bu şekilde motor kullanırken go proyu kaskın neresine koyuyolarda kamera tam gösterge paneli ve yolu böyle güzel açıdan çekiyor??
Boyle büyük cc makinaları boyle adamlara verecen benim gibi 17yasinda adama verirsen ölürmerak ettim acaba hala yaşıyor mu bu cambaz
hakkini veriyor makinanın.ama bir şey dikkatimi çekti frenler çok mu iyi
![]()
Ne için yani bu hız ve kural tanımaz sürüş ? Hayır pist yarışçısı ise pistte git istediğin kadar bas, hevesini ve gazını almadan da çıkma.. Kişinin pist yarışçısı olması trafikte bu şekilde sürmesini ne meşru kılar ne de kaza yapmama/ölmeme garantisi verir. Ve inanın anlamadığım %90lık bir kesimin alkış tutması ve normal karşılaması. Sizin burada diyeceğiniz her söz sürücünün/videoyu çekenin hayatına direkt etki edecek farkında değilsiniz..
2:00'daki 150'den 95'e frene bakınca bu adam kolay kolay ölmez
Hayabusa halilmi? vKişi yaşıyor kardeşimAllah hepimizin tekerini düz bastırsın.
Halil abi kullanan. TMF 1000cc yarışmalarında boy gösteriyor. Bu videoda da İzmir Pınarbaşı pistteki yarıştan geriye dönüyordu.
Ya bir şey dikkatimi çekti polisler çevirmede durdurdu acaba sonuç ne oldu? Ayrıca hakkını vermek lazım helal olsun...
Motorun marka ve modeli ne? Bir yerlerde yazıyorda ben mi görmüyorum aceb...
Saygılarımla
iyide motosikletle otomobil sürüyormuş gibi normal trafik akışına göre sürersek ne anlamı kalıyor motosikletin?? aralardan sıyrıla sıyrıla slalom ata ata sürekceksin işte bunu. keyfi burda yani bence