İzlemenizi tavsiye ederim...

İzleyelim de kotalı ADSL'ye 66 MB biraz ağır kaçıyor :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güsel bişi :bounce: www.gofastvideo.com girin bi inceliyin bilmiyorsanız güsel şeyler var

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Süper Manyak filan diye anlatmadım bende zaten tavsiyemdir dedim...

Televizonyonda gormusdum, bence biraz abartici. MTV eglence olsun diye olaylari abartmis. Yani bu "belgesel" yapilmadan once zaten amerikada boyle takimlara buyuk sponsor parasi geliyordu birde bu belgeselde oyle birsey yokmus ve takimlar buyuk sirketlerden sponsorluk kazanmak icin calisiyor diye bir durum koyuyor ortaya. Bu "belgeselin" televiyona verdikleri anda Triple Xtreme zaten 3 tane DVD cikartmisdi.

Ayni anda koskocaman Alpinestars logolari belgeselin her tarafinda gorunuyor.

Gosterdikler "stuntlar" zaten benim icin pek buyuk degil. Onceden gordugum ve yaptigim seyler bunlar. O "ground spin" (motosikletin yanina cikip yolun ustunde donduremek) yapan cocuk "ben buldum" diye bir durumu koyuyor ortaya ama boylesini ben burda avrupada cok gordum.

Yaptiklari cok guzel ve yeteneklerine saygi duyuyorum ama yeni vey tehlikeli birsey yapiyoruz diye bir olay koymasinlar ortaya cunku bunu yapan cok var.

Son düzenleme:
mehaba arkadaşlar.
ben bugün üye oldum ancak bir kaç gündür forumları didik didik ediyorum .şu anda mondial zat binmekteyim,doğrusu memnunum ancak yenilemek istiyorum.lütfen keeway 250 supershadow mu ? landcrooz mı?bisan roadstar mı almalıyım? lütfen acele çünkü bu pazar alacağım.

nurettin_' Alıntı:
mehaba arkadaşlar.
ben bugün üye oldum ancak bir kaç gündür forumları didik didik ediyorum .şu anda mondial zat binmekteyim,doğrusu memnunum ancak yenilemek istiyorum.lütfen keeway 250 supershadow mu ? landcrooz mı?bisan roadstar mı almalıyım? lütfen acele çünkü bu pazar alacağım.
Abi naptın senya nerde ne yazıyorsun alkalı topiclerde yardım istesene veya birsürü bu konularla ilgili topicler var

sakal kardeim , topic nedir,nasıl girilir ? söyledinde girmedim mi? :pr:
acemiyiz yaaa:silent: :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar