hocam herşey güzel hoşta orada sıyah bi şişe var.o hiç hoş deil:santa:
şiddetle kınıyorumBencede hiç hoş değil, böyle tek başına
Hani bu şişenin mezesi, fındık, fıstıkğı, salatası sonra bi de üstüne iki tek tekila atıcan.
yok motorluyken okadar abartmamak lazım ama keyfine 1-2kadeh.Bencede hiç hoş değil, böyle tek başına
Hani bu şişenin mezesi, fındık, fıstıkğı, salatası sonra bi de üstüne iki tek tekila atıcan.
iş görmezmi hocamHonda SLR 650'yi almadan once ciddi ciddi dusunmustum STR 250'yi almayi. Resimleri gorunce canim cekti dogrusuNeyse bir cift offroad lastik de isimi gorur
![]()

malesef daha yamaham yok, böyle kendimizi avutuyoruzyamahanın hangi 250 liliği bu ya hiç görmedim etmedim ama süpermiş performans nasıl plakası var?gezi güzelmiş ama motoru çok merak ettim.

herzaman bekleriz abi. izmirli motor kullanıcıları çok şanslı, baharları ve kışın öyle çok çetin geçmiyor, ayrıca ister yol istersenizde yoldışı gezilebilecek çok yer var. fakat dere kenarından ayrıldıktan sonra bir indirdi yağmur anlatamam. kavacık köyündeki naylonlarla çevrilmiş barınak tadında mekan olmasa izmire kadar donardık. bu arada salaş mekan sevenler için bire bir bi yer, yiyecek ve içeceğini kendin getiriyorsun onlar mangal veriyor, yanında yiyecek getirmeyenler melemen, piyaz gibi şeyleri bulabilir. dönüşte sisin bulutların içinde 10km den fazla motor kullanmakta ayrı bir keyifti.Sonbahara, ormana, motora hastayım. Üçü de bir arada. Offf diyorum, offff, yaktınız beni...:cat:
olsuuuun daha çok pazar var.ahhh ah, yağmur yüzünden çıkamadım
şimdi böyle; vah, tüh, keşke bende çıksaydım diye söylenip duruyorum... ...
sis içinde sürüş güzeldir, fakat yağmurda ıslanıp güneşsiz havada motor üzerinde gezmek cesaret ister... ...
bu hafatsonu güzel olacak, büyük ihtimalle sayıca kalabalık oluruz.insallah sonraki turlarda ıslanmadan hepberaber gezeceğizzz..
bu hafatsonu güzel olacak, büyük ihtimalle sayıca kalabalık oluruz.