İZMİR EKİBİNE RENKLİ BİR GEZİ MENÜSÜ HADİ BİZİM TAYFA...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moderatör (forrap)
EgeKnn, usta bu pazar günü programı değil mi????? Cumartesi toplantı olmayacak mı????Ben ondan bahsediyom orada öyle bişey yazmıyo ki batucanın açtığı bi başlık vardı orada c.tesi ile ilgili bişeyler yazışıyoduk ben ondan bahsediyorum.Pazar değil cumartesi programının toplantısı akşam için yani...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw güzelim sevgili dostum forrapım tuncerim benim habercim haberim............................ :cherry: o başlığı batucan açtı ama bowling olayına pek sıcak bakmadık biz herzamanki yerde saat 20.00 da buluşup üsküdar çaycısına gidip oturup çay kahve kola meşrubat ne içersek artık sohbet muhabbet geyik yapıp pazar günü 3 seçenekten birini tercih edip evlere dağılacağız ama kimseyi evine gitmesi için zorlamayıp bowling oynamak isteyenleri de serbest bırakacağız :cherry: sayfanın ilk başında da saat 20.00 da buluşup üsküdar çaycısına gideceğimizi yazdım bowling e gidecek olsak bowlinge gidecez derdim ok kankam benimmmm :rendeer:

Moderatör (forrap)
Ok abi anlaşıldı :cherry: Yalnız ben batucanın başlığında bowling konusuna çok fazla yorumda göremedim o yüzden... :) Neyse tamamdır abi mesaj alındı :) Daha iyi üsküdar çaycısı olayı...Ama çaylar üsküdardan gelmiyo demi hayır yani oradan geliyosa gelinceye kadar soğur ondan dedim :cherry:

sus aysuu :pr:

:flower: katılım :flower: hadi gençler beyler bayanlar

Egeknn, yanlışın var, bir kızdan daha iyisi hiç kızdır. Kızlar şeytandır. :king:

hoop beyler ben den habersiz gezimi yapıyor birileri bensiz gezi kızsız gezi gibi olur :flower: ben benim düldül le biraz zor gelirim oralara birinin arkasına mesela egeknn veya apv 41 in arkasına olabilir çünkü bunlar çok geniş motorlarıda çok geniş anca beni alırlar kankalarım kardeşlerim hadi ben herzaman varım :rendeer: :king: :bounce:

batucan' Alıntı:
saklı bahçe güzelbahçe tarafındaki yer mi?

hayır değil menderes yolu üzerinde özdere ye kuşadasına giderken g.emirden çıkıp menderesten gidiyoruzya o yol da

forrap, o başlığı sadece fikir olarak açtım ctesi sonuçta yine aynı yerde toplanıyoruz...

hocam cengizim neredesin yaw :thumright:

bak imrendim şimdi ya bende motor alıp izmirle abilerime takılmak istiyom :salut:
İşalla 1 ay içinde motor 5 ay içindede ehliyet alıp size katılabilirim
Saygılar izmir tayfası :cat:

sayılı gün çabuk geçer :cherry:

kanleyi kandırabilirsem ctesi gelcek toplantıya pazarda geziye inşallah pazar o gelirse bende onunla gelicem ama ctesi varım...
bu arada ctesi için açtığım başlığı düzelttim üsküdar diye...

egelim sen gelecek ol ( zaten başka şansın yok ) senin canavar aprilla 1100 ü benzinliğe kapatırız orada buluşur karar alınan yere kadar dönüşümlü gideriz senin makina hızlı ayak uyduramıyoruz sen bizi beklemek zorunda kalıyorsun hem bizim makinalar üzülüyor bir şise su eksik alırız senin ağırlığın neki

valla cengiz haklı geçen gezi canım çıktı yetişcem diye :sunny: en güzeli sen artçı ol arkada sakin sakin gidelim gideceğimiz yere :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hadi bakalım bu haftasonu inşallah hava iyi olsun da şöyle en baba gezimizi yapalım. Seçenekler de güzel, insanlar güzel, hayat güzel daha ne olsun dimi yav:) Bence bu geziye gelmeyen çok şey kaçıracak. Öyle bir his var içimde :thumright:

işte bu ya TEK YOL birlik beraberlik gel ne olursan gel oruçlu ol gel iyi niyetli ol gel gidelim eğlenelim dünya kimseye kalmaz ( gaza geldim heyecan yaptım kusura bakmayın )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar