İyi bir Eskişehirli ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İYİ BİR ESKİŞEHİRLİ

1. Amatör kümede de olsa Eskişehirsporludur.

2. Kentini sever, Eskişehirli olmaktan her zaman onur duyar.

3. Hamamı sever. (Yıkanmadan havuza girmez.)

4. Soğuk havaya alışıktır. (Sıcağı sevmez.)

5. Kalabaksuyu içer. (Her evde yedek bir bidon vardır.)

6. Patikçi Kadir, Körkamil, Baki Dalyancı, Sarar, Aşçı Mahir, Trakyalı, Alçak Hamam, Dekovil,
Pazartesi hamamı, Bayat, Çarşamba pazarı, Abdülselam kuzulu köftecisi isimlerini iyi bilir.

7. Bu kentin velisi de delisi de makbuldur diyerek Deli İbrahim'i çok iyi bilir ve hoşgörü gösterir.

8. Kentten ayrıldığında uçak ve tren sesini özler.

9. Mutlaka Sakarya okur. (İnternetten olsa bile.)

10. Bademlikte mutlaka havuza girmiştir. Bademlikte mutlaka bir bardak çay içmişliği vardır.

11. Kanlıkavak, Nuribey, Regülatör görmeyen Eskişehirli yoktur.

12. Haşhaşlı ve çiğbörek mutlaka yemiştir.

13. Dürüsttür, yalanı dolanı bilmez ve politikayı sevmez.

14. Tatarı, manavı, karadenizlisi, çerkezi, göçmeni hep barış içinde yaşar.

Eskişehirli olmak;

- Dakikada bir kalkan jet seslerinden irkilip, havaya bakmamaktır.

- Yayalara yeşil ışık yanmadan karşı tarafa, yol boş olsa bile geçmemektir.

- Kar yağdığında kartopu oynamayacak kadar kara alışıktır, ama bir
kardan hatun mutlaka yapılır :)

ESKİŞEHİRLİ böyledir ...

Eskişehirlinin hali başka,
Eskişehirli doymaz aşka,
Hele birde sevdiği varsa,
Eskişehirli ölmez asla.
Eskişehirli ağlamaz, ağlasa da kimse duymaz,
Unutma kardeş, herkes ESKİŞEHİR'li olamaz!!!

:queen:

bir de pis kokan Porsuk çayı vardı :cherry:

Piskişehirliler siziiiiiiiii :queen:

ya o ne güzel ne hoş bi şehir hele bu şehirliler amanın amanın ne hoş ne datlı ne gıymatlı insanlar öyle.hepsi harbi ,yalansız,dolansız,imrenilecek insanlar...erkekleride BAYANLARIDA:p
(özür turları):queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya o ne güzel ne hoş bi şehir hele bu şehirliler amanın amanın ne hoş ne datlı ne gıymatlı insanlar öyle.hepsi harbi ,yalansız,dolansız,imrenilecek insanlar...erkekleride BAYANLARIDA:p
(özür turları):queen:

Gürsel abi çok kasma kendini yaw. Olur böyle pot kırmalar arada :queen:

Üniversite ortamının toplum yaşantısını genclerin davranış ve beklentilerini bozduğunu söylediler...Üniversite gencliğine para yetiştiremeyen bir Eskişehir gencliği oluşmuş...doğrumudur...yani kızlara para yedirme olayından bahsediyorum...yani biraz hoppidi bir durum varmı orada...Denizlide var mesela...herşey ateş pahası...gencler şaşkın vaziyette...bi tarafta varlık bi tarafda yokluk...sanal bi dünya...

fani_panda' Alıntı:
Üniversite ortamının toplum yaşantısını genclerin davranış ve beklentilerini bozduğunu söylediler...Üniversite gencliğine para yetiştiremeyen bir Eskişehir gencliği oluşmuş...doğrumudur...yani kızlara para yedirme olayından bahsediyorum...yani biraz hoppidi bir durum varmı orada...Denizlide var mesela...herşey ateş pahası...gencler şaşkın vaziyette...bi tarafta varlık bi tarafda yokluk...sanal bi dünya...

kanka biz unu eledik eleğimizi astık böyle şeyler sormasana kendimizi maneviyata verdik yakıştıramadım bu soruları sana benim gibi temiz birisi ol artıkın bırak bu dünyalık şeyleri

Valla Universitesinde okuyon arkdaslarım var oradakı yasantıyı unvlilerin hallerini neler yaptıklarını ne hale geldiklerini (genelleme yapmıyoruz tabi) kızlı erkeklı anlatmıyım sımdı :) Tabı onlar Eskişehirli değil :) Onlar Eskişehir gibi güzel bi yere gelip ozgurlukle sapıtmıs erkek ve kızlar :)

kanka biz unu eledik eleğimizi astık böyle şeyler sormasana kendimizi maneviyata verdik yakıştıramadım bu soruları sana benim gibi temiz birisi ol artıkın bırak bu dünyalık şeyleri

olm sen değilmisin Türk hatunlarla işim olmaz hepsinin köküne kiprit suyu diyen...:queen:konuşturma beni...ne varsa gavur gızlarında...şerefli onurlu bir türk genci yabancı avratlarla gezmez olm...senin işin gücün kapağı yurtdışına atmak ama neyse...şerefsiz badi pudingci...:queen::cherry:

bilmediğinimi sanıyon milletin senin garagtersizliğini besili damızlık ayu...:queen:

çok sağlam düdükledim kankacım seni bu cevapta...:p

Eskişehirli kız, erkek parası yemez Mete abi :queen:

la Es Esli kızmı dedik...Es Es li irkekler ve misafir ügrenciler için didik...:p

Valla Universitesinde okuyon arkdaslarım var oradakı yasantıyı unvlilerin hallerini neler yaptıklarını ne hale geldiklerini (genelleme yapmıyoruz tabi) kızlı erkeklı anlatmıyım sımdı :) Tabı onlar Eskişehirli değil :) Onlar Eskişehir gibi güzel bi yere gelip ozgurlukle sapıtmıs erkek ve kızlar :)

işte budur...mesajımı tam anlamıyla alan bir dostum...:cat:

olm sen değilmisin Türk hatunlarla işim olmaz hepsinin köküne kiprit suyu diyen...:queen:konuşturma beni...ne varsa gavur gızlarında...şerefli onurlu bir türk genci yabancı avratlarla gezmez olm...senin işin gücün kapağı yurtdışına atmak ama neyse...şerefsiz badi pudingci...:queen::cherry:

bilmediğinimi sanıyon milletin senin garagtersizliğini besili damızlık ayu...:queen:

çok sağlam düdükledim kankacım seni bu cevapta...:p

ifriğra yalan dolan yok böle bişey beni böğle yalanlarla yıpratamazsın nerde görülmüş duyulmuş yabancı hatunlarla olduğum varmı kanıtın ispatın keko ispatlamazsan eşşek gibim anırcanmı :farao:

ifriğra yalan dolan yok böle bişey beni böğle yalanlarla yıpratamazsın nerde görülmüş duyulmuş yabancı hatunlarla olduğum varmı kanıtın ispatın keko ispatlamazsan eşşek gibim anırcanmı :farao:

yahu bir önceki avatarındaki hatun kişi kimdi...ayıp diye bişey var...bu gader garagtersizlik olmazki ama...:farao:bana seyrettirdiğin albümler fotoromanlar falan...kalıbına yazık...:p

yahu bir önceki avatarındaki hatun kişi kimdi...ayıp diye bişey var...bu gader garagtersizlik olmazki ama...:farao:bana seyrettirdiğin albümler fotoromanlar falan...kalıbına yazık...:p

varmı ispatın ganıtın kardeşim öyle yazmakla olmuyor bana ispat göster kanıt göster milleti gandırmaya utanmıyonmu garagtersizlik yapma ispatın ganıtın varsa yaz yoksa boynunu bük otur bi tarafından uydurup uydurup yazma

varmı ispatın ganıtın kardeşim öyle yazmakla olmuyor bana ispat göster kanıt göster milleti gandırmaya utanmıyonmu garagtersizlik yapma ispatın ganıtın varsa yaz yoksa boynunu bük otur bi tarafından uydurup uydurup yazma

yok abi ahlak diye bir şey yok bu arkadaşımda...:pgaragter analiz karnesi şöle...:bounce:

kişilik 0...:farao:

garagtersizlik -1...:p

din kültürü ve ahlaksızlık...1...:p
beden eğitimi 5...:cat:

bi o halta yarıyo zaten...beleş salonda...reklam olsun diye tutuyorlar...:p

kimya...karışık...:p

yok abi ahlak diye bir şey yok bu arkadaşımda...:pgaragter analiz karnesi şöle...:bounce:

kişilik 0...:farao:

garagtersizlik -1...:p

din kültürü ve ahlaksızlık...1...:p
beden eğitimi 5...:cat:

bi o halta yarıyo zaten...beleş salonda...reklam olsun diye tutuyorlar...:p

kimya...karışık...:p

ispatın ganıtın yogsa gonusmaycan martaval okuma burda seningaragteri herkes biliyo buradan ayrıca yazmaya gerek yok gendinde yazıyon zaten gendi garagterini bazen:mrgreen:

:) madde 11: kanlıkavak,nuribey,regülatör ü görmeyen eskişehirli yoktur

o kanlıkavağın dili olsada konuşsa,, eski günlerim aklıma geldii bak şimdi ,, :pr::pr:

6. mAddedeki isimlerin bi kısmını bilmiyorum ya acı ama bilmiyorm
:pale::pale::pale:

Son düzenleme:
la Es Esli kızmı dedik...Es Es li irkekler ve misafir ügrenciler için didik...
Mete abi ayıp oluyor ya :cherry:Tamam üç beş kuruş kaptırmışlığımız var ama :cherry:

Bu arada Aytaç çok güzel bir yazı eline emeğine sağlık...Ve ne yazık ki Mahir Usta'yı bilmeyen çok fazla Eskişehir'li var :pale:Mahir ustayı bilmeyen Eskişehir'liler için tanıtayım hemen...Kendisi Eskişehir'in bir numaralı aşcısı ve çorbacısıdır...Çok bilinmez yeni nesil tarafından (yani bizler) ama bir kez giden müptelası olur...Yeride şampiyon kokoreç(küçük dükkanı)'in hemen ilerisindedir.İnegöl köftecisinin arkasında :cat:Bence sabah 6-7 gibi gidip bir çorbasını için...Yeni adresiniz olacağına eminim :cat: Bu arada geçen yaz beyzade kebabta çalışmıştım İbrahim abiyle yakından muhabbetim vardır...Kendisi delidir melidir ama zararsızdır ve gerçekten baktıkça insana çok şey ifade eder kendisi,bi nevi ders verir...Hangimiz akıllıyız ki zaten öyle değil mi???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar