izmir konak belediye başkanı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haksız bi konumda olsaydım büyle bir konu açmazdım sonuçta hepimiz insanız bir birimize saygılı ve güzel bir uslüple yaklaşsak fenamı olur bir kırıcı kelime kulan madan ünce insan olduğumuzun farkına varalım hepimizin sevgi ve saygıya ihtiyacımız var :rendeer:

Hep Hoşgörüyorum Yaradılanı YARADANDAN Ötürü...!!!

Yapamayacağım Gönülü Yıkıp Viran Eylememeye Çalışıyorum...!!!

Olmuyo ::saad:: Ama Genede Direniyorum

YARADAN Bilsin Ve Mukafatını Versin AMİN

sana denk gelse üyle demezsin büyük konuşma :pale:

teşekür ederim bu gün biraz daha iyiyim biraz ünce kemer altına gitim esnaf larla konuştum orda olanlar vardı hepside ayıpladı buda bana konumda haklı olduğumu güsterdi tekrar saygılar:cat:

ben büyük konuşmadımki zaten ehliyetin var ruhsatın var ne diye sana durduk yere ceza kessin kardeşim rica etsem cezanın maddesini yazarmısın buraya biz de bilelim neymiş ceza nın sebebi :rendeer:

Hep Hoşgörüyorum Yaradılanı YARADANDAN Ötürü...!!!

Yapamayacağım Gönülü Yıkıp Viran Eylememeye Çalışıyorum...!!!

Olmuyo ::saad:: Ama Genede Direniyorum

YARADAN Bilsin Ve Mukafatını Versin AMİN

çok hoş süzler allah hepimizin günlüne güre güzellik versin teşekürler :rendeer:

ben büyük konuşmadımki zaten ehliyetin var ruhsatın var ne diye sana durduk yere ceza kessin kardeşim rica etsem cezanın maddesini yazarmısın buraya biz de bilelim neymiş ceza nın sebebi :rendeer:

deyerli dostum samimiyetle süylüyorum bende daha anlamadım niye ceza kestiler .yani orda açlış varmış bir mağazanın benim haberim yoktu ve bana bir davetiyede vermediler haberim olsa belediye başkanı orda bitane çelekle giderdim.yemin ederim bir suçum yok inandımı bana .:pale:

yorumlarınazdan dolayı teşekür ederim sizlere

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar