İyi ki Doğdun Viper_1

Volkanım hepi börttey efendim :)

:rendeer::rendeer::rendeer:

iyiki dogdun volkan motor üzerinde torunlarını gezdirirsin insallah...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
laviiiibu3.jpg

ESN

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mutlu yıllar:rendeer:

Volkan Abi doğumgünün kutlu olsun...Motorun,ailen ve bizlerle birlikte nice mutlu senelere...Biraz erken kutladık geçen senin doğumgününü ama o geceyi bi ara tekrarlarız :cherry:

Volkanım hepi börttey efendim :)

:rendeer::rendeer::rendeer:

Khutuck (Fırat) , uzun süredir internetten yazıştığım , dost ve arkadaş olarak bildiğim
fakat bir türlü yüz yüze muhabbet fırsatımın olmadığı dostum... :mrgreen: Çok teşekkür ederim... :)

Shrieker, THE_LANCET, playboy_77, woxter, ELINT, VaScO1925, mondializzet100, ESN,
kuyucadısı, RifatKardu, arslanfb, forrap, delipoyraz, JeopardY, just_hmz_26, hayati, praetorian
;
Dostlarım, güzel insanlar ; tebrik ve iyi dilekleriniz için, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum :rendeer: :rendeer:

iyiki dogdun volkan motor üzerinde torunlarını gezdirirsin insallah...

Güzel bir dilek Taha :mrgreen: saol :)

Volkan Abi doğumgünün kutlu olsun...Motorun,ailen ve bizlerle birlikte nice mutlu senelere...Biraz erken kutladık geçen senin doğumgününü ama o geceyi bi ara tekrarlarız :cherry:

Hamza kardeşim saolasın. Bir sonraki doğum gününde görüşmek üzere :mrgreen:

Ben daha çok çok yeniyim aranızda hiç birinizi tanımıyorum arkadaşlar.. Ama her ne kadar tanımasamda Sevdiklerinle Nice Mutlu ve Huzurlu Senelere arkadasım..

Dostum ; aramıza hoşgeldin. Buradaki bütün insanlar birbirinden değerlidir. :rendeer: Sen de en kısa zamanda herkesle tanışırsın... :cat:

@ mondializzet100, pastayı bi zahmet moderatörler bölüştürsün :p :p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar