Doğum günün kutlu olsun Yusuf.
Nice Senelere ::wish::
Küstüm Erhan.. Sen benim doğum günü topiğime yazmadın, sen yazmadanda kitlendi işte ::miiz::
valla yusufu canlı olarak ilk kutlayan benım yaşasın bana aferin bana ve iyiki doğdun iyiki varsın nive mutlu ve sağlıklı yıllar sana sevgili dostum yusuf yusuf yusuf:flower::flower:::alkiis::::alkiis::::secreet:::secreet:::sefereee::sefereee::cheeeeer::cheeeeer::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::whip::::whip::::whip::::jester::::jester::
abi bu smileylerin dizilişinde bi gerceklik payı varmı once spor snr tezaurat snr gizli sırlar içki pasta kırbac snr sabaha kdr dans:queen::queen::queen:
yusuf bir yaşdaha yaşlandın doğumgünün kutlu olsun yeniyaşında herşey gönlünce olsun.
kankacıımm iyiki dogdun .. nice senelere mutlu yarınlara sevgili kız kardeşim ...
hayatına nice kırbaçlayacagın moturlar girsin (((..
dogum gününü kutlar sevdiklerinle beraber mutluluklar dilerim kuzen :rendeer::rendeer::rendeer:
not: yukardaki resim .. pasta resmidir .. anlayanlara sevgiler .. anlamayana açıklama hertürlü yaparım mutluluk duyarım :queen::queen
rolacım mumları uffflamek için sifonu çekmen yeterli:cherry::cherry:
doğrum günün kutlu olsun kardeşim...sağlıklı mutlu nice yıllara...:rendeer:
ayıp partiler yapıs sitede yayınlamak yassah kardeşim
atillayıda benzettiniz kendinize,
olm sen bunnara uyma, gece arkanı dubara dönde yat:mrgreen:
rolantim rolem, motorunu kırbaçlayan kafası güzel kardeşim
nice nice mutlu yıllara yollara:rendeer:
abi bu smileylerin dizilişinde bi gerceklik payı varmı once spor snr tezaurat snr gizli sırlar içki pasta kırbac snr sabaha kdr dans:queen::queen::queen: