izmir gezginleri kemalpaşa gezisi (resimlerle)

tabiki artıklarımızı geride bırakmadık arkadaşım. biz bir yandan da greenpeace ye de üyeyiz :cherry: . yoksa tabiatana bizi bir daha kabul etmez bence:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel dengeli,kazasıs ve test sürüşsüz bir geziyi tamamladıkları ve sadece üyelerin içinde olduğu kemelpaşa gezisis ,çin arkadaşlara teşekkürler.ayrıca erkanada resimler için ayrıca teşekkürler.

arkadaşlar görüyorumki gezi topiği tartışma topiğine dönüşmüş toparlayalım biraz: gezi çok güzel olmuşa benziyor en geç önümüzdeki ayın ortalarında gezilerde bende bulunmaya çalışıcam inşallah

Güçlü olmak istersen,söz ustası ol !
DİL,yiğit elindeki kamçı gibidir...
İyi konuşan daha merttir,iyi dövüşenden...
canım arkadaşlarım,gezginleri ve tayfayıda çok seviyorum.dostluğumuda özgür bırakıyorum.tüm gezginlere yakında görüşmek üzere saygılar sunuyorum..

Forumdan Uzaklaştırıldı
_volki_' Alıntı:
arkadaşlar görüyorumki gezi topiği tartışma topiğine dönüşmüş toparlayalım biraz: gezi çok güzel olmuşa benziyor en geç önümüzdeki ayın ortalarında gezilerde bende bulunmaya çalışıcam inşallah
tabi volki bekleriz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Selam Tarık'cım seni aramızda görmeye alıştık. Bu alışkanlığımızdan bizi etme. Katıl. Perşembe Friends'e bekleriz.

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

tartışma içerikli ve konu dıuşına çıkan mesajlar silinecektir

geziniz güzelolmuş canan seni zayıflamış gördüm gene ackalmışın cünkü özkansilpsüpürmüş

Forumdan Uzaklaştırıldı
halaoglu' Alıntı:
geziniz güzelolmuş canan seni zayıflamış gördüm gene ackalmışın cünkü özkansilpsüpürmüş
sen ne diyorsun canan aç kalır mı hiç zulasında her vakit birşeyler mevcuttur :mrgreen: neyse cananı çok kızdırdım bu hafta bi çiçek yollayım da affetsin beni :rendeer: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ylmzzz' Alıntı:
sağol yılmaz yaz olsunda sende gel artık izmire bu süper resimlere model ol :mrgreen: :queen: :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar