İtiraf edin . . .

askerlik anım var istanbul küçük yalıda kenan evren kışlası 78..2 .tertip salman diye bir arkadaşım var dı biraz geveze bana çok oyun yapardı bende ona yapıyım dedim biraz abartım galiba sabah uyandık ve herkes yatağını çarşafını düzeltir ve kahvaltıya gider ve sonra iştima olur bende onun yatağını ve çarşefını bozdum sonra iştimada şapkasını sakladım bölük komtanından 3 tane tokat yedi ve yatak içinde başçavuştan gene dayak yedi salman beni af et silah arkadaşım o gönden beri vijdan azabı çekiyorum desem yalan olur iyi etmişim oh be :queen:

askerlik anım var istanbul küçük yalıda kenan evren kışlası 78..2 .tertip salman diye bir arkadaşım var dı biraz geveze bana çok oyun yapardı bende ona yapıyım dedim biraz abartım galiba sabah uyandık ve herkes yatağını çarşafını düzeltir ve kahvaltıya gider ve sonra iştima olur bende onun yatağını ve çarşefını bozdum sonra iştimada şapkasını sakladım bölük komtanından 3 tane tokat yedi ve yatak içinde başçavuştan gene dayak yedi salman beni af et silah arkadaşım o gönden beri vijdan azabı çekiyorum desem yalan olur iyi etmişim oh be :queen:
Hehe kardeşim de şu an kenan evren kışlasında :)

Okulda Din öğretmenin gül suyuna idrarımı koymuştum.Artık suratına sürdükten sonra suratını görmek isterdim ama olmadı:queen:

itiraf ediyorum ben topluluğa konuşamıyorum. kelimelerim tutukluk yapıyor insanlara bakamıyorum kızarıyorum. bi de hukuk okuyorum...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
orta okul zamanımızda matematikten sınav olduk ve test soruları idi hoca hepimizii karışık oturttu kimse kopya çekmesin diye 4 tanede grup yaptı ama biz aynı grup olanlarla a ağız b burun c kulak d diş olarak anlaştık sınavdan sonra hoca tahtada cewapları yapıyor ve karneme 4 gelecek ama ben gelsin istiyorum sınav kağıtları arkadaşta bende hocanın çantasını aldım hoca çakmadan kalem ve silgi çıkarıp cewabı değiştirdik en üste benim kağıdı alıp burdan söylüyorum hocam hakkınızı helal edin

ilkokulda annem istisnasız hergün beslenme cantama haslanmıs yumurta koyardı mutlaka ye diye tembihlerdi sevmediğimi bile bile bende okulun bahcesine gömerdim. birgün hademe ağac dikmek için küregi daldırdı veeee....
anne biliyorum beni düşündün ama sevmiyorum işte hâlâ...

KÜÇÜKKEN BABAMIN CEBİNDEN PARA ÇALMIŞTIM AMA SONRA PİŞMAN OLDUM O ZAMAN BAKKAL DA YOKTU EN YAKIN BAKKAN 4 KM NE YAPACAN PARAYI ÇOCUKLUK İŞTE.

Mersin İl Temsilcisi
bilmiyorumm..
bilmiyorum..
hatırlamıyoruumm..

bilmiyorum dedim sizeee!
:p

yaklaşık 10 12 sene önce saat akşam 6 civarı markete gönderdiler babamlar bende gitmemek için mızmızlanıyordum yolda bazen köpekler oluyordu neyse giyinmek için içeri gittim kapı camlıydı kapıya sertçe vurup açayım dedim cama vurdum cam kırıldı bende toplamaya başladım sonra babamlar geldi elim filan kanıyor bende cam kırılmış dedim senmi kırdın filan dediler bende abimler top oynuyordu burda dedim onun üstüne attım geçen sene itiraf ettim :)))

Lise zamanında babamın cebinden izinsiz olarak bir defaya mahsus 5TL almıştım :/ Hiç unutmuyorum. Üstünden belki 10 sene geçti ama hala babama söyleyemiyorum :D

Koyumuzde icme suyu cesmeleri var sular dagdan geldigi icin depo yapilirdi bosa akmasin diye bende cocukken depo kapagini acik gormustum ve icine buldugum butun copleri olu kertenkele kurbagalari atmistim:)

Bende itiraf ediyim de içim rahatlasın.

Ehliyetim yok babamın işyerinde trafiğe kapalı bi alan var. Bende araba kullanmayı yeni yeni öğreniyorum. Arabayı aldım saçma salak hareketler yapıyorum. Pati çektirmeye falan çalışıyorum aptal çocukmuşum işte.
Sonra gaza biraz fazla asılmışım park ediyim derken gömdüm bagaj kapağını beton duvara. Sonra arkasını yola doğru park ettim haberim yokmuş gibi bıraktım gittim.

Babamın morali bozulmuştu ama söyleyemedim. Yolda vurup kaçtılar diye düşünüyor. Baba affet :pr: o günden sonra da ehliyeti almadan oturmadım direksiyona. 5 yıl olmuş bee

Motoru ilk defa orta sehpaya alicam derken sen dusur motoru :p birininn arabasinin kapısını çizdim .

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:17 ----------

Itiraf ediyorum.Geçen sene sürekli bana getir gotur isleri verdiler. Motorla komur torbasi bile tasidim :p bir sure sonra tabi full giyimli git gel yordu
Köyde parmak arasi terlik sort style bakkala sadece kask ile giderken karşıdan gelen crosscu ayak parmaklarimdaki ojelere bakti. Cok utanmistim :) :p

Sonra karşılaştık . Ben bilmemezliktenn geldim :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar