Izmir [an team] iş başında

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bir cumartesi gününü de bu şekilde değerlendirelim istedik ve 2 An ci olarak çıktık yollara....Sabahın köründe çıkınca Kahvaltı da dahil akşam yemeğini bile beraber doğada yedik...

Ünal arkadaşıma da burdan çok teşekkür ederim... Güzel geziydi... Bayağı eğlenceli bir yol yaptık...

Konunun ilerleyen bölümlerinde diğer karma team cilerle de buluştuk.... Havuza girdik eğlendik....

Resimleri paket olarak aldığım için yorumsuz atıcam diğerlerine yazıcam yorumlarımızı... :p:p:p:p

PAMUK PRENSES ve TEK CÜCESİ

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:56 PM ----------

Dönüş yolundan 1 kaç resim atayım......

Burda İlk defa deniz görmüş masum köylü çocuğunu yapıyoruz.....

Suzileri yanyana bıraktık hep.... Alıştılar..Yakında evlenicekler......

Garibim burda da oturmuş kara kara düşünüyor....

Ye olum ye...Zaten bizim gurup hiç doymadı.... Nerde aç varsa bizde....

Şööle klasik pozlarımızıda çekelim....

Bir tane daha klasiklerden... [smilie=hate-cool.gif]

Güzel bir gezi yaptık..Sürüş harikaydı..Ortalama 60-70 -80 km hızımız oldu... Git gel yaklaşık 10 ar ytl benzin yaktık.... Gayet ekonomik bir gezi oldu....

Süper bir sürüş yaptık.... Ada çıkışında R1 le yarıştık... Eğer görebilsek geçecektik ama göremedik.... Ne olduğunu anlamadan geçti gitti ....

Çocuk olup sallanmak vardı..Olamadık ama sallandık.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:59 PM ----------

Resimler biraz karışık olmuş...... :p:p:p Kusura bakmassınız değil mi?.....

KOPRU ALTI COCUKLARI

AYAKLARA DIKKAT BIRAZ ILERIDE IKISIDE YANIYO

AHH ULEN O GEMIDE BENDE OLSAYDIM 2 DE RUSS GECINIP GIDERDIK

BIZI GOREN SIYAM IKIZIMI BUNLAR DIYO
[/quote]

paylaşım icin tşk arkadaşlar fakat sizleri gordum ben bugun birdahaki sefer gelcek olursanız kuşadasına gelin tanışalım ,son fotograftaki gemilerin tam karşısında calışyorum

Motosikleti
Forza250-cygnusL
paylaşım icin tşk arkadaşlar fakat sizleri gordum ben bugun birdahaki sefer gelcek olursanız kuşadasına gelin tanışalım ,son fotograftaki gemilerin tam karşısında calışyorum

Tabiiki tanışalım ama son fotodaki gemilerin arkasında baya bi iş yeri var sanırım.... :p:p:p:p
Bağırsak duyarmısın?.... :p:p:p Turistleri kaçırmayalım?... :queen::queen:

bizde SİZİN an 125 team e inat kuşadasında ÖNDER deydik ve eylüle kadar her hafta yine oradayız :rendeer:

GÖZÜNÜZ RESİM GÖRSÜN :v

By APV41

By APV41

By APV41

By APV41

By APV41

By APV41

By APV41

By APV41

özellikle yol resmi basmıyoruz herkez MOTOR kullanabilir ama bir masada sohbet edemez :twisted: yol resmi basarsak aklınız uçar SİZE YAZIK olur :p

bagırın turistler kacsında ac kalalım :salut: ,bana ozelden ulaşırsınız bu işler sessiz haledelim :bounce:

Kuşadası 2. evimiz oldu artık canı sıkılan atlıyo motoruna hayddiii Adaya:p

Helal olsun size bir AN ci olarak bende gittim ama sizden ayrı ben sizi sevmiyom :p:queen:

Moderatör (forrap)
İki gezi de güzel olmuş :)
Benim yerime de yemiş ve eğlenmişsinizdir kesin:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yok lem tek gezi aslında.... Öteki gurup çakma..... :p Kıskanıyorlar...Biz ayrı gittik... adamlar ekabir takımı..Saat 10 dan önce yataktan çıkmayan adamlar...Yola çıkmaları 1 i bulur...Biz 8 de yoldaydık..... :p:p

Eee An ciler beklemez.... :cat::cat: Sonra virajların keyfini alamıyoruz... :queen:

Bu arada şafağın ya 4 ya 3..... Gönül isterdi sana karşılama komitesi kuralım..Ama ailen olucak..Bu anlamlı günde ailenle olman daha doğru olur... :cat::cat: Biz nasılsa beraberiz bundan sonra.. :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 PM ----------

Ne içtin lem...Ben de istiyom.... :queen::queen::queen::queen:

Mod olmak bööle bişiy... Ne zaman sildin 2. sini... :p

Moderatör (forrap)
Net sapıttı bi kaç kez üst üste göndermiş işte,hemen yakalamasan olmuyor demi :)
Eee abi asker olabilirim fakat kıroyum ama yetki bende,silerim hemen:p

Çok şükür gelince temelli orada olacağım nasılsa,karşılama felan önemli değil.Düşünmen yeter.Geldikten sonra bi mangal partisi yaparız :wiinkk:
Ben boş gelmem,Afyonun rakısı meşhur malum :wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Net sapıttı bi kaç kez üst üste göndermiş işte,hemen yakalamasan olmuyor demi :)
Eee abi asker olabilirim fakat kıroyum ama yetki bende,silerim hemen:p

Çok şükür gelince temelli orada olacağım nasılsa,karşılama felan önemli değil.Düşünmen yeter.Geldikten sonra bi mangal partisi yaparız :wiinkk:
Ben boş gelmem,Afyonun rakısı meşhur malum :wiinkk:

Rakısı mı?........... :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Benim ilgi alanım dışında..... Ben genelde kaymağına ve usucuğuna hayraaaanım..... Bak gene ağzımın şeyi aktı.......... :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Taaaam taaaammmm getirme... ::blusssh:::blusssh:::148::::148::::148::

alp demişki;
Güzel bir gezi yaptık..Sürüş harikaydı..Ortalama 60-70 -80 km hızımız oldu... Git gel yaklaşık 10 ar ytl benzin yaktık.... Gayet ekonomik bir gezi oldu....

apv diyorki;

yeni dünya rekoruna imza atmışsınız 100 km de 1,5 litre yakıtla :p ya benzini çaldınız ya kamyonun birine ip attınız yada motorları arabaya attınız adada indirdiniz :silent: suzuki mühendisleri bu konuyu çok merak ettiler hiç bir yakıt verisinde bu rakamı tutturamadılar acaba yanlışlıkla suzuki an 50 üretmiş olabilirmiyiz diyorlar :queen:

Millet cc büyütmeye çalışır sen küçültmeye çalışıyon be abi:mrgreen:

ekonomik düşünceler içerisindeyim ben .. ondan ..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:03 AM ----------

aç kaldık mı arkasına bir semaver monte edecen ver elini inciraltı kordon saihlleri çay varr çayy 50 kuruş arkada semaver tütecek :)
yapacan cbf le bi teker semaver bir yana sen bir yana :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar