İzmir den Selamlar... MARLOX geldi

Merhaba bütün motorsiklete gönül veren ve iki tekerin huzurunu sevenler
Ben Engin Akar İzmir Balçovada oturan ve
Dokuz Eylül Üni hastanesinde çalışmakta olan bir motor sevdalısıyım...

küçük yaşlardan beri her daim hayalini kurduğum motorumu kullanma zamanı geldi...
hep derdim önce araba kullanırım motor kullanmak için 30 uma gelmem gerek diye 30 lu yaşlara geldik elimdeki arabayı sattım bütün borçlarımı kapattım şimdi geldi içime sinen Chopper ı almaya....

burada siz yeni dostlarıma da büyük bir işim düşmüş oluyor dediğim gibi Chopper alıcam ama bütçeme uygun beni yolda bırakmayacak güzel bir Chopper ı bulma konusunda pek iyi değilim neden derseniz bu güne kadar çok araç değiştirdim arabalarda a dan z ye anlamadığım konu yapamayacağım şey yok hatta bindiğim bütün arabaları kendi ellerim ile modifiye ettim... şimdi durulma zamanı geldi artık özgürlüğe iki teker ile gazlamak istiyorum...

elimde 6000 tl civarı bir bütçe var sizce nasıl bir Chopper almalıyım...

bu arada daha önce hiç motor kullanmadım yani kullandım ama scooter lardan kullandım bu nedenle bana yardımcı olacak arkadaşların bu hususları göz önünde bulundurmaları iyi olur ;)

umarım keyifli bir forum olur hepimiz için herkese kazasız belasız cezasız sürüşler dilerim...

Hoşgeldiniz :) cruiserlardan pek anlamam, arkadaşlar yardımcı olacaktır... Fakat bütçeye uygun temiz hyosung gv 250 bulabilirsiniz, diğer seçenekler hakkında bilgim yok.

hoşbulduk teşekkürler..... arkadaşlar sanırım konuyu daha görmediler konu baya bi görüntülenmiş fakat cevap halen 1 görünüyor :D ilgi ve alakadan hoşnut olmadım..

hoşgeldiniz. bence de hyosung gv 250 iyi seçim olur, ama kıyafetler için de bütçe ayırdığınızı varsayıyorum. Bir de güvenli sürüş eğitimi alabilirseniz çok faydalı olur.

hoşbulduk teşekkürler...

Regal Raptor alayım diyorum sizce nasıl???

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6008614/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2233162/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8009269/detay/

bu 3 motora bakıyorum bu aralar sizce bunlardan birini almalımıyım yoksa gidip sıfır mı alayım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:09 ----------

bu İZMOK yeleği naıl hak ediliyor peki? bilen varmı?

regal de iyi motor, arkadaşım için 2 farklı regal getirmiştim eskişehirden istanbula artçılı olarak, ortalama 90-100 km hız ile sorunsuz geldi, fakat öncelikle gv250 ye bakın.

baktım gv250 ye ama ne bileyim regal spyder kadar beni etkilemedi... birde bir sorum daha olacak bu motorları ben sıfır mı almalıyım yoksa 2. el mi yani aslında şimdilik bütçem öyle bir seviyede ki 2 ay daha bekleyip 0 alabilir yada hemen 2. el alablirim bana ne gibi faydası zararı olur...???

arkadaşlar son olarak eleye eleye forumları takip ede ede iki motor kaldı kafamda ikiside regal raptor ama son bir kez sizlerden fikir ve açıklama alayım dedim motoru sıfır alıcam
motorlar
1- Regal Raptor DD250 E-10
2- Regal Raptor DD350 E-6

sizce hangisi ???

ve izmir de bu motorları alabileceğim mekan neresidir???

Hoşgeldin Marlox,

Topiği yanlış yerde açmışın,onun için fazla yardım alamamışsın.Burada,sadece kendini tanıtıp,ana forum moto sohbete girip orada mevzuyu açman gerekirdi.Madem İzmir'lisin,sana bir hemşehri torpili yapalım.Bu konu 13 Aralık tarihli 'Kısa ve öz yardıma ihtiyacım var' başlığında incelendi,ben de birşeyler yazmıştım.Oraya bak
istersen.Konuyu açan elegance45.Motosohbet,sayfa 4.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar