iyiki doğdun uglychild sercan'ımız

::wish:: nice mutlu yıllara kardeşim::wish:: :queen: :flower:
ayvalık gezisinde kutlama yapacaktık gezi ertelendi. doğum gününü yarın diye hatırladım:silent: sadece ben değil aslında hepimiz bu karmaşada karıştırdık günü galiba:pale: ... neyse geç olsunda güç olmasın..
seni seviyoruz. :cat: iyiki doğdun iyiki bizimle mt desin yeni yaşın sana uzun ve sağlıklı ömür getirsin.:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
sevgiler :rendeer:
:thumleft: ::alkiis:: ::biggrinn ::haapppy: ::sorcerer ::xrock::

iyiki doğdun uglychild. yüzünün gülecegi mutlu ve motorlu nice yıllara:rendeer:

Evet Sercan İyiki doğdun. Daha nice mutlu yıllara onlarca motor eskitmelere hep motorların eskisin, aşınsın ama sen eskime :cat:

Kardeşimin dogum günü varda böle geç haberimiz oluo olurmu yahu :) Sercan nice mutlu yıllara kardeşim :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyiki doğdun... :rendeer: 365 günlük yeni maceranda bakalım neler bekliyor seni :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sercanım akşam bulunduğum yerde hendekte elektrik kesik olduğu için doğm gününü yeni kutluyorum.yeni yaşın sana mutluluk sağlık getirsin.

Tanımıyorum ama mutlu ve ikitekeri bol bi ömür diliyorum..:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
doğum günün kutlu olsun :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nice mutlu senelere...

Aramıza gece vakti, o soğukta ,tek başına gelişini,güler yüzünü hoş sohbetini,efendiliğini hep anıyoruz..İyi ki bizlerin yanına o gece GÜLBAHÇE ye kadar gelmişsin kardeşim..İyi ki seni tanımışız..MUTLU SENELER,SAĞLIKLI YILLAR,Bol bol yol yapalım hepberaber.İYİ Kİ VARSIN Sercan..:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar