Izmir [an team] iş başında

Motosikleti
Forza250-cygnusL
apv diyorki;

yeni dünya rekoruna imza atmışsınız 100 km de 1,5 litre yakıtla ya benzini çaldınız ya kamyonun birine ip attınız yada motorları arabaya attınız adada indirdiniz suzuki mühendisleri bu konuyu çok merak ettiler hiç bir yakıt verisinde bu rakamı tutturamadılar acaba yanlışlıkla suzuki an 50 üretmiş olabilirmiyiz diyorlar

Alp_tunay diyo ki..

Toplamda 170 km....10 değilde 12 lira olur ... Zaten yaklaşık demişim demi.... yaptıysak yapmışızdır..Sallıyacazmı alalalaaaa..... Aynından sendede var.... Koy 10 liralık çık yola.... Üstelik 2 motor da aynı yaktı aşağı yukarı....

Moruk kısakanma...Yavaş git sende az yakarsın....:wiinkk::queen:

dsc07922t.jpg

yaw alper o oturuşuna ve önündeki çaya bayıldım. ne güzel desenli bardakmış o öyle. APV41 de fesatlanmış eski fotoları koymuş. o tavukları yiyeli çok zaman geçti. siz sindirdiniz sonra kalanları körfezdeki balıklar bile sindirdi. yemezler cengüüüüzzz.

AN TEAM i tebrik ederim. tekerinize sağlık......:cat::rendeer:

Kusadası motor uzerınden cok daha guzeL gorunuyormuss =) ahh bi alabılsem motorumu..

dsc07922t.jpg

yaw alper o oturuşuna ve önündeki çaya bayıldım. ne güzel desenli bardakmış o öyle. APV41 de fesatlanmış eski fotoları koymuş. o tavukları yiyeli çok zaman geçti. siz sindirdiniz sonra kalanları körfezdeki balıklar bile sindirdi. yemezler cengüüüüzzz.

AN TEAM i tebrik ederim. tekerinize sağlık......:cat::rendeer:

yok valla TAVUK tavuğa benzer bu haftanın tavukları onlar alp gittikten sonra yaktık mangalı bizde bayat resim yok kokusundan anlarlar diye eski basmıyoruz :queen:
bir hafta al tavuğunu balığını gel:wiinkk: bak çekelim resimleri aynı çıkmazsa hepsini ben yerim :queen:

yok valla TAVUK tavuğa benzer bu haftanın tavukları onlar alp gittikten sonra yaktık mangalı bizde bayat resim yok kokusundan anlarlar diye eski basmıyoruz :queen:
bir hafta al tavuğunu balığını gel:wiinkk: bak çekelim resimleri aynı çıkmazsa hepsini ben yerim :queen:

iyi fikir. alayım tavuk yada balık yanına da bir büyük ROKA of anam off ne güzel olur:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
güzel gezi olmuş.siz 10liralık benzinden bahsediyosunuz.helal olsun.benim motorun oraya gidip gelmesi en az 60lira para demek.ben o yüzden oturup benzin parası biriktiriyom:mrgreen:

Biraz daha sık dişini kendine yeni motor al.... :p:p:p:p Lem araba ile 20 liraya gidip geliyom ne bu...650 lik mi senin motor... Altı üstü 150... :queen::queen::queen:

almıyorlar zaten AN team kurdular kendilerine ama bizde AN ladık bunları AN laşıp takılacağız artık :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar