İyiki doğdun SkullHunter :)

Erhan abiyi bekledim ama gelmedi , neyse inşallah sabah kalktıgımda kendimi mod olarak görürüm :). 1günlük bile olsa bana yeter :p
cümleten iyi geceler Türkiye :wiinkk:

Demek yarın MT'de yeni bir dönem başlıyor. Smirnof Mod olmuş olarak uyanacağız...

doğum günün kutlu olsun Erhan,
Mt ile, bizlerle, sevdiklerinle, motosikletinle her biri öncekilerden daha mutlu onlarca doğum gününü kutlarız inşallah.

Mutlu Yıllar Dilerim Erhan abim, sevdiklerinle beraber nice mutlu senelere inşallah... :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
MMMUUTTTLLLUUUU YYYIILLLLLAAARRRRR :rendeer::rendeer:

Medeni hâli bekar olarak geçireceğin son doğum günün kutlu olsun :))))
Nice yıllara Erhan, allah sevdiklerinle mutlu, mesut, sıhhatli bir hayat nasip etsin..
İyiki doğdun..

Patron Doğum günün kutlu olsun, Her daim sevdiklerinle beraber olman dileği ile adaş :rendeer:

ilk defa bu kadar erken MT ye giriş yapıyorum :p sırf doğum gününü kutlamak için kıymetini bil :p

Skull' um Hunter' ım Erhan Kardeşim:rendeer:

İyiki doğdun, nice sağlık dolu, motosiklet dolu yıllar dilerim. Sevdiklerin Dostların eksik olmasın başından:rendeer::rendeer:

denizcimuzaffer, denizcieylem, denizciforesight vee çok yakında amcasııı denizcibebiiiişşş:):)

Doğum günün kutlu olsun Erhaannnnnnnnn, seni çok seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.... :rendeer:

iiki doğdun erhan abiciğim:)nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara:rendeer::bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar