[izmir-bodrum-izmir] wallace yine yollarda

haftasonu havalar güzel napalım düştük yine yollara. Yol dediysem baya uzun bir yol.İşte sizlerle paylaşacağım güzel anlar.:cat::rendeer:

yolumuza ilk çıkan bir yılan ölüsü oldu. Gezi konsepti o zaman belli oldu. NATIONAL GEOGRAPHIC tadında bir gezi yapalım dedik.
nilcep066.jpg
:queen:

sonraki durak Aydın Milet antik kenti

nilcep065.jpg

kentin ön tarafına ulaşmak çok kolaydı
nilcep062.jpg

ama biz bu görüntüyle yetinir miyiz?

nilcep001.jpg

geçtiğimiz yollardan bir kaç kare vereyim istedim.

nilcep004.jpg

çamurdan da geçtik mıcırdan da ama yollardaki doğal güzellikler harikaydı.

nilcep008-1.jpg

ve sular altında kalmış bir kent

nilcep007-1.jpg

nilcep005.jpg

nilcep002.jpg

kimi yerde mecburen tarlalara girdik

nilcep003.jpg

ama iyiki girdiğimişiz harika yerler gördük

sonra atladık motorumuza düştük PİRENE YOLUNA.

bodrum001.jpg

yolun bazı kesimlerinde Menderes nehri bize eşlik etti.

bodrum003.jpg

ve PİRENE deyiz.

bodrum005.jpg

bodrum004.jpg

Ovaya hakim bir tepede bir antik kent. eskiden deniz kenarıymış ama menderes nehri denizi doldurmuş

bodrum006.jpg

ağaçda gölgesi de manzarası da harikaydı

bodrum008.jpg

bu kadar soluklanma yeter gezmeye devam

bodrum010.jpg

tepeden ova manzarası

bodrum012.jpg

PİRENEDEN görüntüler

bodrum013.jpg

Kral yolundan yürüyüp Tiyatroya varmayı planlıyoruz.

bodrum017.jpg

bodrum018.jpg

Ve antik anfi tiyatroda memleket meselelerini paylaştık viper sultanla.

bodrum019.jpg

inşallah APOLLON yada ZEUS bizi görmemiştir. gördülerse çok kızarlar

bodrum020.jpg

PİRENE sakinlerine seslendim ama çok sakin karşıladılar.

bodrum021.jpg

dedim dilimizi bilmiyorlar bari kolbastı öğreteyim şunlara:)

bodrum024.jpg

ve tanrılara sunak taşında Viperı kurban ettik:)

bodrum026.jpg

eğlence bitmedi

bodrum027.jpg

tiyatrodan görüntüler

bodrum029.jpg

ve ufak detaylar

bodrum032.jpg

bu kadar gürültüye bir PİRENE SAKİNİ çıktı. ama olay göründüğü gibi değilmiş. meğersem birazdan müthiş bir av başlayacakmış.

bodrum038.jpg

ve avcı da göründü. kayalar arasından. altta avcı kaya üstünde av. macera başlıyor...

bodrum039.jpg

sağ altta büyük bir kertenkele üstte küçük öğle yemeği:)

bodrum041.jpg

ve büyük saldırıya geçti

bodrum042.jpg

ve bu kareden sonra küçüğü yakaladı yuttu ama hemen avı alıp kaçtı çekemedim....:(

bodrum043.jpg

bodrum034.jpg

bu da başka bir PİRENE SAKİNİ:)

bodrum033.jpg

ilginç fakat çok pis kokan bir çiçek. harbi leş gibi kokuyordu..

bodrum035.jpg

bodrum045.jpg

kocaman papatyalar arasında kaybolan VİPER75:)

bodrum046.jpg

ve güzel bir uyarı

PİRENE den de ayrılma vakti gelmişti. Yolumuz üzerinde olmasa da DİDİM e de girelim dedik.

bodrum047.jpg

ve eski anılarımızı tazeledik.

bodrum048.jpg

Çocukluğumun yazlarının geçtiği TÜGSAŞ DİDİM KAMPI

bodrum056.jpg

Dİdİm de bir plaj

bodrum058.jpg

bodrum061.jpg

ve özelleştirmeyi bekleyen eski tesislerimiz.:(

Özelleştirme kapsamında yeni sahibini bekleyen ve beklerden de bakımsızlıktan çürüyen bu tesisi görünce içim acıdı. Eski güzel anılarım gözümde canlandı.

neyse artık hareket vakti gelmişti. Sonraki Durak BAFA GÖLÜ

bodrum066.jpg

BAFA GÖLÜ kenarında çay ve yemek molası.

bodrum069.jpg

Gölde avlanan balıkçılar

bodrum071.jpg

Ve BAFA GÖLÜNDE yetişen lezzeti çok farklı olan YILAN BALIKLARI

bodrum073.jpg

bodrum075.jpg

Baharla birlikte coşan KIRLANGIÇLAR

bodrum076.jpg

Ve işte ANNELER GÜNÜNDE gördüğümüz bir ANNE. yuvasını bekliyor.

bodrum070.jpg

Ve BAFA GÖLÜNÜN SÖKE OVASININ ilginç tarihi.

Bu kadar mola yeter dedik ve düştük yola. Sonraki durak BODRUM

bodrum078.jpg

Bodrum HeKİM KÖY deki dostlarımız.

bodrum079.jpg

WALLACE ve VİPER75

Grnt034.jpg

izmire dönmeden önce mutlaka ve mutlaka UGLYCHILD sercana da uğramamız gerekirdi. ve uğradık. Kardeşim o kadar işin arasında sağolsun bizle ilgilendi. kahvemizi içtik sohbetimizi yaptık ve kankamın yoğun ısrarlarına rağmen izmire döndük. Daha bol vakitte yine görüşeceğiz inşallah SERCANım. sendeki fotoları da bekliyorum.:cat::rendeer:

işte bir haftasonu da böyle geçti. İzmirden çıktık yola 650 KM den fazla yol yaptık ve kazasız belasız döndük evimize.

WALLACE yine yollarda. Motosiklet sevdalısı tüm dostlarla elbet birgün bir yerlerde karşılaşırız.

Son düzenleme:
güzel gezi olmuş tekerine sağlık :rendeer:.yanlız sercan kilo vermiş hotel müdürlüğü yaramamış kardeşime :)

Adana İl Temsilcisi
güzel gezi olmuş,bakarken keyif aldım.emeğinize sağlık.

Güzel bir gezi eğlenceli olmuş. :rendeer:Abi az kalsın yengeyi sunak taşında kurban ediyormuşsun .Sonra bu olay sana pahalıya patlamasın.:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Harika bir hafta sonu olmuş :) Haziran başı kısmetse Emre'yle İstanbul'dan çıkıp Antalya'ya kadar motorla tatile çıkıcaz inş. İzmir'e gelince görüşürüz umarım bu defa :mrgreen:

Harika bir hafta sonu olmuş :) Haziran başı kısmetse Emre'yle İstanbul'dan çıkıp Antalya'ya kadar motorla tatile çıkıcaz inş. İzmir'e gelince görüşürüz umarım bu defa :mrgreen:

valla size yüzümüz yok desek yeridir. o kadar mangal muhabbeti yaptık ama nasip olmadı bir türlü. tarihlerimizi uyuşturamadık aslında. ama sözümüz söz elbet yanacak o mangal birgün.

izmire gelmek gibi bir planınız olursa öncesinden mutlaka haberleşelim de bu sefer güzelce görüşelim. sevgilerle:rendeer::cat:

gez bakalım nereye kadar :) beraber bi çıkamadık seninle abi söle bi geziyee

Wallace VALLA CE ŞIKKIM MÜYEM DİZim ne diyim aman yazım yaw:silent::silent:

lem yollardan yeni döndüm ama canım çekti gene şöle bi ufak 1500-2000km.lik tur atasım geldi yaw fotoları görünce:):)

KANKım viper75ım ile beraber nice uzun km.lere sağlıkla:rendeer::rendeer:

gez bakalım nereye kadar :) beraber bi çıkamadık seninle abi söle bi geziyee

canım kardeşim güzel yüzlüm sen gel hele gezeriz beraber. şöyle uzun uzun yol yapar bol bol yemek yer çay içeriz. şamata gırgır sürer gideriz.
nasıl keyifler bakalım?

Wallace VALLA CE ŞIKKIM MÜYEM DİZim ne diyim aman yazım yaw:silent::silent:

lem yollardan yeni döndüm ama canım çekti gene şöle bi ufak 1500-2000km.lik tur atasım geldi yaw fotoları görünce:):)

KANKım viper75ım ile beraber nice uzun km.lere sağlıkla:rendeer::rendeer:

ARABIM KADRİM ENDUROM yolları gördün mü tam senlik hatta rozinantelik. ayarlayalım haziran sonu çıkalım gene uzun bir tura. dolanalım memleketeimizde:queen::cat:

Wallace kardeşim hem beğendim hem sıkıldım
beğendim;o manzaralara antik yerlere doğaya hayran olmamak elimde değil
sıkıldım;bir türlü nişanlımın tatil günleri uymuyor hep pazartesi izin günü ve ben hep yalnızım hafta sonları ve hiç toplu bir geziyede denk gelmedim gelemedim tek başınada zevkli olmuyor en azından bir artçı lazım
yinede bu gezini bizle paylaştığın emek verip fotoların eşliğinde bize anlattığın için allah senden razı olsun en azından yeni bir yol haritası edindim sayende
saygılar selamlar...

Wallace kardeşim hem beğendim hem sıkıldım
beğendim;o manzaralara antik yerlere doğaya hayran olmamak elimde değil
sıkıldım;bir türlü nişanlımın tatil günleri uymuyor hep pazartesi izin günü ve ben hep yalnızım hafta sonları ve hiç toplu bir geziyede denk gelmedim gelemedim tek başınada zevkli olmuyor en azından bir artçı lazım
yinede bu gezini bizle paylaştığın emek verip fotoların eşliğinde bize anlattığın için allah senden razı olsun en azından yeni bir yol haritası edindim sayende
saygılar selamlar...

Hocam elbet sende nişanlınla uygun zaman dilimlerini yakalarsın. Bazen böyle sıkıntılı zamanlar olabiliyor. Toplu gezilerin tadı başka olsa da kimlerle gezdğin ve nerelere gittiğin olayın belirleyici yönünü oluşturuyor. Heryere de herkesle gidilmez ki:p bazen tek tabanca, bazen artçınla, bazende grupça. İnşallah birgün beraberce yol yaparız. sevgilerle

yeni sezon şimdiden renkli başlamış. Murat hocam'a ve Nilüfer sultan'a daha da güzel ve renkli geziler diliyorum.

yeni sezon şimdiden renkli başlamış. Murat hocam'a ve Nilüfer sultan'a daha da güzel ve renkli geziler diliyorum.

eywallah ibrahim hocam yavaş yavaş ısınmaya başladık. İnşallah sizin oralara da geleceğiz birgün. Tüm arkadaşlara çok çok selamlar. Sevgilerle hocam:cat::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla size yüzümüz yok desek yeridir. o kadar mangal muhabbeti yaptık ama nasip olmadı bir türlü. tarihlerimizi uyuşturamadık aslında. ama sözümüz söz elbet yanacak o mangal birgün.

izmire gelmek gibi bir planınız olursa öncesinden mutlaka haberleşelim de bu sefer güzelce görüşelim. sevgilerle:rendeer::cat:

Evet planımız var :mrgreen: Tamam haberleşiriz ama Emre bu sefer de mangal göremezse bilmiyorum artık :queen:

Evet planımız var :mrgreen: Tamam haberleşiriz ama Emre bu sefer de mangal göremezse bilmiyorum artık :queen:

valla mangal işi nasip kısmet. hele bir gelin ve bizde burada olalım gerisi kolay:cat: zaten emre dumanı takip ederek yerimizi kesin bulur:rendeer::p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel enstantaneler yakalamışsın.... Ama o kerten kelenin kertilenkeleyi kertmesini çekememişsin olmuş kötü olmuş.... Aslında çekemediğin iyi olmuş.... Yoksa sansürlemen gerekirdi...Vahşet içerikli görüntüler yasaktır....:p

Bafa gölündeki ilginç ince uzun balıklara takıldım...Onlar ne korkunç lem ööle.... Ben tutsam oltayı falan atar kaçarım...:p

Güzel bir haftasonu geçiirmişsiniz... Tekerinize sağlık...Bizimle de paylaştığınız için yüreğinize sağlık...::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar