iyiki doğdun rola(yusuf) :)

Yusuf abim canım benim canım benim :p seni biz pek çok pek çok severiz :p

Abim doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllar dilerim :rendeer:

kankacıımm iyiki dogdun .. nice senelere mutlu yarınlara sevgili kız kardeşim ...

hayatına nice kırbaçlayacagın moturlar girsin (((:) ..

dogum gününü kutlar sevdiklerinle beraber mutluluklar dilerim kuzen :rendeer::rendeer::rendeer:

not: yukardaki resim .. pasta resmidir .. anlayanlara sevgiler .. anlamayana açıklama hertürlü yaparım mutluluk duyarım :queen::queen:)

rolacım mumları uffflamek için sifonu çekmen yeterli:cherry::cherry:

szr

Rola doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım ; inşallah sevdiklerinle beraber nice doğum günleri kutlarsın; sayılar,sevgiler:):rendeer:

doğrum günün kutlu olsun kardeşim...sağlıklı mutlu nice yıllara...:rendeer:

Doğum günün kutlu olsun Yusuf.
Nice Senelere ::wish::

eywallah kardeşim doğum günü topiğine comment yazmadığın kişiler çatlasın :queen::queen:

Küstüm Erhan.. Sen benim doğum günü topiğime yazmadın, sen yazmadanda kitlendi işte ::miiz::

anahtarı erhanda açar topiği yazar:rendeer:

valla yusufu canlı olarak ilk kutlayan benım yaşasın bana aferin bana ve iyiki doğdun iyiki varsın nive mutlu ve sağlıklı yıllar sana sevgili dostum yusuf yusuf yusuf:p:flower::flower:::alkiis::::alkiis::::secreet:::secreet:::sefereee::sefereee::cheeeeer::cheeeeer::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::whip::::whip::::whip::::jester::::jester::

canlı olarak kutladın Allahtan canlı çıktım. bi sarıldın zaten ciğerim çıktı:queen:

abi bu smileylerin dizilişinde bi gerceklik payı varmı once spor snr tezaurat snr gizli sırlar içki pasta kırbac snr sabaha kdr dans:queen::queen::queen:

yok usta herşeyden bi mana çıkartmaya çalışmayın. bi tarafınızdan element uydurmayın. biliosun o tanrının kırbacı:queen:

yusuf bir yaşdaha yaşlandın doğumgünün kutlu olsun yeniyaşında herşey gönlünce olsun.

inşallah abi. ilk defa 22 yaşına bastım çok heycanlıyım daha önce hiç 22 yaşına basmamıştım:queen:

kankacıımm iyiki dogdun .. nice senelere mutlu yarınlara sevgili kız kardeşim ...

hayatına nice kırbaçlayacagın moturlar girsin (((:) ..

dogum gününü kutlar sevdiklerinle beraber mutluluklar dilerim kuzen :rendeer::rendeer::rendeer:

not: yukardaki resim .. pasta resmidir .. anlayanlara sevgiler .. anlamayana açıklama hertürlü yaparım mutluluk duyarım :queen::queen:)

rolacım mumları uffflamek için sifonu çekmen yeterli:cherry::cherry:

sifonu çekince sende o delikten gitceksen hiç durmam çekerim ipini:queen:

doğrum günün kutlu olsun kardeşim...sağlıklı mutlu nice yıllara...:rendeer:

saol kardeşim Allah hepinize bol cc ler nasip etsin
:rendeer::rendeer::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
doğum günün kutlu olsun ALLAH sağlıklı, mutlu, uzun ömürler versin..

Yusuf nice mutlu ve sağlıklı senelere paşam..

Allah seni sevdiklerine bağışlasın..Tekerin düz bassın...:rendeer:

Topici okudum..Gülmekten de yıkıldım valla..:wiinkk:

yusuf cum doğum gününü kutlarım.gerçi pastayla mumla kutladım ama neyse burdanda kutlayım:rendeer:

ayıp partiler yapıs sitede yayınlamak yassah kardeşim
atillayıda benzettiniz kendinize,
olm sen bunnara uyma, gece arkanı dubara dönde yat:mrgreen:

rolantim rolem, motorunu kırbaçlayan kafası güzel kardeşim
nice nice mutlu yıllara yollara:rendeer:

valla aynen öle yaptım bırader yasladım duvara tamponu :queen::queen:

abi bu smileylerin dizilişinde bi gerceklik payı varmı once spor snr tezaurat snr gizli sırlar içki pasta kırbac snr sabaha kdr dans:queen::queen::queen:

olum bır sen çözdün bu işi tebrık edıyorum :queen::queen::queen:

sevgili din kardeşim mübarek doğum gününü kutlar bundan sonraki kutlu doğum haftalarının hayırlara vesile olmasını dilerim..:queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar