İzmir Bornova' da üzücü kaza !!!

KBC

Arkadaşlar bu gün sabah saat 09:00 civarında genç bi arkadaşımız gözümün önünde kaza yaptı :salut::salut::salut:
ben alsancak limanından bornova yönüne gidiyordum kaza yapan arkadaşımızda karşıyaka yönünden geliyordu , trafik şıkışıktı ve araçlar da yavaş ilerliyordu. bu arkadaşımız süratli ve agresif şekilde makas ata ata ilerlemekteydi , yanımdan geçtiğinde içimden kızdım ne gerk var bu trafikte bu şekilde ilerleme diye.

Doğa motor u geçince sağa bornova manav kuyuya ayrılan yolun girişinde ford mondeo sürücüsü bu arkadaşa çarpmış. aracın sağ ön tarafıyla çarpmış. bende bu yol ayrımından manavkuyu ya girecekken üzücü kazayı gördüm :pr::pr::pr:
daha 1-2 dakika önce yanımdan geçti gitti çocuk bir kaç yüz metre sonra kaza yapmış. Hemen müsait biyerde durdum koştum , çarpan kişide genç 20 - 25 yaşlarında krize girmiş . motorlu kardeşimizi kontrol ettim hayattaydı hemen ambulans ı aradım . yoldan geçen bayan bi doktor müdahale etti saolsun. kendine geldiğinde acılarından bağırıyordu :salut: bacaklarında çok büyük kırıklar vardı bakamadım elim ayağım titredi . hayattaydı ve kendindeydi inş hayati durumu atlatır :pale:

Kardeşimize acil şifalar diliyorum ailesi ve sevenlerine Allah sabır versin.
lütfen arkadaşlar çok dikkatli olalım :pale: kazada kim hatalıydı bilmiyorum , kaza yapan kardeşimiz tehlikeli şekilde kullanıyordu belki ondadır hata ama kazanın şekline bakarsak ikiside hatalı gibiydi :pr::pr: (cbr 125 r eski kasa )

Allah bizleri korusun ...

özür diliyorum konuyu yanlış yere açmışım :(

Son düzenleme:
Kocaeli İl Temsilcisi
her defasında konusu açıldıkça dualar etsekte ölümlü yada hasarlı kazalarla gün geçmiyor karşılaşmış olmayalım:( ancak dikkatli eğitimli ve gerekli ekipmanlarımızı kullanarak bu tür kazaların olmasını ve kendi can güvenliğimizi önleyebilir ,koruyabiliriz kaza yapan kardeşimize allah acil şifalar versin geçmiş olsun...

umarım durumu iyidir. böyle kötü haberler alınca bir motosiklet sürücüsü olarak üzülmekteyim ve tedirgin olmaktayım. biraz dikkat ve kurallara uyularak sürmek herkez için iyi olur sanırım.
tekeriniz düz bassın.

inşallah sağlığına kavuşur ve yaptıklarından ders çıkarır her ikiside..

daha 2 dakika once o yoldan gectim bornowaya geliodum simdi bu yaziyi okuyunca icim cız etti:( allah sifa werin ins

Üzücü tabi de, agresif kullanmanın cezası kulağına küpe olur inşallah.

yazık ya Allah acil şifa versin
korumaları hiç yokmuydu üstünde ??

VIA

Allah şifa versin. Yaz geliyor, çok dikkatli olun arkadaşlar hiç birinizin böyle bir haberini okumak istemem.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Üzücü.... İşallah kötü bir şeyi yoktur.... :pale:

KBC

plakasına bakmak aklıma gelmedi o telaşla , ben hala etkisindeyim :(

arkadaşa geçmiş olsun ,anlattıklarınızdan hareketle agresif kullanınca ne oluyormuş yetenek bir yere kadar,türkiyede motosikletliye zaten dikkat etmiyorlar lütfen dikkat ve sakin kullanalım...

5 dk önce mi? Bir ömür boyu hiç mi? Allah kendisine acil şifa, ailesine sabır versin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar