İzmir Bornovada Kaza :(

Motosikleti kullanan arkadaş kasksızdı.. Baya ağır yaralıydı. kazasını asfata vurmui resmen.. Ambulanbs geldi ve götürdüler. Allah acil şifa versin.

yorum yapamıyacam. Allah hepimizi korusun. Lütfen FULL KORUMA!!!!!!!!!

Fotoraf12.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
kafasında KASK yoksa kesin bir şey olmamıştır :farao: kask tehlikelidir asfalta zarar verir :silent:

havaların ısınması ile beraber yollarda kasksız sürücüler o kadar attıki böyle devam ederse daha çok boyle haber alırız.geçmiş olsun arkadaşa eğer bida motora binerse kasksız binmeyeceigne eminim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
havaların ısınması ile beraber yollarda kasksız sürücüler o kadar attıki böyle devam ederse daha çok boyle haber alırız.geçmiş olsun arkadaşa eğer bida motora binerse kasksız binmeyeceigne eminim.

yok artıq motorada binmez onunve çevresindekilerin qörüşü motosiklet tehlikeli şeytan icadı olacaktır... kimse demez ona Kask taksaydın koruma kullansaydın die... yinede qeçmiş olsn. acil şifalar...

ya kimse bana kızmasında,yolda gönleginin dügmelerini açmış,güneş gözlügüyle motor kullanıp sonrada kaza yapanlara acıyamıyorum ben yaa,ben adamların yanından geçerkende uzaylı görmüş gibi bakıp sırıtıyolar ne diyelim ALLLAH akıl fikir versin ögrenecekler bu işi ama çok geç olacak çookkk.... açil şifalar diliyorum inş bu akılsızlıgın ceremesini çekmek zorunda olan birileri yoktur..

Son düzenleme:
allah acil şifalar versin diyorum.ama bu arkadaş yaşıyormu,yanlış anlaşılmasın

Moderatör
Belki motosiklete kaskla binilmesi gerektiğinden bile haberi yoktu, olan olmuş ve ağır yaralanmış arkadaş, en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur inşallah...

dün akşam işe gelirken iki tane yaratık !! motorla tek tekere kalkmaya çalışırken br çocuga çarptılar,çocukta bişey yoktu ama ikisinde oldu:pdüşme esnesında degil tabi :) ilk defa motor kullanan birini dayak yerken keyifle izledim ve aynı şey benin çocugumun başına bu şekilde gelirse o dangalagı elimden kim alır bilemem...

Motosikleti
Hornet
ya tamam kask takmak çok önemli bişey bende takıyorum ama kaza yapmış birine nerdeyse kask takmadı diye iyi olmuş diceksiniz..biraz düşünerek yazın lütfen :wiinkk:

allahtan acil şifalar diliyorum..kask taksın takmasın sonuçta bir candır..... takmaması çok büyük hata bundan sonra takacağına eminim..........

Motosikleti
Hornet
allahtan acil şifalar diliyorum..kask taksın takmasın sonuçta bir candır..... takmaması çok büyük hata bundan sonra takacağına eminim..........

:cat:Bende ilk kazamı kask'sız yapmıştım..Eğer Tekrar motora binerse emin olun 1 km uzaklıktaki bi yere dahi giderse kask takar kendimden biliyorum..

Erhan şu 2. fotoyu kaldır ya da mozaik falan yap içimiz kalktı :(
Arkadaşa geçmiş olsun...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
off.. olmuyor gerçekten olmuyor..

Erkan resimler gece gece hiç güzel olmadı yaw..
Başladı tabi izmirin sıcakları ama sıcaklara kanmaktansa
her zaman kask + eldiven + pantalon + mont dörtlemesi yapmak lazım.
Pantalon yoksa dizlik.. Arkadaşa acil şifalar versin..
Bir kask da benim hayatımı kurtarmıştı..

kötü oldum ya Allah acil şifalar versin kardeşimize motorda innovaymış büyüğe küçüğe bakmaz bu motor işi....Allah korususun kaskımızı kafamızdan çıkartmayalım.....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çok kötü....:pr: İşallah kötü bir şey olmamıştır... Sağlığına kavuşur dileğiyle... :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar