izmir Kavacık Köyüne yağmurda yolculuk

Güzel gezi olmuş,fotolar çok güzel,ben de geçen yıl bir arkadaşla bu geziyi yapmıştık,limontepeden girdik kavacık köyü üzeri altın işletmesinden menderese inmiştik oradan da bornova. yaklaşık 100 km lik bir parkurdu.

On numara cesaret isteyen bi gezi olmuş :) Sisli yağmurlu ve yazın deniz manzaraları virajlı yollar en sevdiğim yollardır. Bu da onlardan biri gibi duruyo.

Güzel gezi yolunuz açık olsun...

Yağmuru bilmem ama siste sürmek çok zevkli olmalı. Hele bir de etrafta güzel manzara varsa...Kazasız belasız sürüşler...

On numara cesaret isteyen bi gezi olmuş :) Sisli yağmurlu ve yazın deniz manzaraları virajlı yollar en sevdiğim yollardır. Bu da onlardan biri gibi duruyo.

Güzel gezi yolunuz açık olsun...
gerçekten on numara bir geziydi

Özlemişim yağmuru ..çamuru...sisi...

fotolar için teşekkürler...
motomax'ten aldığım çizmenin sol teki su aldı abi, zannedersem vites değiştirmekten üstteki dikişler aşındı ve tamir istiyor yada sarı çizmemi alsam ne :)

Yağmuru bilmem ama siste sürmek çok zevkli olmalı. Hele bir de etrafta güzel manzara varsa...Kazasız belasız sürüşler...
sis gerçekten keyifli ama manzara namına pek birşey göremiyor insan. teşekkürler.

hocam tekerinize sağlık güzel bir doğal ortam keşfi.. harika manzaralar zevkinize imrenmemek elde değil..tekeriniz düz bassın

hocam tekerinize sağlık güzel bir doğal ortam keşfi.. harika manzaralar zevkinize imrenmemek elde değil..tekeriniz düz bassın
sağolun. bende gerçekten bu tarz gezi yazıları okuduğumda fotolara baktığımda içim gider, ah orada bende olsaydım o manzarada o güzelim ortamda bende gazlasaydım diye içim gider :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar