamam lem alın semaveri gidiyoruz BARIŞA çay içmeye TİZ ATIMI HAZIRLAYIN sefere çıkıyoruz :wiinkk:

:queen::queen::queen::queen: bayramdan sonra bir aksilik çıkmazsa kaçarız abi:cat:

bayramda ve bayram sonrasındaki yol güzergahı kararlaştırıldı bu geziyi o tarihlere sıkıştırmamız mümkün görünmüyor yeni seneye kadar programı biliyorsun bayram öncesi ayarlayabilirsek gidelim yoksa katılım sınırlı sayıda olacaktır ve yeni yılda zaten resmi olarak biliyorsun yola çıkmamız izinlere ve organizasyonlara bağlı :cat:

Süper Moderatör (BBRR)
motorcuyu izin mizin bağlamaz .. zira izin alınmadan çıkılan yol en keyifli yoldur.. çünki dönüşte hesap verecek olmanın ağırlığı yola keyif olarak yansır .. battı balık yan gider mantğı

gaza geliyorum bak zaten burnumda tütüyor sahildeki ve sokaktaki masa, sohbet,birde semaver girecek bu keyfin içine AKLIM uçmaya başladı :queen:

Süper Moderatör (BBRR)
cengiz barlar sokağında in cin top oynuyo .. mangalı sokağa kurarız .. süper olur valla

Motosikleti
Forza250-cygnusL

İyide ben arkasında seyretmekten tırsıyom... Ya parçaları yola dökülürse diye..... :p:p:p Hep öncü yapıyorum onu....:queen::queen: Sen daha iyi bilirsin yolu diye... O da yiyo... :queen::queen::queen:

Motordan alakasız sesler geliyo... Ama yeni bişiy diiil... Hep geliyodu... Sadece desibeli arttı....:queen::queen::queen:

patlayana kadar yolu var sende 102 000 km koşsan sende garip sesler çıkarırsın sonunda fabrikası bunu alıp müzeye koyacak TARİH kokuyor bu motor diye :mrgreen:

umumi WC ve ateş yaktığınızdaki tuğlalar çok cix olmuş dağda nerde yakaladınız tuğlayı bizim buralarda dağdan 3 tane taş bulup üstlerine bi saç ohhh değmeyin keyfimize

şaka bi yana çok güzel bir gezi olmuş keşke bizde çıkabilsek....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
patlayana kadar yolu var sende 102 000 km koşsan sende garip sesler çıkarırsın sonunda fabrikası bunu alıp müzeye koyacak TARİH kokuyor bu motor diye :mrgreen:

Yeter artık kullanma şunu diye alıcaklar senden müze için değil..... Artık kendine yeni bir tane 0 motor al diye....:queen::queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar