izmir den herkeze selamlar

izmir balçovada bulunmaktayım motorum zat 150 (siyah) 2006 model hayırlısıyla ay başında ehlıyetıme kavusucam izmirdeki zat cılarla tanısmak ısterım sorunlar cozumler ıcın gezılerıde unutmamak lazım karsıyaka cıvarındakı ahmet abıye ozellıkle merhaba ızmırdekı zat dan anlıyan ustad olarak senı gorebılıyorum tam olarak dolasamadım sıteyı ama motosiklet sitesıne selamlar....:rendeer:

izmir balçovada bulunmaktayım motorum zat 150 (siyah) 2006 model hayırlısıyla ay başında ehlıyetıme kavusucam izmirdeki zat cılarla tanısmak ısterım sorunlar cozumler ıcın gezılerıde unutmamak lazım karsıyaka cıvarındakı ahmet abıye ozellıkle merhaba ızmırdekı zat dan anlıyan ustad olarak senı gorebılıyorum tam olarak dolasamadım sıteyı ama motosiklet sitesıne selamlar....:rendeer:

hoşgeldin arkadaşım. bende ehliyetin çıkmasını bekliyorum. sence ne zaman çıkar bizim ehliyet??

prolepsit:walla ağustos 1de sınawa gırcez pazartesı dosyalar hazırlanmaya baslar ya aynı hafta yada ondan sonrakı haftaya kesın almıs oluruz
:salut: gelsin artık su ahlıyet ewe kapanmaktın bunaldım walla ::))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar